PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU:
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU:
PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU: „Ako Vaš pas garantuje za Vas, i Vi ste dobrodošli u moj hotel“!
July 24, 2015
PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU, koje je već podeljeno nekoliko stotine hiljada puta i koje obožavaju svi ljubitelji životinja dolazi iz Grčke.
Naime, želeći da letuje u jednom hotelu na primorju Grčke, vlasnik psa je uputio pismo vlasniku hotela kako bi proverio da li je njegov objekat „pet friendly“.
– Veoma bih voleo da sa sobom povedem i svog psa. On je veoma negovan i lepo vaspitan pas. Da li ste spremni da mi dopustite da noću spava u mojoj sobi?, upitao je vlasnik.
Veoma brzo, stigao je i odgovor vlasnika hotela:
– Vodim ovaj hotel već dugi niz godina. Za sve to vreme, nikada mi nijedan pas nije ukrao peškir, posteljinu, srebrno posuđe, niti sliku sa zida. Nikada nijednog psa nisam morao da izbacujem iz hotela zato što je pijan ili se ne ponaša pristojno. Nikada mi se nije desilo da pas pobegne, a da ne plati hotelski račun. Prema tome, Vaš pas je stvarno dobrodošao u moj hotel. A, ako Vaš pas garantuje za Vas, i Vi ste isto tako dobrodošli.
Inače, po zakonu u Grčkoj, psima nije dozvoljeno kupanje na uređenim i organizovanim plažama. Međutim, često se mogu videti psi malih rasa kako se brčkaju i na ovakvim plažama. Sam boravak psa na urbanim plažama nije zabranjen ako se pas drži na povocu i sa korpom, ali kupanje jeste.
Što se tiče „pet friendly“ objekata, na sajtovima se mogu pronaći mnogi apartmani, hoteli i objekt u kojima su ljubimci dobrodošli!
http://petface.net/pismo-koje-je-postalo-hit-na-internetu/
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU:
Ima ovdje ispod mene službena plaža za pse
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znaci da imate nesto sto i ne znate da imate.
Oglasite strancima, frendly pet plazica, frendly pet apartman i eto klijantele, vrlo verovatno kulturnije i bez da guli krastavac na plazi.
Oglasite strancima, frendly pet plazica, frendly pet apartman i eto klijantele, vrlo verovatno kulturnije i bez da guli krastavac na plazi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
To su ove godine uveli, dvije plaže za pse
https://www.dalmacijadanas.hr/dobra-vijest-za-vlasnike-kucnih-ljubimaca-u-kastelima-otvorene-dvije-plaze-za-pse
https://www.dalmacijadanas.hr/dobra-vijest-za-vlasnike-kucnih-ljubimaca-u-kastelima-otvorene-dvije-plaze-za-pse
2014-04-11
sad kad si to spomenuo... već dolaze... susjed ima apartmane do mene sad sam se sjetio da su došli prije par dana s velikim bijelim labradaoromSerbinho-3 wrote:Znaci da imate nesto sto i ne znate da imate.
Znaju turisti za to očito
2014-04-11
Ali ok je ova lokacija ispod mene, mi domaći se tu nikad ne kupamo, sad uredili i stavili natpis plaža za pse, ima zelenila okolo a u centru je Kaštela, pametno iskorišteno
2014-04-11
Nama domaćima to i ne triba ja da imam psa znan miljon mista di ću se s njim bacit u more i za plivat, eto ono za turiste dvije prekrasne plaže službeno ovjereno..... dolaze ne brini
2014-04-11
Jebeš turističko misto a nema par plaža za pse ili barem jedno
Baviš se turizmom a zanemariš turiste sa kućnim ljubimci ma
To ti je odmah MINUS
Baviš se turizmom a zanemariš turiste sa kućnim ljubimci ma
To ti je odmah MINUS
2014-04-11
Inače ovi prekrasni bijeli labrador od tih turista nije zalajao uopće
Da nisi otvorio ovu temu nebi ni povezao
Ne znam kako se regulira apartman u naseljenom mjestu ali vjerovatno susjed s kojim sam ja odličan ipak ima jedan uvjet
PAS NESMIJE LAJATI
Da nisi otvorio ovu temu nebi ni povezao
Ne znam kako se regulira apartman u naseljenom mjestu ali vjerovatno susjed s kojim sam ja odličan ipak ima jedan uvjet
PAS NESMIJE LAJATI
2014-04-11
Možda je nešto i zalajao dva puta tako sam ga i primijetio ali sedmica dana tu pas uopće nelaje
Mirno sve a komad paščine
Prekrasni veliki bijeli labrador
Prekrasan pas
Mirno sve a komad paščine
Prekrasni veliki bijeli labrador
Prekrasan pas
2014-04-11
Mislim da je ključna rečenica od gazde
Lepo vaspitan pas
To znači da nelaje
Lepo vaspitan pas
To znači da nelaje
2014-04-11
Problem je s psima koji laju posebno noći
Imam i ja apartmane pa nebi nikad to primio nije stvar u psu nego navući će mi bijes susjeda i otjerati druge goste jer imam apartman do
Imam i ja apartmane pa nebi nikad to primio nije stvar u psu nego navući će mi bijes susjeda i otjerati druge goste jer imam apartman do
2014-04-11
Meni susid ima tu nekih pet apartmana il tako nešto
Pa zamisli da pas laje po noći
Ostali otkazuju rezervacije
Jok bato
JELI LAJE
Pa zamisli da pas laje po noći
Ostali otkazuju rezervacije
Jok bato
JELI LAJE
2014-04-11
A i tog bilog labradora nebi ni snimio nego radim nešto po kući pa u vrtu perem alat
Čuješ vuf vuf i to jedva
Koji prekrasan pas
Sedam dana je tu bio
Ma pasa nisam ni Skužio
Slučajno
LUDILO
To bi i ja primio u apartman
Čuješ vuf vuf i to jedva
Koji prekrasan pas
Sedam dana je tu bio
Ma pasa nisam ni Skužio
Slučajno
LUDILO
To bi i ja primio u apartman
2014-04-11
Vlasnici pasa koji žele na ljetovanje poželjno potvrda od prijašnjih iznajmljivača da pas nelaje i da je ok
Svaki će ti otvoriti vrata ako je to stvarno tako
Svaki će ti otvoriti vrata ako je to stvarno tako
2014-04-11
Svima je u interesu zarada
Doneseš ili priložiš na internetu gdje si bio i izjave iznajmljivača
Ako je to takvi pas
DOBRO DOŠLI
Doneseš ili priložiš na internetu gdje si bio i izjave iznajmljivača
Ako je to takvi pas
DOBRO DOŠLI
2014-04-11
Bio u Grčkoj pet dana s ovim psom
Pisana izjava hotela pas nelaje i ne spava na krevetu tj dresiran je
Ovjereno potpis
Lud je tko te ne primi
Pisana izjava hotela pas nelaje i ne spava na krevetu tj dresiran je
Ovjereno potpis
Lud je tko te ne primi
2014-04-11
Eto novi biznis
Ovi pijani Longy ima njuh za lovu
Ja ću ti to potpisat i stojim iza toga ako je pas stvarno taki
Imaš psa s pedigreom
Ovi pijani Longy ima njuh za lovu
Ja ću ti to potpisat i stojim iza toga ako je pas stvarno taki
Imaš psa s pedigreom
2014-04-11
Dovedeš takog psa kod mene i ako je istina ja ti na engleskom, talijanskom i hrvatskom to potpišem i broj mene
Cijeli svijet da te zove posebno Evropa, Crna Gora isto Zlovenci Talijani
Jeste to je taj pas
APRI LA PORTA
Cijeli svijet da te zove posebno Evropa, Crna Gora isto Zlovenci Talijani
Jeste to je taj pas
APRI LA PORTA
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Za vrijeme koje potrošite na internetu, mogli biste pročitati 200 knjiga godišnje
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» deepfake usavršen do mjere da je postalo nemoguće razabrati što je stvarno a što ne...
» U drzavnom vrhu(i nekim stranackim) postalo popularno prozivanje:"Dje's bio '91?"
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» deepfake usavršen do mjere da je postalo nemoguće razabrati što je stvarno a što ne...
» U drzavnom vrhu(i nekim stranackim) postalo popularno prozivanje:"Dje's bio '91?"
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
Page 1 of 3