U drzavnom vrhu(i nekim stranackim) postalo popularno prozivanje:"Dje's bio '91?"
Page 1 of 1
U drzavnom vrhu(i nekim stranackim) postalo popularno prozivanje:"Dje's bio '91?"
https://m.vecernji.hr/vijesti/morh-banozic-je-imao-12-godina-dok-je-predsjednik-milanovic-1991-godine-imao-25-godina-1533279
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: U drzavnom vrhu(i nekim stranackim) postalo popularno prozivanje:"Dje's bio '91?"
....lijepo gledat kako se 'minken bojna' medjusobno optuzuje i proziva ....stosta ce se razotkriti .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: U drzavnom vrhu(i nekim stranackim) postalo popularno prozivanje:"Dje's bio '91?"
na kurcu
ajoj baš sam prosta
sad sam se sjetila di sam bila
U PODRUMU
baš je bilo zanimljivo druženje sa susedima
sad sam se sjetila di sam bila
U PODRUMU
baš je bilo zanimljivo druženje sa susedima
Similar topics
» Trio 'fantastikus' drpiga Ivo,luka i Stipe uputili zajednicko pismo drzavnom vrhu
» Skoro u stilu odgovorio Koli na njeno prozivanje
» PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU:
» Dverovci na prosvjedu isprebijal novinare tv pink ili popularno 'vuciceve televizije',informerci u strahu
» deepfake usavršen do mjere da je postalo nemoguće razabrati što je stvarno a što ne...
» Skoro u stilu odgovorio Koli na njeno prozivanje
» PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU:
» Dverovci na prosvjedu isprebijal novinare tv pink ili popularno 'vuciceve televizije',informerci u strahu
» deepfake usavršen do mjere da je postalo nemoguće razabrati što je stvarno a što ne...
Page 1 of 1