PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU:
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU:
abraham wrote:Bilo kako bilo ali ne idem gdje su bili kucni ljubimci i pusaci. Alergican sam i smeta mi. Izbjegavam javni prijevoz. To je to. Mislim da bi bilo bolje da Grci a i Rvati prilagode svoje apartmane hendikepiranim osobama jer one to nisu birale. Kucni ljubimac je izbor kao i pusenje.
Da, svrha pisma je bila da pokaze kakova stoka su ljudi ali kada je vec otklizalo(tema)...........
Supstitut za promašene odnose s ljudima...ili jednostavno modni detalj...malo je tu pravih ljubitelja životinja...a pogotovo ljudi...imam silom prilika mačku i naravno da je pazim i volim, ali stavljanje životinje na pijedestal svojih osjećaja je po meni skroz bolesno zastranjenje ličnosti...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU:
Ha ha ha koje psihoanalize
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Za vrijeme koje potrošite na internetu, mogli biste pročitati 200 knjiga godišnje
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» deepfake usavršen do mjere da je postalo nemoguće razabrati što je stvarno a što ne...
» U drzavnom vrhu(i nekim stranackim) postalo popularno prozivanje:"Dje's bio '91?"
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» deepfake usavršen do mjere da je postalo nemoguće razabrati što je stvarno a što ne...
» U drzavnom vrhu(i nekim stranackim) postalo popularno prozivanje:"Dje's bio '91?"
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
Page 3 of 3