Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
negativni ce uvijek snositi posljedice,prije ili kasnije..mate wrote:I ja smatram...no, jel u redu da jedni snose posljedice, drugi ne?Totenkopf wrote:Smatram da da, pravo je svakoga da kaže što smatra ispravnim...mate wrote:Pravo na mišljenje?!Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
KC je u zadnje vrijeme se poprilicno raspojasala..stovise...No ,ako gledamo samoog Poupa,i ne cudi previse..
Ali ima pravo na nju, to je poanta...
Zar to ne bi trebalo biti univerzalno pravo bez posljedica?
Guest- Guest
ufff..ne zvati vraga,Toten..Totenkopf wrote:Smatram da da, pravo je svakoga da kaže što smatra ispravnim...mate wrote:Pravo na mišljenje?!Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
KC je u zadnje vrijeme se poprilicno raspojasala..stovise...No ,ako gledamo samoog Poupa,i ne cudi previse..
Guest- Guest
jebenti pročitala maloprije u novinama svi, svo i sva loluđeli u našem sokaku
Aj se ti sad uzdaj u svećenika, nešto mu ne paše pa te iz napasti pošalje ravno u pekel. On će se već nekako poškropiti svetom vodicom, svećenik je - zna šeme i sisteme, a ti se prži na laganoj vatrici do sudnjega dana i još malo poslije
Aj se ti sad uzdaj u svećenika, nešto mu ne paše pa te iz napasti pošalje ravno u pekel. On će se već nekako poškropiti svetom vodicom, svećenik je - zna šeme i sisteme, a ti se prži na laganoj vatrici do sudnjega dana i još malo poslije
orion- Posts : 2287
2017-06-06
u najmanju ruku,je sve stvar odgoja i pristojnosti,ali hajde..nije svatko niti odgovoran za ono sto kaze,ako ga roditelji i okolina nisu pristojnosti i kulturi ucili..
Guest- Guest
Naravno da ne, smatram da nitko ne bi trebao snositi posljedice za slobodno iznošenje vlastitog mišljenja, osim u izuzetnim slučajevima ako se time potiče na nasilje itd. ...mate wrote:I ja smatram...no, jel u redu da jedni snose posljedice, drugi ne?Totenkopf wrote:Smatram da da, pravo je svakoga da kaže što smatra ispravnim...mate wrote:Pravo na mišljenje?!Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
U konkretnom slučaju ne nalazim tih elemenata...
Također smatram da bi trebao postaviti mi konkretno pitanje jer pišem s mob., nabadam tipke, tegobno mi je...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu, nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..
Lako je šta ja landaram ili netko drugi tu na forumu. Moja riječ nema težinu i ne nosi odgovornost kao njegova.
On i takvi su navodno " pastiri" stadu sitnozubom pa stoga nije isto šta rećčem ja ..... Trump, neki imam ili taj pop
Jadna majko šta sve izgovore takvi po crkvama
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pismejker wrote:u najmanju ruku,je sve stvar odgoja i pristojnosti,ali hajde..nije svatko niti odgovoran za ono sto kaze,ako ga roditelji i okolina nisu pristojnosti i kulturi ucili..
ma jasno ..... nebitno jel svećenik ili čuvar plaže u zimskom periodu -ružno je i nekulturno javno iskazati sreću i zadovoljstvo zbog nečije smrti.
Naravno da svećenički poziv daje tostruko na težini izrečene riječi
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Kako netko uopcemoze te dvije dijametralno suprotne stvari uspordjivati..???Yehudi wrote:maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu, nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..
Lako je šta ja landaram ili netko drugi tu na forumu. Moja riječ nema težinu i ne nosi odgovornost kao njegova.
On i takvi su navodno " pastiri" stadu sitnozubom pa stoga nije isto šta rećčem ja ..... Trump, neki imam ili taj pop
Jadna majko šta sve izgovore takvi po crkvama
Guest- Guest
upravo tako..odmah sam rekao da je nebitno o kojoj se osobi radi da je umrla..jednostavno Svejenik,bilo koje konfesije,ne bi trebao da daje takve izjave..orion wrote:pismejker wrote:u najmanju ruku,je sve stvar odgoja i pristojnosti,ali hajde..nije svatko niti odgovoran za ono sto kaze,ako ga roditelji i okolina nisu pristojnosti i kulturi ucili..
ma jasno ..... nebitno jel svećenik ili čuvar plaže u zimskom periodu -ružno je i nekulturno javno iskazati sreću i zadovoljstvo zbog nečije smrti.
Naravno da svećenički poziv daje tostruko na težini izrečene riječi
nije to pitanje slobodnog misljenja i prava na njega,nego prije svega vjerskog stava,posto je svetjenik..sve sto kaze javno,postaje javni stav zupe i crkve..
Guest- Guest
Nije baš u rangu Mesićevih viceva o Tuđmanu i u biti ništa toliko strašno što par Očenaša ne ispravi... svećenik je to izjavio u najboljoj vjeri, smatrajući da su veleizdajničke aktivnosti dotičnog preminulog gospodina učinile previše štete za njegovu pastvu te je samo htio istaknuti da je manja šteta to da je isti završio u drvenom kaputu, nego da je jos ponekog vjernika odveo u zabludu svojim tlapnjama...
Last edited by jasambrend on 16/9/2017, 22:24; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
I mene isto obradovala ta vijest, a nisam muškarac u haljini. E.debotoijusto wrote:"Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog auktoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16). - morbidni je komentar hvarskog svećenika Milija Plenković na vijest da je preminuo jedan od najvećih domaćih intelektualaca dr. Slavko Goldstein.
Prezimenjak premijera Andreja Plenkovića s kojim dijeli i rodno mjesto na Hvaru, bolesnom porukom na svom Facebook profilu šokirao je i svoje vjernike koji su ga ismijali u komentarima.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/507176/obradovala-me-vijest-da-je-umro-goldstein-drago-mi-je-da-je-jedan-mrzitelj-hrvatske-nestao-procitajte-morbidnu-poruku-hvarskog-svecenika-na-vijest-o-smrti-poznatog-intelektualca-vjernici-u-soku
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Glupost. Kao prvo, Goldstein nije bio kršćanin. Na njega se ne primjenjuju kršćanski zakoni već Stari Zavjet.jastreb wrote:On kao svećenik čak ni ne smije tako misliti.Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
2015-08-09
Pa dosta je bilo srpsko-židovskog zlostavljanja Hrvata u posljednjih 70 godina.jastreb wrote:Ali jedan svećenik???maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
2015-08-09
Kakve to veze ima? Rijec je o sveceniku KC,koji je rekao da se raduje necijoj smrti...Pa jebem ga u usta apljava,jel svetjenik tak osto smije reci javno??melkior wrote:Glupost. Kao prvo, Goldstein nije bio kršćanin. Na njega se ne primjenjuju kršćanski zakoni već Stari Zavjet.jastreb wrote:On kao svećenik čak ni ne smije tako misliti.Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
Guest- Guest
hahahahaha,a napatili su vas do muke....jel to jedino sto znate,kad niste sposobni postaviti drzavu na noge i raditi,pa si uciniti zivot podnosljivim..??melkior wrote:Pa dosta je bilo srpsko-židovskog zlostavljanja Hrvata u posljednjih 70 godina.jastreb wrote:Ali jedan svećenik???maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
Guest- Guest
sve od Zidova sto imate jos vam omogucujete da ne krepete od gladi..sve ste od njih i pobrali.
Guest- Guest
Je. Sad nam sleduje hrvatsko zlostavljanje Hrvata. Neznam koliko će trajati taj ciklus,ali ako se nastavi ovim tempom i ovom žestinom čeka nas crna pogibija.melkior wrote:Pa dosta je bilo srpsko-židovskog zlostavljanja Hrvata u posljednjih 70 godina.jastreb wrote:Ali jedan svećenik???maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo ide prilicno brutalno...glavom bez obzira bjeze iz drzave...jastreb wrote:Je. Sad nam sleduje hrvatsko zlostavljanje Hrvata. Neznam koliko će trajati taj ciklus,ali ako se nastavi ovim tempom i ovom žestinom čeka nas crna pogibija.melkior wrote:Pa dosta je bilo srpsko-židovskog zlostavljanja Hrvata u posljednjih 70 godina.jastreb wrote:Ali jedan svećenik???maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
Interesantno je kad netko u raljama neimastine i obiteljskih problema uvijek poseze za fasizmom.. ..baja hvataj se posela,bit ces sretniji..
Guest- Guest
Isus je umro da ne bi morali umrijeti svi drugi. Onaj tko je odbacio Isusa Krista u svom životu odbacio je i kršćanski moral, na njega se isti više i ne primjenjuje. Milost je dana onima koji je prihvaćaju, onima koji je preziru bit će uskraćena. Ne bacajte biserje pred svinje da ga ne pogaze i okrenu se protiv vas. Poštujem Goldsteina kao Židova, i to je sve. Bio u Paklu ili Raju, jedno je sigurno; ne želim s njim dijeliti istu eshatološku sudbinu. Uostalom, gonite se, ljubav nije za sve; jer ako jest, u čemu je onda njena vrijednost? Ljubiti sve isto je kao i ljubiti nikoga. Ali ne radi se o tome je li Goldstein kršćanin ili nije, već se radi o tome da je bio manipulator i lažov i lažni intelektualac. Ali u društvu koje tolerira falsificirane diplome svatko se može predstavljati autoritetom za bilo što, dovoljno je da ima naklonost kurvinskih medija, i da je pripadnik prave stranke ili naroda. Ali to je već interni problem nedostatka savjesti i morala, pa i intelekta većinskog naroda koji obitava u ovoj zemlji.melkior wrote:Pa dosta je bilo srpsko-židovskog zlostavljanja Hrvata u posljednjih 70 godina.jastreb wrote:Ali jedan svećenik???maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
2015-08-09
upravo si opisao 98% svojeg naroda..i odakle ti pravo da sudis?
tebi samo fali pozicija,da bi bio isti kao i svi ovi u zadnjih 27 godina...
riba smrdfi od glave,a glava ipak dolazi iz naroda...pametnom sdovoljno..
tebi samo fali pozicija,da bi bio isti kao i svi ovi u zadnjih 27 godina...
riba smrdfi od glave,a glava ipak dolazi iz naroda...pametnom sdovoljno..
Guest- Guest
Što se mene tiče, neka sutra pocrkaju svi svećenici, skupa s ljevičarskim medijima i brojnim udrugama za ljudska prava. Svi oni koji parazitiraju na ljudskim pravima, svi oni koji od humanosti rade biznis, neka pocrkaju. Jer tamo gdje obitava biznis, tamo gdje humanost postaje profesija, tamo obitava laž i prijetvornost. Draža mi je iskrena mržnja nego lažna ljubav.pismejker wrote:Kakve to veze ima? Rijec je o sveceniku KC,koji je rekao da se raduje necijoj smrti...Pa jebem ga u usta apljava,jel svetjenik tak osto smije reci javno??melkior wrote:Glupost. Kao prvo, Goldstein nije bio kršćanin. Na njega se ne primjenjuju kršćanski zakoni već Stari Zavjet.jastreb wrote:On kao svećenik čak ni ne smije tako misliti.Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
2015-08-09
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slavko na aparatima
» SLAVKO GOLDSTEIN:'Hrvatski partizani nisu se borili za samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu'
» Umro Slavko Degoricija
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Goldstein je završeni srednjoškolac
» SLAVKO GOLDSTEIN:'Hrvatski partizani nisu se borili za samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu'
» Umro Slavko Degoricija
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Goldstein je završeni srednjoškolac
Page 3 of 4