ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein Empty Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein

Post by debotoijusto 16/9/2017, 17:16

"Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog auktoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16). - morbidni je komentar hvarskog svećenika Milija Plenković na vijest da je preminuo jedan od najvećih domaćih intelektualaca dr. Slavko Goldstein.

Prezimenjak premijera Andreja Plenkovića s kojim dijeli i rodno mjesto na Hvaru, bolesnom porukom na svom Facebook profilu šokirao je i svoje vjernike koji su ga ismijali u komentarima.

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/507176/obradovala-me-vijest-da-je-umro-goldstein-drago-mi-je-da-je-jedan-mrzitelj-hrvatske-nestao-procitajte-morbidnu-poruku-hvarskog-svecenika-na-vijest-o-smrti-poznatog-intelektualca-vjernici-u-soku
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein Empty Re: Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein

Post by crvenkasti 16/9/2017, 17:20

Je li organizirao euharistijsko slavlje, pa da se pojede, popije i zapjeva?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein Empty Re: Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein

Post by Guest 16/9/2017, 17:26

Žalosno je kakva govna i bolesnici predstavljaju boga i crkvu. Hrrrk pu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/9/2017, 17:27

crvenkasti wrote:Je li organizirao euharistijsko slavlje, pa da se pojede, popije i zapjeva?

baca na fana zaklat-oderat-nabit na kolac-ispec-poist-polizat prste
a moguce da na oboritoj ribi za likara klase...
na K plus poli sigurno nije
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by T. 16/9/2017, 17:35

Za svaku osudu...
U tako svečanoj objavi koristiti srbizme...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by jastreb 16/9/2017, 17:37

SC. Tipični predstavnik SC-a.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 16/9/2017, 18:25

Hoće li se ovo naći u pregledu hrvatske političke gluposti u dnevnom?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by catabbath 16/9/2017, 19:26

Još jedan fra Sotona. Dobro je dok osobno ne počne provoditi ideologiju nožem i sl., nahebati  će židovi kao 41.ve
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by T. 16/9/2017, 19:33

Don plenkoviću treba čestitati na iskrenom i hrabrom iznošenju vlastitog mišljenja, što je, iako zagarantirano ustavom, u današnje vrijeme terora političke korektnosti, rijetkost u javnom govoru...
Uostalom, smatram da se radi o osjećajima, koji se po prirodi stvari ne mogu kontrolirati, da li nam je netko drag ili nije, te da je don plenković iznio javno što barem 80% građana ionako smatra i osjeća...

Last edited by Totenkopf on 16/9/2017, 19:34; edited 1 time in total (Reason for editing : U)
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by catabbath 16/9/2017, 19:39

Lol  možda 80% čobana i krkana i ostalog turskog genetskog materijala u nekoj isočnoj vukojebini sa one strane osmanskog carstva :). Čini mi se da bar službeno, radovanje nečijoj smrti nije baš kršćanski :D

Last edited by catabbath on 16/9/2017, 19:40; edited 2 times in total (Reason for editing : 1)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by T. 16/9/2017, 19:53

catabbath wrote:Lol  možda 80% čobana i krkana i ostalog turskog genetskog materijala u nekoj isočnoj vukojebini sa one strane osmanskog carstva :). Čini mi se da bar službeno, radovanje nečijoj smrti nije baš kršćanski :D
Zato je nazivanje neistomišljenika krkanima, čobanima, napredno...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by jastreb 16/9/2017, 19:55

Totenkopf wrote:
catabbath wrote:Lol  možda 80% čobana i krkana i ostalog turskog genetskog materijala u nekoj isočnoj vukojebini sa one strane osmanskog carstva :). Čini mi se da bar službeno, radovanje nečijoj smrti nije baš kršćanski :D
Zato je nazivanje neistomišljenika krkanima, čobanima, napredno...
Catabah nije pop.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by T. 16/9/2017, 20:02

Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?

2014-04-14

Back to top Go down

Post by jastreb 16/9/2017, 20:09

Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
On kao svećenik čak ni ne smije tako misliti.

Obradovala ga je smrt jednog čovjeka koji u životu nije mrava zgazio.

Ali tako ti je to u SC-u.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by T. 16/9/2017, 20:11

jastreb wrote:
Totenkopf wrote:Pa što ako je plenković pop, to mu ne daje pravo da javno kaže što misli?
On kao svećenik čak ni ne smije tako misliti.

Obradovala ga je smrt jednog čovjeka koji u životu nije mrava zgazio.

Ali tako ti je to u SC-u.
I on je smrtnik, slab i grješan...
Ali gospodin je milostiv i prema takvima, prema njima najviše...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 16/9/2017, 20:12

Smeće glupo, podlo, jadno....ao ga sram nije javno reći ao mu je drago da je netko umra.

Zasigurno  će to smeće popovsko viditi svoga stvoritelja - sotonu - i to vrlo uskoro

A kad crotina krepa, neću se radovati već biti sasvim ravnodušan
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by T. 16/9/2017, 20:16

Da me se ne shvati pogrešno...
Ne branim njegove riječi, već njegovo pravo na slobodno iznošenje vlastitog mišljenja...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by L'âme 16/9/2017, 20:20

Sto se iscudjavate.
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu,  nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by jastreb 16/9/2017, 20:21

Totenkopf wrote:Da me se ne shvati pogrešno...
Ne branim njegove riječi, već njegovo pravo na slobodno iznošenje vlastitog mišljenja...
Da to izjavi jedan policajac,bio bi udaljen iz službe automatik.Pa čak i političari zbog takvih izjava bivaju najureni iz stranaka. Dok ovi iz Stepinčeve crkve sebi zaista svašta dozvoljavaju.

Ovako nešto jedan Leopold Mandić nikada ne bi rekao.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 16/9/2017, 20:21

maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu,  nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..
Ali jedan svećenik???
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics