split je afrika sa strujom
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: split je afrika sa strujom
Mislim da sam čuo za to... Prekinuto nakon dobre tučnjave, ako se dobro siječam...jastreb wrote:Jadranski susreti.pismejker wrote:Kaxe zvalo ono nadmetanje na moru,u plianju i onako vjestinama,Dubrovacke nešneš igre..?
Guest- Guest
ne,ne..dubrovacke ljetne igre,originalni naziv..jastreb wrote:Jadranski susreti.pismejker wrote:Kaxe zvalo ono nadmetanje na moru,u plianju i onako vjestinama,Dubrovacke nešneš igre..?
Guest- Guest
Narod se budi...jastreb wrote:U Španjolskoj i Italiji već su počele djelovati antiturističke organizacije,koje idu od pisanja grafita,pa do napada na autobuse i bicikle.
U Veneciji su protiv masovnog turizma već bile izvedene i masovne demonstracije.
U Španjolskoj su ,u nekim općinama,već izborili zabranu gradnje apartmanskih naselja.
Guest- Guest
Bmk za Split
Danas sam ga vidio iz daljine lijepo izgleda kad ga gledaš iz kaštelanskog zaljeva
Neka njega tamo
Danas sam ga vidio iz daljine lijepo izgleda kad ga gledaš iz kaštelanskog zaljeva
Neka njega tamo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srećom ima i primjera kako ih potjerati...
13.07.2017. | 22:41
Nastavljamo i ove godine tradiciju pisanja o dosjetljivim iznajmljivačima koji nude i madrace na balkonu svog stana kako bi u džep spremili par eura od partijanera što stižu na Ultru.
Ovogodišnji pobjednik u kategoriji neobičnih smještajnih jedinica jest Ivica, korisnik Air Bnb-a, čiji hostel vjerojatno neće završiti u našem prilogu O' kućo mala, ali je zato vrijedan da ga se spomene kao interesantan primjer uređenja interijera. Odnosno, kako iskoristiti prostor da se šesnaest kreveta različitih konstrukcija nagura u jednu sobu. I nazove hostelom.
Veliko ogledalo iza uzglavlja koje cijelom dužinom prati zid vizualno širi spavaonicu, a retro drvene stolice i stolići poredani su nasuprot. Dašak boje unosi posteljina. Svaki krevet je originalan i poseban – od pastelno rozih jastučnica, do mentol zelenih lancuna, različitih dezena i oblika. Tu i tamo nađe se i drveni noćni ormarić, a formulacija kreveta podsjeća pomalo na kakvu vojarnu. Military stil osjeti se i u kupaonici.
Dekorirana minimalističkim bijelim pločicama, dominantna su u njoj tri umivaonika blisko poredana jedan od drugog, smisleno različitih dimenzija špina, iznad kojih su poredana asimetrična ogledala. Industrijski štih. Tuš kada nema zastor, ali to je tako u ovim modernim kupaonicama. Na kanalicu.
Za jedno noćenje u sobi dizajniranoj u stilu 90-ih s originalnim komadima namještaja, po glavi će 'ultraši' izdvojiti 18 eura što je 220 kuna s provizijom Air Bnb-u. Prema izračunu oglasnika, ako napune sve krevete, u jednoj noći gosti će platiti ukupno 3412 kune.
A već postoji i jedna recenzija na smještaj, koju potpisuje Španjolac Javier.
- Jako lijep hostel i odlična usluga. Malo je daleko, ali lijepo sam se proveo – komentira prošlogodišnji 'ultraš'. To što je malo udaljeno, odnosi se na 5 kilometara vožnje Prometovim linijama, prema procijeni iznajmljivača.
- Ovo mjesto ima dovoljno prostora. Ostani i pleši. Smještaj je udaljen 3.4 kilometra zračne linije od centra, ili 5 kilometara autobusom - poziva vlasnik.
Oglas možete pogledati [url=https://hr.airbnb.com/rooms/7123429?location=Split%2C hrvatska&check_in=2017-07-14&check_out=2017-07-16&s=z3p80Syp]OVDJE[/url].
13.07.2017. | 22:41
Što sve Splićani iznajmljuju 'ultrašima' teško je za povjerovati, ali ovaj oglas prelazi sve granice!
Nastavljamo i ove godine tradiciju pisanja o dosjetljivim iznajmljivačima koji nude i madrace na balkonu svog stana kako bi u džep spremili par eura od partijanera što stižu na Ultru.
Ovogodišnji pobjednik u kategoriji neobičnih smještajnih jedinica jest Ivica, korisnik Air Bnb-a, čiji hostel vjerojatno neće završiti u našem prilogu O' kućo mala, ali je zato vrijedan da ga se spomene kao interesantan primjer uređenja interijera. Odnosno, kako iskoristiti prostor da se šesnaest kreveta različitih konstrukcija nagura u jednu sobu. I nazove hostelom.
Veliko ogledalo iza uzglavlja koje cijelom dužinom prati zid vizualno širi spavaonicu, a retro drvene stolice i stolići poredani su nasuprot. Dašak boje unosi posteljina. Svaki krevet je originalan i poseban – od pastelno rozih jastučnica, do mentol zelenih lancuna, različitih dezena i oblika. Tu i tamo nađe se i drveni noćni ormarić, a formulacija kreveta podsjeća pomalo na kakvu vojarnu. Military stil osjeti se i u kupaonici.
Dekorirana minimalističkim bijelim pločicama, dominantna su u njoj tri umivaonika blisko poredana jedan od drugog, smisleno različitih dimenzija špina, iznad kojih su poredana asimetrična ogledala. Industrijski štih. Tuš kada nema zastor, ali to je tako u ovim modernim kupaonicama. Na kanalicu.
Za jedno noćenje u sobi dizajniranoj u stilu 90-ih s originalnim komadima namještaja, po glavi će 'ultraši' izdvojiti 18 eura što je 220 kuna s provizijom Air Bnb-u. Prema izračunu oglasnika, ako napune sve krevete, u jednoj noći gosti će platiti ukupno 3412 kune.
A već postoji i jedna recenzija na smještaj, koju potpisuje Španjolac Javier.
- Jako lijep hostel i odlična usluga. Malo je daleko, ali lijepo sam se proveo – komentira prošlogodišnji 'ultraš'. To što je malo udaljeno, odnosi se na 5 kilometara vožnje Prometovim linijama, prema procijeni iznajmljivača.
- Ovo mjesto ima dovoljno prostora. Ostani i pleši. Smještaj je udaljen 3.4 kilometra zračne linije od centra, ili 5 kilometara autobusom - poziva vlasnik.
Oglas možete pogledati [url=https://hr.airbnb.com/rooms/7123429?location=Split%2C hrvatska&check_in=2017-07-14&check_out=2017-07-16&s=z3p80Syp]OVDJE[/url].
Guest- Guest
išao mi sinko prije par godina u Split polagati TOEFL..... Doputovao ujutro, a ispit je bio organiziran negdje oko podneva ..... U neko doba zove me panično na mob da na rivi niti jedan kafić nema WC. Uglanom popio nekoliko kava u nadi da će negdje naići na toalet, otišao na busni kolodvor - tamo toalet zatvoren, na željezničkom u kvaru ..... katastrofa ..... Gdje i kako se snašao ne ulazim
....tako da Đuti_buti u centralnoj Africi i nije tako daleko od Splita-čakdapače puno bliže no što bi smo mi to željeli ......
....tako da Đuti_buti u centralnoj Africi i nije tako daleko od Splita-čakdapače puno bliže no što bi smo mi to željeli ......
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:išao mi sinko prije par godina u Split polagati TOEFL..... Doputovao ujutro, a ispit je bio organiziran negdje oko podneva ..... U neko doba zove me panično na mob da na rivi niti jedan kafić nema WC. Uglanom popio nekoliko kava u nadi da će negdje naići na toalet, otišao na busni kolodvor - tamo toalet zatvoren, na željezničkom u kvaru ..... katastrofa ..... Gdje i kako se snašao ne ulazim
Guest- Guest
To ti je bogaćenje preko noći...U Splitu su svjesni da ovo neće još dugo potrajati pa ni ne ulažu previše... Možda ovako bude još 5-6 godina...A onda adio turizam...orion wrote:išao mi sinko prije par godina u Split polagati TOEFL..... Doputovao ujutro, a ispit je bio organiziran negdje oko podneva ..... U neko doba zove me panično na mob da na rivi niti jedan kafić nema WC. Uglanom popio nekoliko kava u nadi da će negdje naići na toalet, otišao na busni kolodvor - tamo toalet zatvoren, na željezničkom u kvaru ..... katastrofa ..... Gdje i kako se snašao ne ulazim
Guest- Guest
Split je sad najprivlačniji nomadima. A oni se teško vraćaju par puta na isto mjesto. To su obično divljaci koji rade 3-4 miseca da imaju za put, ili su dejca imućnih pa koriste starce, ili kradu da imaju za put i smještaj...To su tri osnovne kategorije nomda...
A svaki na početku godine nabavi kalendar partijanja po cilome svitu, pa skaču s mjesta na mjesto pout skakavaca...
Digod dođu prave štetu, ali prodani narod ih trpi jer troše lovu...
A svaki na početku godine nabavi kalendar partijanja po cilome svitu, pa skaču s mjesta na mjesto pout skakavaca...
Digod dođu prave štetu, ali prodani narod ih trpi jer troše lovu...
Last edited by cassanowa on 2/10/2017, 20:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Moj pogled na SplitRayMabus wrote:RayMabus wrote:javascript:;
DALEKO VAM KUČA HE HE HE
2014-04-11
cassanowa wrote:To ti je bogaćenje preko noći...U Splitu su svjesni da ovo neće još dugo potrajati pa ni ne ulažu previše... Možda ovako bude još 5-6 godina...A onda adio turizam...orion wrote:išao mi sinko prije par godina u Split polagati TOEFL..... Doputovao ujutro, a ispit je bio organiziran negdje oko podneva ..... U neko doba zove me panično na mob da na rivi niti jedan kafić nema WC. Uglanom popio nekoliko kava u nadi da će negdje naići na toalet, otišao na busni kolodvor - tamo toalet zatvoren, na željezničkom u kvaru ..... katastrofa ..... Gdje i kako se snašao ne ulazim
Uopće mi nije jasno na koju foru kafići na rivi imaju dozvolu za obavljanje djelatnosti s obzirom da nemaju sanitarni čvor.
2017-06-06
Ne znam ni ja. kad sam zadnji put tamo pio, bili su kemijski zahodi blizu Prokurativa...orion wrote:Uopće mi nije jasno na koju foru kafići na rivi imaju dozvolu za obavljanje djelatnosti s obzirom da nemaju sanitarni čvor.
Guest- Guest
Normalno da imaju wc, bit će vi nemate pojma di triba popit kavu na Rivi
2014-04-11
ma...u trstu je tako kroz čitavu godinu :)maggie13 wrote:Nikakva panika....ovi sto se sablaznjuju, kao da nikad nisu vani vozili..:~
Guest- Guest
RayMabus wrote:Normalno da imaju wc, bit će vi nemate pojma di triba popit kavu na Rivi
di ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa na Matejuški Isa tidebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Normalno da imaju wc, bit će vi nemate pojma di triba popit kavu na Rivi
di ?
2014-04-11
cassanowa wrote:Ne znam ni ja. kad sam zadnji put tamo pio, bili su kemijski zahodi blizu Prokurativa...orion wrote:Uopće mi nije jasno na koju foru kafići na rivi imaju dozvolu za obavljanje djelatnosti s obzirom da nemaju sanitarni čvor.
...eto, totalno smo nezahvalni ...bunimo se na sve i sva a na splitskoj rivi imamo kemijske zahode, a imamo i struje ... .... i veeeliku vodu ispred ....
2017-06-06
..a ima i sladoleda...i banana...orion wrote:cassanowa wrote:Ne znam ni ja. kad sam zadnji put tamo pio, bili su kemijski zahodi blizu Prokurativa...orion wrote:Uopće mi nije jasno na koju foru kafići na rivi imaju dozvolu za obavljanje djelatnosti s obzirom da nemaju sanitarni čvor.
...eto, totalno smo nezahvalni ...bunimo se na sve i sva a na splitskoj rivi imamo kemijske zahode, a imamo i struje ... .... i veeeliku vodu ispred ....
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Split je kao Afrika, samo sa strujom
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» dvije crtice iz afrike sa strujom
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» dvije crtice iz afrike sa strujom