Slavko na aparatima
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Slavko na aparatima
FOTO: Državni vrh u Esplanadi sudjelovao na proslavi 68. obljetnice
uspostave Države Izrael
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-drzavni-vrh-u-esplanadi-sudjelovao-na-proslavi-68.-obljetnice-uspostave-drzave-izrael/3750804/
uspostave Države Izrael
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-drzavni-vrh-u-esplanadi-sudjelovao-na-proslavi-68.-obljetnice-uspostave-drzave-izrael/3750804/
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Slavko na aparatima
Pa baš i ne.
Prava proslava je u Izraelu,a ovo je tek nekakav "domjenak" strogo lokalnog karaktera.
Prava proslava je u Izraelu,a ovo je tek nekakav "domjenak" strogo lokalnog karaktera.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jel' bilo pod pokroviteljstvom efendije hasea?
ne nego trećeg atašea za kulturu ambasade u Buzinumutava baštarda wrote:Jel' bilo pod pokroviteljstvom efendije hasea?
Kermit-
2014-04-17
Bez njega ništa...barem ništa pametnog.mutava baštarda wrote:Jel' bilo pod pokroviteljstvom efendije hasea?
Ne znam je li na "domjenku" bio netko od "natifašista"?
Naravno, moraju se doći poklonit. Uskoro bu i onak HR naša, barem sve firme. kaj je tu čudno? Viš debele kak je dotrčala, sam joj zafućkaš, mam ona maše repom i pruža capu.
Guest- Guest
Eva wrote:Naravno, moraju se doći poklonit. Uskoro bu i onak HR naša, barem sve firme. kaj je tu čudno? Viš debele kak je dotrčala, sam joj zafućkaš, mam ona maše repom i pruža capu.
Samo ti duboko diši...
Nisam uznemirena, mene veseli kad se hrvatski državni vrh klanja Izraelcima. Red se mora znati, a domoljubi su se dobri pripitomili. Par šamara od američkog butlera za holokaust i mam su kuš.
Guest- Guest
Pa sad...Eva wrote: Nisam uznemirena, mene veseli kad se hrvatski državni vrh klanja Izraelcima. Red se mora znati, a domoljubi su se dobri pripitomili. Par šamara od američkog butlera za holokaust i mam su kuš.
Pa kakve veze imaju domoljubi sa holohaustom ?!?!?Eva wrote: Nisam uznemirena, mene veseli kad se hrvatski državni vrh klanja Izraelcima. Red se mora znati, a domoljubi su se dobri pripitomili. Par šamara od američkog butlera za holokaust i mam su kuš.
Osim šta su za dom spremni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I onako više nijebitno. Ja sam za to da Hr izađe iz NATOa ili ono da Evropa napravi svoj NATO bez Amerike.
A kad sam ja za to onda znaci da je malo tko ostao za to.
Potpora NATOu će biti ispod 30% i to je to.
A kad sam ja za to onda znaci da je malo tko ostao za to.
Potpora NATOu će biti ispod 30% i to je to.
2014-04-11
Potražit cemo nove geostrateške saveznike. U Austriji desnica jaca , Merkelica čisto sumnjam da će dobit izbore iduce godine ......ovo je nama lom da nam neki srbo židovski lobi preko Amerike govori da nismo za dom spremni.
NIsmo se zato borili i zato moramo izac iz tog zagrljaja šta prije.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa kakve veze imaju domoljubi sa holohaustom ?!?!?Eva wrote: Nisam uznemirena, mene veseli kad se hrvatski državni vrh klanja Izraelcima. Red se mora znati, a domoljubi su se dobri pripitomili. Par šamara od američkog butlera za holokaust i mam su kuš.
Imaju s relativizacijom zločina. Debela je mora dobit šamarčinu i odmah je na telki dala izjavu kak su ustaše bili zločinci. To joj ustaški kler i Božo Alić ne mogu prežalit. No, debela ne želi bit nezaposlena pa sluša i blebeće kaj joj se da napisano.
Guest- Guest
Evo,baš sam malo prije kupio Dnevno i čitam kolumnu Tvrtka Dolića.RayMabus wrote:Potražit cemo nove geostrateške saveznike. U Austriji desnica jaca , Merkelica čisto sumnjam da će dobit izbore iduce godine ......ovo je nama lom da nam neki srbo židovski lobi preko Amerike govori da nismo za dom spremni.
On predlaže da se Hrvatska ujedini sa Italijom.
Zašto?
On piše kako bi to bila čvrsta katolička unija i kako bi tim potezom bila blokirana proruska Slovenija,a istovremeno više ne bi bilo otvorenog mora u jadranskim vodama.
Jedino nije spominjao krunu kralja Zvonimira,niti kome bi je mogli dati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema veze za debelu. Mandat ne traje vjecno.
NIje bitno više. Hr mora potražit nove geostrateške saveznike u buducnosti. Da nam neki srpsko židovski lobi preko AMerike soli pamet ......nece ići.
Nek ide svak svojim putem i mirna Bosna.
NIje bitno više. Hr mora potražit nove geostrateške saveznike u buducnosti. Da nam neki srpsko židovski lobi preko AMerike soli pamet ......nece ići.
2014-04-11
RayMabus wrote:Potražit cemo nove geostrateške saveznike. U Austriji desnica jaca , Merkelica čisto sumnjam da će dobit izbore iduce godine ......ovo je nama lom da nam neki srbo židovski lobi preko Amerike govori da nismo za dom spremni.
Može, sam vratite prije dugove. In the meantime, gulimo vas kao bananu.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Nema veze za debelu. Mandat ne traje vjecno.
Ali dok traje trebaju ju šamarat preventivno svaki dan, i držat na kratkoj lajni.
Guest- Guest
Eva wrote:RayMabus wrote:Pa kakve veze imaju domoljubi sa holohaustom ?!?!?Eva wrote: Nisam uznemirena, mene veseli kad se hrvatski državni vrh klanja Izraelcima. Red se mora znati, a domoljubi su se dobri pripitomili. Par šamara od američkog butlera za holokaust i mam su kuš.
Imaju s relativizacijom zločina. Debela je mora dobit šamarčinu i odmah je na telki dala izjavu kak su ustaše bili zločinci. To joj ustaški kler i Božo Alić ne mogu prežalit. No, debela ne želi bit nezaposlena pa sluša i blebeće kaj joj se da napisano.
jebe se njoj za krizu vlasti i stanje u zemlji
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mirko i Slavko
» Slavko Kulić: MOST treba biti na čelu Hrvatske, jedino oni žele prekinuti vladanje na dug
» Umro Slavko Degoricija
» Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
» Slavko Linic:Milanovic predsjednik RH?Los,bahat,neradnik!Pa to bi bila sramota za Hrvatsku
» Slavko Kulić: MOST treba biti na čelu Hrvatske, jedino oni žele prekinuti vladanje na dug
» Umro Slavko Degoricija
» Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
» Slavko Linic:Milanovic predsjednik RH?Los,bahat,neradnik!Pa to bi bila sramota za Hrvatsku
Page 1 of 3