I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
Page 1 of 1
I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/pakostane-drage-vransko-jezero-hd-okretna-kamera
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/pakostane-drage-vransko-jezero-hd-okretna-kamera
Re: I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
Kad pogledaš ptice koje ne lete već čitav život rone u moru, dok ribe neke lete po zraku, a da ni ne spominjemo slučajeve iz životinjskog carstva kad ženka ima penis, a mužjak vaginu i nosi djecu u trbuhu, te sav ostali šlamperaj kojemu smo svakodnevno svjedoci, onda se s pravom zapitaš nije li old fish tits nekom platio da umjesto njega u fušu napravi ovaj naš pobačeni multiverzumić ;DEroo wrote:I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Re: I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
Tu blizu mi je donja rezidencija :)
A spiza u Strpića...mljac.
A spiza u Strpića...mljac.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobro kakva je ovo vijest,a posebno politika?
Ovo spada u prirodne ljepote,ili koji već podforum,ali nikako ne u VIP.
Ne,ne tražim ključanje teme,tema nije polučila interes,ali opomena bi dobro došla.
Ovo spada u prirodne ljepote,ili koji već podforum,ali nikako ne u VIP.
Ne,ne tražim ključanje teme,tema nije polučila interes,ali opomena bi dobro došla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti se javi...
A di su tvoje teme 'kucamo na vrata zaboravljenih asova'...
izbrisane i zaključaneT. wrote:Ti se javi...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» U Zagrebu je izdržao svega sedam dana, no svejedno je poslao račun za svoje usluge
» Bandić otvorio Spomenik domovini: "Ćaća gleda svoje djelo, a djelo gleda ćaću..."
» Ima samo 15 godina i piše svoje prvo djelo - o Bleiburgu
» Muškarac ispričao; 'Dao sam bubreg mami svoje djevojke, a ona me za mjesec dana ostavila...'
» Ministarstvo imovine, koje drži sve državne stanove i zgrade, za svoje urede plaća najam
» Bandić otvorio Spomenik domovini: "Ćaća gleda svoje djelo, a djelo gleda ćaću..."
» Ima samo 15 godina i piše svoje prvo djelo - o Bleiburgu
» Muškarac ispričao; 'Dao sam bubreg mami svoje djevojke, a ona me za mjesec dana ostavila...'
» Ministarstvo imovine, koje drži sve državne stanove i zgrade, za svoje urede plaća najam
Page 1 of 1