Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein
Ali jedan svećenik???maggie13 wrote:Sto se iscudjavate.
Na forumu svakodnevno netko likuje nad necijom propascu, nasladjuje se zlom, prizeljkuje smrt..sve je to olako ovih dana..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Totenkopf wrote:Da me se ne shvati pogrešno...
Ne branim njegove riječi, već njegovo pravo na slobodno iznošenje vlastitog mišljenja...
ispravno sam te shvatio , ne brini
moguce da drugima uspijes prodat pricu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jastrebe, cemu ta selektivna memorija.
Da, svecenik je pretjerao.
No, ovdje svi pretjeruju.
2014-04-12
Ali, to je stvar crkve, nije na nama da cijenimo da li je neki svećenik svojim govorom zavrijedio kakvu sankciju crkve, jer nam nisu poznati unutarcrkveni propisi...jastreb wrote:Da to izjavi jedan policajac,bio bi udaljen iz službe automatik.Pa čak i političari zbog takvih izjava bivaju najureni iz stranaka. Dok ovi iz Stepinčeve crkve sebi zaista svašta dozvoljavaju.Totenkopf wrote:Da me se ne shvati pogrešno...
Ne branim njegove riječi, već njegovo pravo na slobodno iznošenje vlastitog mišljenja...
Ovako nešto jedan Leopold Mandić nikada ne bi rekao.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Institucija je institucija, nekog reda, mora biti :)
Guest- Guest
maggie13 wrote:Jastrebe, cemu ta selektivna memorija.
On kao sveštenik na neki način objavlja javnu f-ju. Ne bi toliko strašno bilo da je to rekao u neformalnom razgovoru sa kolegama ili vernicima, strašbo je štonje to rekao na misi...
Guest- Guest
Ti iz SC malo previše pretjeruju u posljednje vrijeme. Nije jedini.maggie13 wrote:Jastrebe, cemu ta selektivna memorija.
No ovo nije obično pretjerivanje,ovo je sotonizam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije na misi, na nekom forumu ili društvenoj mreži, dakle neslužbeno...Braća wrote:maggie13 wrote:Jastrebe, cemu ta selektivna memorija.
On kao sveštenik na neki način objavlja javnu f-ju. Ne bi toliko strašno bilo da je to rekao u neformalnom razgovoru sa kolegama ili vernicima, strašbo je štonje to rekao na misi...
2014-04-14
Nisi me uopće shvatio, ovaj goldstein je svoje odradio odavno i više nikakvu štetu nije mogao počiniti, što se mene tiče mogao je živjeti još 20 godina...debotoijusto wrote:Totenkopf wrote:Da me se ne shvati pogrešno...
ispravno sam te shvatio , ne brini
moguce da drugima uspijes prodat pricu
Ali mlađi...
2014-04-14
Čitam, neki dan jadan poštar dobio otkaz zbog neformalnog mišljenja...
Guest- Guest
Nije rekao na misi. Citaj pazljvije.Braća wrote:maggie13 wrote:Jastrebe, cemu ta selektivna memorija.
I poanta je da se sve urusava. Sad cu se zgrazat nad ovim. Cak mu je i blagoslov dao.
:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ti ne bi prepoznao to ni da gleda u tebe.jastreb wrote:Ti iz SC malo previše pretjeruju u posljednje vrijeme. Nije jedini.maggie13 wrote:Jastrebe, cemu ta selektivna memorija.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
KC je u zadnje vrijeme se poprilicno raspojasala..stovise...No ,ako gledamo samoog Poupa,i ne cudi previse..
KC je u zadnje vrijeme se poprilicno raspojasala..stovise...No ,ako gledamo samoog Poupa,i ne cudi previse..
Guest- Guest
Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
Ali ima pravo na nju, to je poanta...
2014-04-14
Pravo na mišljenje?!Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
Zar to ne bi trebalo biti univerzalno pravo bez posljedica?
Guest- Guest
Možda da je kakva sotona iz kakve istočne gnoze, bi prepoznao, kao stručnjak u tom području...maggie13 wrote:Ti ne bi prepoznao to ni da gleda u tebe.jastreb wrote:Ti iz SC malo previše pretjeruju u posljednje vrijeme. Nije jedini.maggie13 wrote:Jastrebe, cemu ta selektivna memorija.
2014-04-14
Smatram da da, pravo je svakoga da kaže što smatra ispravnim...mate wrote:Pravo na mišljenje?!Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
2014-04-14
U sustini sluzbeno i nema,mislim ima,ali onda to otvara cijeli niz drugih pandorinih kutija...Svetjenik je JAVNA osoba,i njegovo misljenje se postiva i prati,ali i slijedi...Kuzis sad zamku?Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
Isto kao i Kad Poup kaze da su Europske granice gluposti da ih treba srusiti..Znas kako to Kozojebi tumace?
Kao poziv neprijateljskog vjerskog vodje na rusenje granica Europe..
Guest- Guest
I ja smatram...no, jel u redu da jedni snose posljedice, drugi ne?Totenkopf wrote:Smatram da da, pravo je svakoga da kaže što smatra ispravnim...mate wrote:Pravo na mišljenje?!Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
Guest- Guest
a-ko imas do 10 godina,nitko ti nece zamjeriti..mate wrote:Pravo na mišljenje?!Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
Odi u USA i reci da su Twinski Unutarnja rabota...aha..kako da ne..
Guest- Guest
negativni ce uvijek snositi posljedice,prije ili kasnije..mate wrote:I ja smatram...no, jel u redu da jedni snose posljedice, drugi ne?Totenkopf wrote:Smatram da da, pravo je svakoga da kaže što smatra ispravnim...mate wrote:Pravo na mišljenje?!Totenkopf wrote:Neprimjerena od bilo koga, sramotna za svećenika...pismejker wrote:Neovisno tko je umro,svakako vrlo u najmanju ruku,neprimjerena izjava jednog svetjenika...jednostavno nije u duhu krscanstva i katolicizma..i to je to...
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slavko na aparatima
» SLAVKO GOLDSTEIN:'Hrvatski partizani nisu se borili za samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu'
» Umro Slavko Degoricija
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Goldstein je završeni srednjoškolac
» SLAVKO GOLDSTEIN:'Hrvatski partizani nisu se borili za samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu'
» Umro Slavko Degoricija
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Goldstein je završeni srednjoškolac
Page 2 of 4