Aufwiedersehen liebe Freunde
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Aufwiedersehen liebe Freunde
pusti, neka voda odtece.Totenkopf wrote:Imam negdi screenshot njegovih par poruka, pa ako nekad bude neka tema tipa 'sjećanja', potražt ću ...
bilo je i proslo.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
viš ti Villija,samozatajni genije robotike..respect...uspjesan rad i jos uspjesnije naplacivanje zelim...
Guest- Guest
zas konkurencija meni, nemam ja nista s robotima niti oni s mjesalicom, :Dpismejker wrote:uffff...evote,konkurencije Leviju...vili40 wrote:tu kud ja idem je proizvodnja robota za autoindustriju,montaža skoro po cijelom svijetu.debotoijusto wrote:vili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
bravo ti i sretno
to neka proizvodnja ?
cuvaj se lakih svabica
(ispod 100 kila ne primaj)
vili sretan put i dobro ukljucivanje u novu sredinu
cuvaj se lakih svabica
hah,nisam ja nikakav genije a pogotovo robotike a to se od mene ni ne traži.Takve tehnologije u Hrvatskoj ni nema.pismejker wrote:viš ti Villija,samozatajni genije robotike..respect...uspjesan rad i jos uspjesnije naplacivanje zelim...
vili40-
2015-08-02
kakvih 100 kila,ich ferstehe nicht?Leviathan2 wrote:a ja
cuvaj se lakih svabica
vili40-
2015-08-02
Kakogod,lijepo je cuti da si uspio..Dao Bog,zadovoljan na poslu bio,i lovu odlicnu umlatio...vili40 wrote:hah,nisam ja nikakav genije a pogotovo robotike a to se od mene ni ne traži.Takve tehnologije u Hrvatskoj ni nema.pismejker wrote:viš ti Villija,samozatajni genije robotike..respect...uspjesan rad i jos uspjesnije naplacivanje zelim...
E da..odamh napravi u banci sva osiguranja,ono za nanosenje stete trecim osobama,TO moras imati,kao i Pravno osiguranje,u slucaju bilo kojeg Pravnog spora na sudu,Banka ti placa odvjetnika.mjesecno je to sasvim smjesna suma koju placas..prokopaj jos malo,sto sve ima....
slobodno pitaj ako te jos sto zanima..
Last edited by pismejker on 13/9/2017, 20:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
vili40 wrote:kakvih 100 kila,ich ferstehe nicht?Leviathan2 wrote:a ja
cuvaj se lakih svabica
Guest- Guest
Da:)kic wrote:
ostat cemo ja i kaja, boli nas kuras
Mi ostajemo. Ja čisto zato da živciram cardak :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
eto kajo, i ti nasla svoj cilj :Dkaja wrote:Da:)kic wrote:
ostat cemo ja i kaja, boli nas kuras
Mi ostajemo. Ja čisto zato da živciram cardak :)
imam neki jeben osjecaj da ce cardak za par godina pocet bjezat van da ih nitko ne pita za unistavanje hrvatske
...i takvi i to njih ne malo zbrise van da dugove ne bi vratili...zivjeli preko mjere kriva drzava...moja stara dobije slom zivaca kakvi se mobiteli ovdje nose i auti a kao nema se ili zivi da se ne pokrivas koliko si dug..u nizozemskoj togaPinochet wrote:pa ono.. nemozes u birtiji tek tako ljudima posuđivati lovu.. ako ima "genijalnu poslovnu ideju", onda za takve stvari ideš u banku, a banke će ti rado dati novac.vuksadinare wrote:posudio sam 'poduzetnicima' prije 6,7 godina..naravno u njihovom drustvu sam slusao slicne price kriv onaj kriv onaj za njihove 'poduzetnicke' neuspjehe...jebote ja dođem u firmu takvog pitam ljude di je gazda u birtiji..drugi put gdje je u birtiji treci put u birtiji i onda kriv cardak ili tko zan ko vec..i ode on u njemacku obecavsi kao posten necardaklija da ce mi vratiti lovu..nit se javio nit mi sto sjelo na racun...Pinochet wrote:zašto si posuđiva lovu? i još ti je nakon 20godina nisu vratili. doduše ja sam jednom posudio 1500kn , aj ovaj će mi vratit
u ostalom , kada si mu posudio lovu, treba si je ovjerit.. nemoraš tražiti kamate, ali ovjerit u javnog bilježnika.
liku nije trebala lova za business nego za ukrast
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
...nema..tamo 90% studosa i srednjoskolaca ima mobove na bonove ne daju roditelji..evo ti 20 eura za bon i rasporedi si...nizozencu nije sramota kupit daciu...a nasi ispod golfa 4 ili toyote nista...e jbg kad se ugusis u dugovima bjez van kriva drzava i cardak
2015-09-08
kod nas u mentalitetu caruje ona da se ne znas pokrivati koliko si dug i to je najveci problem....a ne sto razloga...ravnaj se koliko imas..ne moras voziti golf 5 ako nemas vozi daciu...kupuj robu na rasprodajama nizozemce nije sram kupiti hlace za 10 eura...
2015-09-08
varas se. u mojojfirmi je kompltno robotozirana lnija s 22 robota, u zgu. sada se instalira pomocna s 6komada.vili40 wrote:hah,nisam ja nikakav genije a pogotovo robotike a to se od mene ni ne traži.Takve tehnologije u Hrvatskoj ni nema.pismejker wrote:viš ti Villija,samozatajni genije robotike..respect...uspjesan rad i jos uspjesnije naplacivanje zelim...
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kad ti ideš?veber wrote:varas se. u mojojfirmi je kompltno robotozirana lnija s 22 robota, u zgu. sada se instalira pomocna s 6komada.vili40 wrote:hah,nisam ja nikakav genije a pogotovo robotike a to se od mene ni ne traži.Takve tehnologije u Hrvatskoj ni nema.pismejker wrote:viš ti Villija,samozatajni genije robotike..respect...uspjesan rad i jos uspjesnije naplacivanje zelim...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Viel Glück und Erfolg für die Zukunft:)vili40 wrote:eto došao je red i na mene pa je red da pozdravim i da netko ne pita da gdje sam.
I da,ne idem u zatvor jer onda se ide u Kanadu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ne znam, moram do 31.10 odraditi otkazni rok da si ne sjebem otpremninu.dzango wrote:Kad ti ideš?veber wrote:varas se. u mojojfirmi je kompltno robotozirana lnija s 22 robota, u zgu. sada se instalira pomocna s 6komada.vili40 wrote:hah,nisam ja nikakav genije a pogotovo robotike a to se od mene ni ne traži.Takve tehnologije u Hrvatskoj ni nema.pismejker wrote:viš ti Villija,samozatajni genije robotike..respect...uspjesan rad i jos uspjesnije naplacivanje zelim...
2014-12-30
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Page 9 of 13