split je afrika sa strujom
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: split je afrika sa strujom
..a ima i sladoleda...i banana...orion wrote:cassanowa wrote:Ne znam ni ja. kad sam zadnji put tamo pio, bili su kemijski zahodi blizu Prokurativa...orion wrote:Uopće mi nije jasno na koju foru kafići na rivi imaju dozvolu za obavljanje djelatnosti s obzirom da nemaju sanitarni čvor.
...eto, totalno smo nezahvalni ...bunimo se na sve i sva a na splitskoj rivi imamo kemijske zahode, a imamo i struje ... .... i veeeliku vodu ispred ....
Guest- Guest
Inače, ne pijem ništa na rivi, pa i nisam dobro upućen u tamošnje zahode... Na rivi je sve preskupo, a mene boli kurac di pijem...
Odem obično kad je neki hepening... Npr. adventske kućice, Sveti Duje i slično... Eto, bio sam na "pozdrav kućicama na Prokurativama"...Bio zadnji dan, pa ono ka "pozdrav kućicama"...Točilo se promotivno vino...Sve pijano oko tebe...Ugodna atmosfera...Jedino moraš ić na kemijski zahod dvistotinjak metara dalje....
Odem obično kad je neki hepening... Npr. adventske kućice, Sveti Duje i slično... Eto, bio sam na "pozdrav kućicama na Prokurativama"...Bio zadnji dan, pa ono ka "pozdrav kućicama"...Točilo se promotivno vino...Sve pijano oko tebe...Ugodna atmosfera...Jedino moraš ić na kemijski zahod dvistotinjak metara dalje....
Guest- Guest
I ja sam par puta...zajebano je kad puše i kad si malo više popija... Takve okolnosti su obično za vrijeme splitskog karnevala...pa moraš bit oprezan...jastreb wrote:Smoje je uvik piša u more.
Guest- Guest
U tučepima su engleski penzioneri tražili od vodičke da se prizemlje kanaderi jer stvaraju veliku buku, a vatra im došla do hotela...cassanowa wrote:Truristi su idioti...To sve treba razjebat...
05.08.2017. | 12:19
Nećete vjerovati na što se sve turisti žale: urnebesne pritužbe toliko su bizarne da će vas nasmijati do suza
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/500408/necete-vjerovati-na-sto-se-sve-turisti-zale-urnebesne-prituzbe-toliko-su-bizarne-da-ce-vas-nasmijati-do-suza
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Inače ja se divim ljudima koji mogu trpit turiste....Evo samo jedan od mnogobrojnih primjera... Doduše, ovo je u istri, pa me boli kurac za štetu...
https://www.vecernji.hr/vijesti/turisti-apartmani-istra-1186032
https://www.vecernji.hr/vijesti/turisti-apartmani-istra-1186032
Last edited by cassanowa on 2/10/2017, 20:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
Guest- Guest
Ja se nesićan kad san zadnji put bija na Rivi, biće ima i dvi godine
Gadi mi se, jednom mi pauk diga auto na pazaru pa trč na Pujanke pa platija... Pet minuti izaša odma čopilo ima od tog i sedan godina
Ajde brale odjebi u skokovima
Gadi mi se, jednom mi pauk diga auto na pazaru pa trč na Pujanke pa platija... Pet minuti izaša odma čopilo ima od tog i sedan godina
Ajde brale odjebi u skokovima
2014-04-11
Ja uvik pišam u more, kad odem na plažu...cassanowa wrote:I ja sam par puta...zajebano je kad puše i kad si malo više popija... Takve okolnosti su obično za vrijeme splitskog karnevala...pa moraš bit oprezan...jastreb wrote:Smoje je uvik piša u more.
A ono pišanje u more u kasnim odnosno ranim satima nisam obavio valjda 10 godina...
Jednom sam se, ima 15-ak godina, popišao na javnu govornicu kraj pošte u makarskoj, i to baš gore visoko po aparatu, bio je tako dobar mlaz, našli se na plaži, piva po piva, sunce upeklo i desilo se...
Da mi je znati tko je telefonirao taj dan...
2014-04-14
Tonći Vrdoljak je svojevremeno rekao da smo fizički moćan narod, najsličniji masai ratnicima... :D:e
Meni je pauk diga auto 100m od zgrade...Ono ka, nije bilo odmaknuto od zida... Skužija tek nakon 2 dana...Nebi ni javili da su ga digli...
Guest- Guest
Ma Jebeš taj grad, ja sam sa autom ok ako triba negdi pa znam di ima slobodni parking pa imam vrimena pa se prošetam ali ovako dođeš i onda šetaš po gradu a imaš autocassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
Odjeba
Ne ulazim u grad ako baš ne moram
2014-04-11
Masai nemaju preko 45 kg...mutava baštarda wrote:Tonći Vrdoljak je svojevremeno rekao da smo fizički moćan narod, najsličniji masai ratnicima... :D:e
2014-04-14
split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
ostavi gdje možeš i uključi cipelu...
Guest- Guest
Ja sam jedno popodne na Splitskoj rivi... kad je moga umjetnički pišat Senjanović, mogu i ja vlaška naiva...Totenkopf wrote:Ja uvik pišam u more, kad odem na plažu...cassanowa wrote:I ja sam par puta...zajebano je kad puše i kad si malo više popija... Takve okolnosti su obično za vrijeme splitskog karnevala...pa moraš bit oprezan...jastreb wrote:Smoje je uvik piša u more.
A ono pišanje u more u kasnim odnosno ranim satima nisam obavio valjda 10 godina...
Jednom sam se, ima 15-ak godina, popišao na javnu govornicu kraj pošte u makarskoj, i to baš gore visoko po aparatu, bio je tako dobar mlaz, našli se na plaži, piva po piva, sunce upeklo i desilo se...
Fizička sprema... mogu trčat za antilopama bez umora..Totenkopf wrote:Masai nemaju preko 45 kg...mutava baštarda wrote:Tonći Vrdoljak je svojevremeno rekao da smo fizički moćan narod, najsličniji masai ratnicima... :D:e
Ja imam neki poremećaj da mi se nikad u moru (dok se kupam) ne piša... A pišanje s rive je kao neki ritual... U svakom slučaju ljepše nego u kemijski zahod...Totenkopf wrote:Ja uvik pišam u more, kad odem na plažu...cassanowa wrote:I ja sam par puta...zajebano je kad puše i kad si malo više popija... Takve okolnosti su obično za vrijeme splitskog karnevala...pa moraš bit oprezan...jastreb wrote:Smoje je uvik piša u more.
Guest- Guest
Pa koji kurac onda imam autoNoor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
Split je dobija odjeb od mene
Pa ja na Rivi nisam bija ima dvi godine a dvajst minuti mi je autom od kuće
ODJEB JE LANSIRAN
2014-04-11
U Splitu je gore...Noor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
Guest- Guest
za međugradski prometRayMabus wrote:Pa koji kurac onda imam autoNoor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...RayMabus wrote:Jebeš grad bez slobodnih parking mjesta a i di ima slobodno najmanje kilometar odaš
Split je dobija odjeb od mene
Pa ja na Rivi nisam bija ima dvi godine a dvajst minuti mi je autom od kuće
ODJEB JE LANSIRAN
po gradu ideš javnim prijevozom, biciklom, skuterom ili pješice...ili autom van grada do nekog trg. centra, ako imaš takav
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Split je kao Afrika, samo sa strujom
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» dvije crtice iz afrike sa strujom
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» dvije crtice iz afrike sa strujom