split je afrika sa strujom
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: split je afrika sa strujom
i bolje longi, ja živim u manjem gradu..i ne žalim se. imam predivan mir, puno zelenila, trgovina ne fali...što nemam sjednem u auto i za 30 min sam u zgRayMabus wrote:DobroNoor wrote:za međugradski prometRayMabus wrote:Pa koji kurac onda imam autoNoor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:
Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...
ostavi gdje možeš i uključi cipelu...
Split je dobija odjeb od mene
Pa ja na Rivi nisam bija ima dvi godine a dvajst minuti mi je autom od kuće
ODJEB JE LANSIRAN
po gradu ideš javnim prijevozom, biciklom, skuterom ili pješice...ili autom van grada do nekog trg. centra, ako imaš takav
Neka mene na selu
Guest- Guest
Ti ces dobit...:-D
Seka mora bit najbolja ;->>~
2014-04-12
jedno su splicanke, al seka je seka, to su dva pojma:)maggie13 wrote:Ti ces dobit...:-D
dijagram-
2015-08-09
istina...baš ste ograničeni konfiguracijom terenacassanowa wrote:Nama je još tragičnije šta se namamo di širit...Okruženi smo s 3 strane morem i planinama, a istočna je već skoro došla do Stobreča...Noor wrote:dobro, možda...nisam bila, ali znam da mi je parking naći nemoguća misija kud god dođem...cassanowa wrote:U Splitu je gore...Noor wrote:split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.cassanowa wrote:
Ovo si dobro reka...Split je katastrofa za parkirat...Par puta sam parkira u susjednom kvartu kad sam doša doma iz života...
Vi u ravnici imate di pravit parkirališta...Eto npr. Zagreb je neomeđen grad....
Guest- Guest
ajde, dobro, nadopunio si se ;@dijagram wrote:jedno su splicanke, al seka je seka, to su dva pojma:)maggie13 wrote:Ti ces dobit...:-D
2014-04-12
Zato fino naplaćuju parking u gradu, oderu te, nedaj Bog da duže tribaš parkiratNoor wrote:istina...baš ste ograničeni konfiguracijom terenacassanowa wrote:Nama je još tragičnije šta se namamo di širit...Okruženi smo s 3 strane morem i planinama, a istočna je već skoro došla do Stobreča...Noor wrote:dobro, možda...nisam bila, ali znam da mi je parking naći nemoguća misija kud god dođem...cassanowa wrote:U Splitu je gore...Noor wrote:
split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.
Vi u ravnici imate di pravit parkirališta...Eto npr. Zagreb je neomeđen grad....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Onda se čude šta su veliki trgovački centri na rubu grada ili u pregrađima
PA NORMALNO JEBEN TI MATER IMAJU PARKING
PA NORMALNO JEBEN TI MATER IMAJU PARKING
2014-04-11
Parking se naplaćuje u valjda svakome gradu i općini u dalmaciji, to je izvor znatnih prihoda za te gradove i općine...
U mak. na rivi je 10 kn sat pa ti vidi koliko se tu nabere...
Nema više metra da se ne naplaćuje, gotovo je s time...
Jbg., treba podijelit plaće čardaklijama, po 4-5 ih 'radi' u sobicama od 10 m2, nema svaki ni stolicu, ali plaća redovita, božićnica, uskrsnica itd. ...
Pa čamuga vas zajebava..e jeste mi nositelji europskih vrijednosti hhahahah
2016-11-17
Noor wrote:istina...baš ste ograničeni konfiguracijom terenacassanowa wrote:Nama je još tragičnije šta se namamo di širit...Okruženi smo s 3 strane morem i planinama, a istočna je već skoro došla do Stobreča...Noor wrote:dobro, možda...nisam bila, ali znam da mi je parking naći nemoguća misija kud god dođem...cassanowa wrote:U Splitu je gore...Noor wrote:
split, split, split...pa zar vi mislite da je u drugim gradovima drugačije?? dođi u ZG, VŽ, BJ, RI, i nađi parking tamo gdje ti paše, ili nađi ga uopće.
A Zagreb kao nije? Ide od Dugog Sela pa do Samobora, na sjever od Medvednice nemre. S Velikom Goricom je spojen.
2014-12-30
Makarska je isto u kurcu, baš sam jučer bio na Vrulji, stali zapaliti duvan, malo gledali, išli namjerno doli uz more, koja apartmanizacija plus 20 km duži put plus same okuke, satrala nas vožnjaTotenkopf wrote:Parking se naplaćuje u valjda svakome gradu i općini u dalmaciji, to je izvor znatnih prihoda za te gradove i općine...
A preko Bisko cesta odlična, ne treba nit autoput
2014-04-11
Split Dugopolje Bisko onda skreneš kao da ćeš za autoput pa zaobiđeš Trilj i onda samo pravac Imotski a niks autoput
Našli smo odličnu besplatnu rutu
2014-04-11
Makarska ima 2 šire ulice...tamo je tek krkljanac...S jedne strane more, a s druge Biokovo... a turista ko škalje...
Guest- Guest
Za makarsku je kriv toten, za split longi i yoda
dijagram-
2015-08-09
ZAJEBALI SMO ČARDAKRayMabus wrote:Split Dugopolje Bisko onda skreneš kao da ćeš za autoput pa zaobiđeš Trilj i onda samo pravac Imotski a niks autoput
NA BISKOME SKRENEMO KAO DA ĆEMO NA AUTOPUT A U BITI SE SPOJIMO SAMO NA CESTU ZA CISTU PROVO
HA HA HA
VRHUNSKI MANEVAR
2014-04-11
e, stani u Lovrecu, tamo su moji:)RayMabus wrote:ZAJEBALI SMO ČARDAKRayMabus wrote:Split Dugopolje Bisko onda skreneš kao da ćeš za autoput pa zaobiđeš Trilj i onda samo pravac Imotski a niks autoput
NA BISKOME SKRENEMO KAO DA ĆEMO NA AUTOPUT A U BITI SE SPOJIMO SAMO NA CESTU ZA CISTU PROVO
HA HA HA
VRHUNSKI MANEVAR
dijagram-
2015-08-09
Hvala vam što ste napravili pristupne ceste za autoput koje su BESPLATNERayMabus wrote:ZAJEBALI SMO ČARDAKRayMabus wrote:Split Dugopolje Bisko onda skreneš kao da ćeš za autoput pa zaobiđeš Trilj i onda samo pravac Imotski a niks autoput
HA HA HA
VRHUNSKI MANEVAR
HA HA HA KOJE GUŽENJE ČARDAKA
NIT ZRNO ŽITA NEPRIJATELJU
2014-04-11
Ovi napravili izlaz s autoceste u Bisko i Cista Provo
Split Bisko cesta ok nema nekih velikih zavoja i uzbrdica Bisko je polje inače
Onda na Bisko skreneš kao da ćeš na autoput ali prije skreneš prema Cista Provo jer ima spoj prema prustupnoj cesti za ulaz na autoput za cista Provo onda opet ne ideš na autoput nego u Cista Provo i onda do imotskog laganini
Onda na Bisko skreneš kao da ćeš na autoput ali prije skreneš prema Cista Provo jer ima spoj prema prustupnoj cesti za ulaz na autoput za cista Provo onda opet ne ideš na autoput nego u Cista Provo i onda do imotskog laganini
2014-04-11
Nula kuna, oko dvadesetak minuta duža vožnja jer nemoš pičit ko na autoputu, cesta odlična, laganini, nismo se uopće umoriliRayMabus wrote:Ovi napravili izlaz s autoceste u Bisko i Cista Provo
2014-04-11
Ruganje s čardakom totalnoRayMabus wrote:Nula kuna, oko dvadesetak minuta duža vožnja jer nemoš pičit ko na autoputu, cesta odlična, laganini, nismo se uopće umoriliRayMabus wrote:Ovi napravili izlaz s autoceste u Bisko i Cista Provo
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Split je kao Afrika, samo sa strujom
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» dvije crtice iz afrike sa strujom
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan