Goldstein je završeni srednjoškolac
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Goldstein je završeni srednjoškolac
Naš izvorni znanstveni rad objavljen je u Radovima Zavoda za povijesne znanosti HAZU u Zadru br. 56. u prosincu 2014. Rad je prošao recenzentski postupak i zadovoljio standarde struke. U radu je korišteno preko 70 izvornih arhivskih dokumenata na kojima se temelje osnovne ideje tog rada. Sve ovo ignorirali su i Goldstein i Jakovina. Goldstein je završeni srednjoškolac, no Jakovina je doktor znanosti i profesor na vašem fakultetu koji je ovakvim javnim istupom osramotio i sebe i instituciju u kojoj je zaposlen. Njegov istup suprotan je i člancima 2., 3. i 10. vašeg Etičkog kodeksa zbog čega i tražimo vaše očitovanje.
http://narod.hr/hrvatska/tvrtko-jakovina-prijavljen-etickom-povjerenstvu-filozofskog-fakulteta
Drzava kojoj srednjoskolac pise povijest.
http://narod.hr/hrvatska/tvrtko-jakovina-prijavljen-etickom-povjerenstvu-filozofskog-fakulteta
Drzava kojoj srednjoskolac pise povijest.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Goldstein je završeni srednjoškolac
Jakovina i Joza Manolić jebu ne vade ovo će biti gore nego 1946.g.
Kermit-
2014-04-17
Joozkofein wrote:Goldschwein ? Pa kako?
2015-07-23
bravar i srednjoškolac - dvije sjajne zvijezde u antifa okukofein wrote:Goldschwein ? Pa kako?
Guest- Guest
Kao i Marčelo bard desničarskog nounarstva. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Guest- Guest
Đe ti bona vidiš Marčela ođe? To mora da je neka ljubav u pitanju kad ga vidiš i kad ga nema. Mislim jasno je to meni, jak, pametan, elokventan itd...Eva wrote:Kao i Marčelo bard desničarskog nounarstva. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
2015-07-23
tre911 wrote:bravar i srednjoškolac - dvije sjajne zvijezde u antifa okukofein wrote:Goldschwein ? Pa kako?
Znanstveno je dokazano da je škola zakurac. Primjer je Goldschwein
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Đe ti bona vidiš Marčela ođe? To mora da je neka ljubav u pitanju kad ga vidiš i kad ga nema. Mislim jasno je to meni, jak, pametan, elokventan itd...Eva wrote:Kao i Marčelo bard desničarskog nounarstva. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Vidim ga među srednjoškolcima Fakultetsko obrazovanje nema, pa se može i s njim sprdat, kaj ne?
Guest- Guest
Za ono šta radi, i za koga radi, bija bi mu dosta dvotjedni partijski kurs u Kumrovcu.
Najjače mi se kad se sprdnjom bave oni koji bi trebali čkomit. Nit im idol ima faks, nit su im HDZovci nekaj obrazovani. Diplome se dilaju ispod stola kao hercegovačka škija. Sve pršti od obrazovanosti.
Guest- Guest
Pa vidim ja ti se pravo uzbudila. MArcelu neće biti lako.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Đe ti bona vidiš Marčela ođe? To mora da je neka ljubav u pitanju kad ga vidiš i kad ga nema. Mislim jasno je to meni, jak, pametan, elokventan itd...Eva wrote:Kao i Marčelo bard desničarskog nounarstva. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Vidim ga među srednjoškolcima Fakultetsko obrazovanje nema, pa se može i s njim sprdat, kaj ne?
R.I.P Marcel
2015-07-23
Da mu je lako, onda bi završil neki fakultet. Sramota, skotil se na Trgu a ostal na srednjoj školi.
Guest- Guest
Tko kaže da nam je idol. Nitko ga ovdje osim tebe nije spomenuo. Fiksacija je gadna stvar ili se tu radi o neostvarenoj ljubavi?Eva wrote:Najjače mi se kad se sprdnjom bave oni koji bi trebali čkomit. Nit im idol ima faks, nit su im HDZovci nekaj obrazovani. Diplome se dilaju ispod stola kao hercegovačka škija. Sve pršti od obrazovanosti.
2015-07-23
Pa kažem da mu nije lako kad ga proganjaju napaljenice poput tebe.Eva wrote:Da mu je lako, onda bi završil neki fakultet. Sramota, skotil se na Trgu a ostal na srednjoj školi.
R.I.P MArcel
2015-07-23
Evo ga, ode i Marčelo putem Ive Sanadera. HDZovci troši svoju djecu kao kurva kurtone.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Pa kažem da mu nije lako kad ga proganjaju napaljenice poput tebe.Eva wrote:Da mu je lako, onda bi završil neki fakultet. Sramota, skotil se na Trgu a ostal na srednjoj školi.
R.I.P MArcel
Ništa više nego kak pederi navaljuju na Jakovinu i Goldsteina. Samo vam vraćam bumerang, da i u vašoj štalici ima neobrazovanih bikova.
Guest- Guest
Tko? Goldstein?Eva wrote:Da mu je lako, onda bi završil neki fakultet. Sramota, skotil se na Trgu a ostal na srednjoj školi.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Završeni izbori u Americi...
» Polovica splitskih maturanata je probala ‘travu‘, svaki šesti srednjoškolac već zalazi u kladionice
» Pelješki most u samom je finišu: Završeni radovi na površini i ispod mora
» Uzbuna među diplomatima: Goldstein i Paro prvi na udaru
» goldstein- Hrvatska je Tuđmanova fix ideja
» Polovica splitskih maturanata je probala ‘travu‘, svaki šesti srednjoškolac već zalazi u kladionice
» Pelješki most u samom je finišu: Završeni radovi na površini i ispod mora
» Uzbuna među diplomatima: Goldstein i Paro prvi na udaru
» goldstein- Hrvatska je Tuđmanova fix ideja
Page 1 of 4