ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein - Page 3 Empty Re: Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein

Post by Guest 16/9/2017, 20:53

mate wrote:
Totenkopf wrote:
mate wrote:
Totenkopf wrote:
pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
KC je u zadnje vrijeme se poprilicno raspojasala..stovise...No ,ako gledamo samoog Poupa,i ne cudi previse.. :cleanteeth
Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...
Ali ima pravo na nju, to je poanta...
Pravo na mišljenje?!
Zar to ne bi trebalo biti univerzalno pravo bez posljedica?
Smatram da da, pravo je svakoga da kaže što smatra ispravnim...
I ja smatram...no, jel u redu da jedni snose posljedice, drugi ne?
negativni ce uvijek snositi posljedice,prije ili kasnije..

Guest
Guest

Back to top Go down

Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein - Page 3 Empty Re: Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein

Post by Guest 16/9/2017, 20:54

Totenkopf wrote:
mate wrote:
Totenkopf wrote:
pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
KC je u zadnje vrijeme se poprilicno raspojasala..stovise...No ,ako gledamo samoog Poupa,i ne cudi previse.. :cleanteeth
Pravo na mišljenje?!
ufff..ne zvati vraga,Toten.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by orion 16/9/2017, 20:55

jebenti pročitala maloprije u novinama Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein - Page 3 1715007743svi, svo i sva loluđeli u našem sokaku

Aj se ti sad uzdaj u svećenika, nešto mu ne paše pa te iz napasti  pošalje ravno u pekel. On će se već nekako poškropiti svetom vodicom, svećenik je  - zna šeme i sisteme, a ti se prži na laganoj vatrici do sudnjega dana i još malo poslije x-|
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2017, 20:56

u najmanju ruku,je sve stvar odgoja i pristojnosti,ali hajde..nije svatko niti odgovoran za ono sto kaze,ako ga roditelji i okolina nisu pristojnosti i kulturi ucili..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 16/9/2017, 21:01

mate wrote:
Totenkopf wrote:
mate wrote:
Totenkopf wrote:
Pravo na mišljenje?!
I ja smatram...no, jel u redu da jedni snose posljedice, drugi ne?
Naravno da ne, smatram da nitko ne bi trebao snositi posljedice za slobodno iznošenje vlastitog mišljenja, osim u izuzetnim slučajevima ako se time potiče na nasilje itd. ...
U konkretnom slučaju ne nalazim tih elemenata...
Također smatram da bi trebao postaviti mi konkretno pitanje jer pišem s mob., nabadam tipke, tegobno mi je...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 16/9/2017, 21:03

maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu,  nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..

Lako je šta ja landaram ili netko drugi tu na forumu. Moja riječ nema težinu i ne nosi odgovornost kao njegova.

On i takvi su navodno " pastiri"  stadu sitnozubom pa stoga nije isto šta rećčem ja ..... Trump, neki imam ili taj pop

Jadna majko šta sve izgovore takvi po crkvama
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by orion 16/9/2017, 21:05

pismejker wrote:u najmanju ruku,je sve stvar odgoja i pristojnosti,ali hajde..nije svatko niti odgovoran za ono sto kaze,ako ga roditelji i okolina nisu pristojnosti i kulturi ucili..

ma jasno ..... nebitno jel svećenik ili čuvar plaže u zimskom periodu  -ružno je i nekulturno javno iskazati sreću i zadovoljstvo zbog nečije smrti.
 Naravno da svećenički poziv daje tostruko na težini izrečene riječi
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2017, 21:06

Yehudi wrote:
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu,  nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..

Lako je šta ja landaram ili netko drugi tu na forumu. Moja riječ nema težinu i ne nosi odgovornost kao njegova.

On i takvi su navodno " pastiri"  stadu sitnozubom pa stoga nije isto šta rećčem ja ...
.. Trump, neki imam ili taj pop

Jadna majko šta sve izgovore takvi po crkvama
Kako netko uopcemoze te dvije dijametralno suprotne stvari uspordjivati..???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2017, 21:10

orion wrote:
pismejker wrote:u najmanju ruku,je sve stvar odgoja i pristojnosti,ali hajde..nije svatko niti odgovoran za ono sto kaze,ako ga roditelji i okolina nisu pristojnosti i kulturi ucili..

ma jasno ..... nebitno jel svećenik ili čuvar plaže u zimskom periodu  -ružno je i nekulturno javno iskazati sreću i zadovoljstvo zbog nečije smrti.
 Naravno da svećenički poziv daje tostruko na težini izrečene riječi
upravo tako..odmah sam rekao da je nebitno o kojoj se osobi radi da je umrla..jednostavno Svejenik,bilo koje konfesije,ne bi trebao da daje takve izjave..

nije to pitanje slobodnog misljenja i prava na njega,nego prije svega vjerskog stava,posto je svetjenik..sve sto kaze javno,postaje javni stav zupe i crkve.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/9/2017, 22:23

Nije baš u rangu Mesićevih viceva o Tuđmanu i u biti ništa toliko strašno što par Očenaša ne ispravi... svećenik je to izjavio u najboljoj vjeri, smatrajući da su veleizdajničke aktivnosti dotičnog preminulog gospodina učinile previše štete za njegovu pastvu te je samo htio istaknuti da je manja šteta to da je isti završio u drvenom kaputu, nego da je jos ponekog vjernika odveo u zabludu svojim tlapnjama...

Last edited by jasambrend on 16/9/2017, 22:24; edited 1 time in total
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by melkior 16/9/2017, 22:24

debotoijusto wrote:"Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog auktoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16). - morbidni je komentar hvarskog svećenika Milija Plenković na vijest da je preminuo jedan od najvećih domaćih intelektualaca dr. Slavko Goldstein.

Prezimenjak premijera Andreja Plenkovića s kojim dijeli i rodno mjesto na Hvaru, bolesnom porukom na svom Facebook profilu šokirao je i svoje vjernike koji su ga ismijali u komentarima.

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/507176/obradovala-me-vijest-da-je-umro-goldstein-drago-mi-je-da-je-jedan-mrzitelj-hrvatske-nestao-procitajte-morbidnu-poruku-hvarskog-svecenika-na-vijest-o-smrti-poznatog-intelektualca-vjernici-u-soku
I mene isto obradovala ta vijest, a nisam muškarac u haljini. E.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/9/2017, 22:27

jastreb wrote:
Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
On kao svećenik čak ni ne smije tako misliti.
Glupost. Kao prvo, Goldstein nije bio kršćanin. Na njega se ne primjenjuju kršćanski zakoni već Stari Zavjet.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/9/2017, 22:28

jastreb wrote:
Ali jedan svećenik???
Pa dosta je bilo srpsko-židovskog zlostavljanja Hrvata u posljednjih 70 godina.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2017, 22:29

melkior wrote:
jastreb wrote:
Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
Glupost. Kao prvo, Goldstein nije bio kršćanin. Na njega se ne primjenjuju kršćanski zakoni već Stari Zavjet.
Kakve to veze ima? Rijec je o sveceniku KC,koji je rekao da se raduje necijoj smrti...Pa jebem ga u usta apljava,jel svetjenik tak osto smije reci javno??Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein - Page 3 Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2017, 22:30

melkior wrote:
jastreb wrote:
Ali jedan svećenik???
hahahahaha,a napatili su vas do muke....jel to jedino sto znate,kad niste sposobni postaviti drzavu na noge i raditi,pa si uciniti zivot podnosljivim..?? :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2017, 22:31

sve od Zidova sto imate jos vam omogucujete da ne krepete od gladi..sve ste od njih i pobrali. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 16/9/2017, 22:35

melkior wrote:
jastreb wrote:
Ali jedan svećenik???
Je. Sad nam sleduje hrvatsko zlostavljanje Hrvata.  Neznam koliko će trajati taj ciklus,ali ako se nastavi ovim tempom i ovom žestinom čeka nas crna pogibija.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2017, 22:37

jastreb wrote:
melkior wrote:
jastreb wrote:
Ali jedan svećenik???
Je. Sad nam sleduje hrvatsko zlostavljanje Hrvata.  Neznam koliko će trajati taj ciklus,ali ako se nastavi ovim tempom i ovom žestinom čeka nas crna pogibija.
Ovo ide prilicno brutalno...glavom bez obzira bjeze iz drzave... lol!

Interesantno je kad netko u raljama neimastine i obiteljskih problema uvijek poseze za fasizmom.. :cleanteeth..baja hvataj se posela,bit ces sretniji.. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 16/9/2017, 22:37

melkior wrote:
jastreb wrote:
Ali jedan svećenik???
Isus je umro da ne bi morali umrijeti svi drugi. Onaj tko je odbacio Isusa Krista u svom životu odbacio je i kršćanski moral, na njega se isti više i ne primjenjuje. Milost je dana onima koji je prihvaćaju, onima koji je preziru bit će uskraćena. Ne bacajte biserje pred svinje da ga ne pogaze i okrenu se protiv vas. Poštujem Goldsteina kao Židova, i to je sve. Bio u Paklu ili Raju, jedno je sigurno; ne želim s njim dijeliti istu eshatološku sudbinu. Uostalom, gonite se, ljubav nije za sve; jer ako jest, u čemu je onda njena vrijednost? Ljubiti sve isto je kao i ljubiti nikoga. Ali ne radi se o tome je li Goldstein kršćanin ili nije, već se radi o tome da je bio manipulator i lažov i lažni intelektualac. Ali u društvu koje tolerira falsificirane diplome svatko se može predstavljati autoritetom za bilo što, dovoljno je da ima naklonost kurvinskih medija, i da je pripadnik prave stranke ili naroda. Ali to je već interni problem nedostatka savjesti i morala, pa i intelekta većinskog naroda koji obitava u ovoj zemlji.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2017, 22:39

upravo si opisao 98% svojeg naroda..i odakle ti pravo da sudis? :cleanteeth

tebi samo fali pozicija,da bi bio isti kao i svi ovi u zadnjih 27 godina...

riba smrdfi od glave,a glava ipak dolazi iz naroda...pametnom sdovoljno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 16/9/2017, 22:41

pismejker wrote:
melkior wrote:
jastreb wrote:
Kakve to veze ima? Rijec je o sveceniku KC,koji je rekao da se raduje necijoj smrti...Pa jebem ga u usta apljava,jel svetjenik tak osto smije reci javno??Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein - Page 3 Suspect
Što se mene tiče, neka sutra pocrkaju svi svećenici, skupa s ljevičarskim medijima i brojnim udrugama za ljudska prava. Svi oni koji parazitiraju na ljudskim pravima, svi oni koji od humanosti rade biznis, neka pocrkaju. Jer tamo gdje obitava biznis, tamo gdje humanost postaje profesija, tamo obitava laž i prijetvornost.  Draža mi je iskrena mržnja nego lažna ljubav.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics