Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
"Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog auktoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16). - morbidni je komentar hvarskog svećenika Milija Plenković na vijest da je preminuo jedan od najvećih domaćih intelektualaca dr. Slavko Goldstein.
Prezimenjak premijera Andreja Plenkovića s kojim dijeli i rodno mjesto na Hvaru, bolesnom porukom na svom Facebook profilu šokirao je i svoje vjernike koji su ga ismijali u komentarima.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/507176/obradovala-me-vijest-da-je-umro-goldstein-drago-mi-je-da-je-jedan-mrzitelj-hrvatske-nestao-procitajte-morbidnu-poruku-hvarskog-svecenika-na-vijest-o-smrti-poznatog-intelektualca-vjernici-u-soku
Prezimenjak premijera Andreja Plenkovića s kojim dijeli i rodno mjesto na Hvaru, bolesnom porukom na svom Facebook profilu šokirao je i svoje vjernike koji su ga ismijali u komentarima.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/507176/obradovala-me-vijest-da-je-umro-goldstein-drago-mi-je-da-je-jedan-mrzitelj-hrvatske-nestao-procitajte-morbidnu-poruku-hvarskog-svecenika-na-vijest-o-smrti-poznatog-intelektualca-vjernici-u-soku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
Je li organizirao euharistijsko slavlje, pa da se pojede, popije i zapjeva?
crvenkasti-
2014-04-17
Žalosno je kakva govna i bolesnici predstavljaju boga i crkvu. Hrrrk pu
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Je li organizirao euharistijsko slavlje, pa da se pojede, popije i zapjeva?
baca na fana zaklat-oderat-nabit na kolac-ispec-poist-polizat prste
a moguce da na oboritoj ribi za likara klase...
na K plus poli sigurno nije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Za svaku osudu...
U tako svečanoj objavi koristiti srbizme...
U tako svečanoj objavi koristiti srbizme...
SC. Tipični predstavnik SC-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hoće li se ovo naći u pregledu hrvatske političke gluposti u dnevnom?
2014-04-22
Još jedan fra Sotona. Dobro je dok osobno ne počne provoditi ideologiju nožem i sl., nahebati će židovi kao 41.ve
catabbath-
2015-08-22
Don plenkoviću treba čestitati na iskrenom i hrabrom iznošenju vlastitog mišljenja, što je, iako zagarantirano ustavom, u današnje vrijeme terora političke korektnosti, rijetkost u javnom govoru...
Uostalom, smatram da se radi o osjećajima, koji se po prirodi stvari ne mogu kontrolirati, da li nam je netko drag ili nije, te da je don plenković iznio javno što barem 80% građana ionako smatra i osjeća...
Uostalom, smatram da se radi o osjećajima, koji se po prirodi stvari ne mogu kontrolirati, da li nam je netko drag ili nije, te da je don plenković iznio javno što barem 80% građana ionako smatra i osjeća...
Last edited by Totenkopf on 16/9/2017, 19:34; edited 1 time in total (Reason for editing : U)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Lol možda 80% čobana i krkana i ostalog turskog genetskog materijala u nekoj isočnoj vukojebini sa one strane osmanskog carstva :). Čini mi se da bar službeno, radovanje nečijoj smrti nije baš kršćanski :D
Last edited by catabbath on 16/9/2017, 19:40; edited 2 times in total (Reason for editing : 1)
catabbath-
2015-08-22
Zato je nazivanje neistomišljenika krkanima, čobanima, napredno...catabbath wrote:Lol možda 80% čobana i krkana i ostalog turskog genetskog materijala u nekoj isočnoj vukojebini sa one strane osmanskog carstva :). Čini mi se da bar službeno, radovanje nečijoj smrti nije baš kršćanski :D
2014-04-14
Catabah nije pop.Totenkopf wrote:Zato je nazivanje neistomišljenika krkanima, čobanima, napredno...catabbath wrote:Lol možda 80% čobana i krkana i ostalog turskog genetskog materijala u nekoj isočnoj vukojebini sa one strane osmanskog carstva :). Čini mi se da bar službeno, radovanje nečijoj smrti nije baš kršćanski :D
2014-04-22
Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
On kao svećenik čak ni ne smije tako misliti.Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
Obradovala ga je smrt jednog čovjeka koji u životu nije mrava zgazio.
Ali tako ti je to u SC-u.
2014-04-22
I on je smrtnik, slab i grješan...jastreb wrote:On kao svećenik čak ni ne smije tako misliti.Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
Obradovala ga je smrt jednog čovjeka koji u životu nije mrava zgazio.
Ali tako ti je to u SC-u.
Ali gospodin je milostiv i prema takvima, prema njima najviše...
2014-04-14
Smeće glupo, podlo, jadno....ao ga sram nije javno reći ao mu je drago da je netko umra.
Zasigurno će to smeće popovsko viditi svoga stvoritelja - sotonu - i to vrlo uskoro
A kad crotina krepa, neću se radovati već biti sasvim ravnodušan
Zasigurno će to smeće popovsko viditi svoga stvoritelja - sotonu - i to vrlo uskoro
A kad crotina krepa, neću se radovati već biti sasvim ravnodušan
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Da me se ne shvati pogrešno...
Ne branim njegove riječi, već njegovo pravo na slobodno iznošenje vlastitog mišljenja...
Ne branim njegove riječi, već njegovo pravo na slobodno iznošenje vlastitog mišljenja...
Sto se iscudjavate.
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu, nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu, nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..
2014-04-12
Da to izjavi jedan policajac,bio bi udaljen iz službe automatik.Pa čak i političari zbog takvih izjava bivaju najureni iz stranaka. Dok ovi iz Stepinčeve crkve sebi zaista svašta dozvoljavaju.Totenkopf wrote:Da me se ne shvati pogrešno...
Ovako nešto jedan Leopold Mandić nikada ne bi rekao.
2014-04-22
Ali jedan svećenik???maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
2014-04-22
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slavko na aparatima
» SLAVKO GOLDSTEIN:'Hrvatski partizani nisu se borili za samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu'
» Umro Slavko Degoricija
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Goldstein je završeni srednjoškolac
» SLAVKO GOLDSTEIN:'Hrvatski partizani nisu se borili za samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu'
» Umro Slavko Degoricija
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Goldstein je završeni srednjoškolac
Page 1 of 4