split je afrika sa strujom
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: split je afrika sa strujom
za međugradski prometRayMabus wrote:Pa koji kurac onda imam autoNoor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
ostavi gdje možeš i uključi cipelu...
Split je dobija odjeb od mene
Pa ja na Rivi nisam bija ima dvi godine a dvajst minuti mi je autom od kuće
ODJEB JE LANSIRAN
po gradu ideš javnim prijevozom, biciklom, skuterom ili pješice...ili autom van grada do nekog trg. centra, ako imaš takav
Guest- Guest
Ovo je isto bilo za vidila, išli smo doma oko 8 sati navečer liti, taman sunce pada iza brača, vidi se do 9 i po...mutava baštarda wrote:Ja sam jedno popodne na Splitskoj rivi... kad je moga umjetnički pišat Senjanović, mogu i ja vlaška naiva...Totenkopf wrote:Ja uvik pišam u more, kad odem na plažu...cassanowa wrote:I ja sam par puta...zajebano je kad puše i kad si malo više popija... Takve okolnosti su obično za vrijeme splitskog karnevala...pa moraš bit oprezan...jastreb wrote:Smoje je uvik piša u more.
A ono pišanje u more u kasnim odnosno ranim satima nisam obavio valjda 10 godina...
Jednom sam se, ima 15-ak godina, popišao na javnu govornicu kraj pošte u makarskoj, i to baš gore visoko po aparatu, bio je tako dobar mlaz, našli se na plaži, piva po piva, sunce upeklo i desilo se...
Da mi je znati tko je telefonirao taj dan...
Ne znam, meni je bilo tada skroz normalno popišat telefonsku govornicu, mislim da smo i dimili, pa kad se to izmiša...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
dobro, možda...nisam bila, ali znam da mi je parking naći nemoguća misija kud god dođem...cassanowa wrote:U Splitu je gore...Noor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
Guest- Guest
DobroNoor wrote:za međugradski prometRayMabus wrote:Pa koji kurac onda imam autoNoor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
ODJEB JE LANSIRAN
po gradu ideš javnim prijevozom, biciklom, skuterom ili pješice...ili autom van grada do nekog trg. centra, ako imaš takav
Neka mene na selu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nama je još tragičnije šta se namamo di širit...Okruženi smo s 3 strane morem i planinama, a istočna je već skoro došla do Stobreča...Noor wrote:dobro, možda...nisam bila, ali znam da mi je parking naći nemoguća misija kud god dođem...cassanowa wrote:U Splitu je gore...Noor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
Vi u ravnici imate di pravit parkirališta...Eto npr. Zagreb je neomeđen grad....
Last edited by cassanowa on 2/10/2017, 21:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Najveća mi je baza poslovni prostori pa svi oće u neke centre
A nitko nema parking
Pizda ti strinina pa misliš da ću ti doći
AHA MOŠ MISLIT
A nitko nema parking
Pizda ti strinina pa misliš da ću ti doći
AHA MOŠ MISLIT
2014-04-11
Uf alkohol i dim... ja sam jednom povraća preko rampe na malograničnom prijelazu bez dokumenata dok su se ovi moji pajdaši svađali s policijom zašto me ne puštaju... nakon toga nema mišanja...Totenkopf wrote:Ovo je isto bilo za vidila, išli smo doma oko 8 sati navečer liti, taman sunce pada iza brača, vidi se do 9 i po...mutava baštarda wrote:Ja sam jedno popodne na Splitskoj rivi... kad je moga umjetnički pišat Senjanović, mogu i ja vlaška naiva...Totenkopf wrote:Ja uvik pišam u more, kad odem na plažu...cassanowa wrote:I ja sam par puta...zajebano je kad puše i kad si malo više popija... Takve okolnosti su obično za vrijeme splitskog karnevala...pa moraš bit oprezan...jastreb wrote:Smoje je uvik piša u more.
A ono pišanje u more u kasnim odnosno ranim satima nisam obavio valjda 10 godina...
Jednom sam se, ima 15-ak godina, popišao na javnu govornicu kraj pošte u makarskoj, i to baš gore visoko po aparatu, bio je tako dobar mlaz, našli se na plaži, piva po piva, sunce upeklo i desilo se...
Da mi je znati tko je telefonirao taj dan...
Ne znam, meni je bilo tada skroz normalno popišat telefonsku govornicu, mislim da smo i dimili, pa kad se to izmiša...
ne znam di ti je sin bio, ali u Splitu nije.orion wrote:išao mi sinko prije par godina u Split polagati TOEFL..... Doputovao ujutro, a ispit je bio organiziran negdje oko podneva ..... U neko doba zove me panično na mob da na rivi niti jedan kafić nema WC. Uglanom popio nekoliko kava u nadi da će negdje naići na toalet, otišao na busni kolodvor - tamo toalet zatvoren, na željezničkom u kvaru ..... katastrofa ..... Gdje i kako se snašao ne ulazim
....tako da Đuti_buti u centralnoj Africi i nije tako daleko od Splita-čakdapače puno bliže no što bi smo mi to željeli ......
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Split je prometno u kurcu, raspored ulica katastrofa, parking katastrofa, javni prijevoz živi užas
2014-04-11
Longi, ostario si..samo kukas;-)
2014-04-12
Prosječno pet puta godišnje uđem u grad i to baš kad moramRayMabus wrote:Split je prometno u kurcu, raspored ulica katastrofa, parking katastrofa, javni prijevoz živi užas
Miljon puta prođem kraj njega, vidim ga ko na dlanu, dvajst minuta imam do Rive od kuće s autom
ALI BRAJO ODJEBI
IMA RAZLOG
DEBELI
2014-04-11
dobar je... kad ostari onda će otvarati teme o artritisu i povišenom tlaku, a ne vojen i geopolitičke analizemaggie13 wrote:Longi, ostario si..samo kukas;-)
maggie13 wrote:ne znam di ti je sin bio, ali u Splitu nije.orion wrote:išao mi sinko prije par godina u Split polagati TOEFL..... Doputovao ujutro, a ispit je bio organiziran negdje oko podneva ..... U neko doba zove me panično na mob da na rivi niti jedan kafić nema WC. Uglanom popio nekoliko kava u nadi da će negdje naići na toalet, otišao na busni kolodvor - tamo toalet zatvoren, na željezničkom u kvaru ..... katastrofa ..... Gdje i kako se snašao ne ulazim
....tako da Đuti_buti u centralnoj Africi i nije tako daleko od Splita-čakdapače puno bliže no što bi smo mi to željeli ......
joooj ..... taj dan sam pričala sa znanicom koja tamo živi, pošto mi bilo za nepovjerovat da od tri birtije na rivi u koje je ušao, niti jedna nema WC.... rekla mi žena da je stvarno tako.....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Taman će i nas takve teme zanimat, koga briga za politiku kad se ne moš normalno popišat...mutava baštarda wrote:dobar je... kad ostari onda će otvarati teme o artritisu i povišenom tlaku, a ne vojen i geopolitičke analizemaggie13 wrote:Longi, ostario si..samo kukas;-)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
split je odvratni komunistički grod, prenapučen, s nepreglednin neboderčinama, norod je drzak i neugodan, svako svakomu gljedo u pijat.
ipak, na svakon smetlištu imo i dobroga, pa su tako meje vrhunsko mesto za život. kafa u bobisa, šetnja zvončacon, odmoriti kosti na sustipanu, bućnuti se prema ježincu, batelica vežena u jadrana, navečer djir do matejuške čisto da vidiš malo svita i pljuneš na fifu i uhljebe u komandi..
dijoklecijanove terme i varoš posjetiti van sezone nekoliko puti godišnje i to je to.
ipak, na svakon smetlištu imo i dobroga, pa su tako meje vrhunsko mesto za život. kafa u bobisa, šetnja zvončacon, odmoriti kosti na sustipanu, bućnuti se prema ježincu, batelica vežena u jadrana, navečer djir do matejuške čisto da vidiš malo svita i pljuneš na fifu i uhljebe u komandi..
dijoklecijanove terme i varoš posjetiti van sezone nekoliko puti godišnje i to je to.
2014-04-16
RayMabus wrote:SPLIT JE PROMETNO U KURCU JEDINO ŠTA TU VALJA SU PIČKE KOJE PROLAZE DOK TI STOJIŠ NA SEMAFORU
2014-04-11
najbolje da odes sama i uvjeris se sto je istina.orion wrote:maggie13 wrote:ne znam di ti je sin bio, ali u Splitu nije.orion wrote:išao mi sinko prije par godina u Split polagati TOEFL..... Doputovao ujutro, a ispit je bio organiziran negdje oko podneva ..... U neko doba zove me panično na mob da na rivi niti jedan kafić nema WC. Uglanom popio nekoliko kava u nadi da će negdje naići na toalet, otišao na busni kolodvor - tamo toalet zatvoren, na željezničkom u kvaru ..... katastrofa ..... Gdje i kako se snašao ne ulazim
joooj ..... taj dan sam pričala sa znanicom koja tamo živi, pošto mi bilo za nepovjerovat da od tri birtije na rivi u koje je ušao, niti jedna nema WC.... rekla mi žena da je stvarno tako.....
Govorit iz druge ili trece ruke je nezahvalno.
:-)
2014-04-12
vidim velike razlike u zadnje desetljece..:-Pmutava baštarda wrote:dobar je... kad ostari onda će otvarati teme o artritisu i povišenom tlaku, a ne vojen i geopolitičke analizemaggie137 wrote:Longi, ostario si..samo kukas;-)
2014-04-12
split, aj aj, al splicanke su ok, al zadranke zakon
dijagram-
2015-08-09
Grad je prometno živi užas, ja da živim tamo i da moram non stop po gradu vamo tamo ja mislim da bi od živaca zapalija auto odmah drugi danRayMabus wrote:RayMabus wrote:SPLIT JE PROMETNO U KURCU JEDINO ŠTA TU VALJA SU PIČKE KOJE PROLAZE DOK TI STOJIŠ NA SEMAFORU
2014-04-11
i bolje longi, ja živim u manjem gradu..i ne žalim se. imam predivan mir, puno zelenila, trgovina ne fali...što nemam sjednem u auto i za 30 min sam u zgRayMabus wrote:DobroNoor wrote:za međugradski prometRayMabus wrote:Pa koji kurac onda imam autoNoor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:
Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...
ODJEB JE LANSIRAN
Neka mene na selu
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Split je kao Afrika, samo sa strujom
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» dvije crtice iz afrike sa strujom
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan