Aufwiedersehen liebe Freunde
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Aufwiedersehen liebe Freunde
ka'e?..zar te zulja....zar nije istina..na koncu konca radio sam tamo potkraj devedestih i pocetkom dvjetisucitih pa je bilo jso sve frisko..prckov wrote:ajd dobro te visevuksadinare wrote:ja sam morao nauciti nizozemski u vrlo kratkom roku...inace sa mnom su radili na nesrecu dva srbina krajisnika koji nisu htjeli pricati i druziti se sa mnom..
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
cuj radiovuksadinare wrote:..inace ja dok sam radio u nizozemskoj sa mnom je radilo nekoliko bivsih jugica...vec spomenuta dva srbina krajisnika...jedan albanac...i dva bosanca..jedan hrvat i jedan musliman...ali oni su radili u drugim dijeloviam firme pa se nismo prevec susretali..no kako rekoh na nesrecu dopao samu u dio gdje su radila ova dva marticevca...
kake ti veze sa radom imas
debele...jesi radio kad na zemlji?prckov wrote:cuj radiovuksadinare wrote:..inace ja dok sam radio u nizozemskoj sa mnom je radilo nekoliko bivsih jugica...vec spomenuta dva srbina krajisnika...jedan albanac...i dva bosanca..jedan hrvat i jedan musliman...ali oni su radili u drugim dijeloviam firme pa se nismo prevec susretali..no kako rekoh na nesrecu dopao samu u dio gdje su radila ova dva marticevca...
2015-09-08
kako nece bit istinavuksadinare wrote:ka'e?..zar te zulja....zar nije istina..na koncu konca radio sam tamo potkraj devedestih i pocetkom dvjetisucitih pa je bilo jso sve frisko..prckov wrote:ajd dobro te visevuksadinare wrote:ja sam morao nauciti nizozemski u vrlo kratkom roku...inace sa mnom su radili na nesrecu dva srbina krajisnika koji nisu htjeli pricati i druziti se sa mnom..
ako ti kazes onda mora bit
a di cu drugo bogativuksadinare wrote:debele...jesi radio kad na zemlji?prckov wrote:cuj radiovuksadinare wrote:..inace ja dok sam radio u nizozemskoj sa mnom je radilo nekoliko bivsih jugica...vec spomenuta dva srbina krajisnika...jedan albanac...i dva bosanca..jedan hrvat i jedan musliman...ali oni su radili u drugim dijeloviam firme pa se nismo prevec susretali..no kako rekoh na nesrecu dopao samu u dio gdje su radila ova dva marticevca...
ta nisam na mjesecu
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
sigurno da je...prckov wrote:kako nece bit istinavuksadinare wrote:ka'e?..zar te zulja....zar nije istina..na koncu konca radio sam tamo potkraj devedestih i pocetkom dvjetisucitih pa je bilo jso sve frisko..prckov wrote:ajd dobro te visevuksadinare wrote:ja sam morao nauciti nizozemski u vrlo kratkom roku...inace sa mnom su radili na nesrecu dva srbina krajisnika koji nisu htjeli pricati i druziti se sa mnom..
ako ti kazes onda mora bit
2015-09-08
mozda kujes konja po mjesecu...prckov wrote:a di cu drugo bogativuksadinare wrote:debele...jesi radio kad na zemlji?prckov wrote:cuj radiovuksadinare wrote:..inace ja dok sam radio u nizozemskoj sa mnom je radilo nekoliko bivsih jugica...vec spomenuta dva srbina krajisnika...jedan albanac...i dva bosanca..jedan hrvat i jedan musliman...ali oni su radili u drugim dijeloviam firme pa se nismo prevec susretali..no kako rekoh na nesrecu dopao samu u dio gdje su radila ova dva marticevca...
ta nisam na mjesecu
2015-09-08
jes ti kad radio na marsuvuksadinare wrote:mozda kujes konja po mjesecu...prckov wrote:a di cu drugo bogativuksadinare wrote:debele...jesi radio kad na zemlji?prckov wrote:cuj radiovuksadinare wrote:..inace ja dok sam radio u nizozemskoj sa mnom je radilo nekoliko bivsih jugica...vec spomenuta dva srbina krajisnika...jedan albanac...i dva bosanca..jedan hrvat i jedan musliman...ali oni su radili u drugim dijeloviam firme pa se nismo prevec susretali..no kako rekoh na nesrecu dopao samu u dio gdje su radila ova dva marticevca...
ta nisam na mjesecu
2014-04-19
jok ti si...prckov wrote:jes ti kad radio na marsuvuksadinare wrote:mozda kujes konja po mjesecu...prckov wrote:a di cu drugo bogativuksadinare wrote:debele...jesi radio kad na zemlji?prckov wrote:
cuj radio
ta nisam na mjesecu
2015-09-08
ko kaze?vuksadinare wrote:jok ti si...prckov wrote:jes ti kad radio na marsuvuksadinare wrote:mozda kujes konja po mjesecu...prckov wrote:a di cu drugo bogativuksadinare wrote:
debele...jesi radio kad na zemlji?
ta nisam na mjesecu
2014-04-19
pa ti...prckov wrote:ko kaze?vuksadinare wrote:jok ti si...prckov wrote:jes ti kad radio na marsuvuksadinare wrote:mozda kujes konja po mjesecu...prckov wrote:
a di cu drugo bogati
ta nisam na mjesecu
2015-09-08
nego, imal kakva dobra firma na jupiteru a da dobro placaju neradvuksadinare wrote:pa ti...prckov wrote:ko kaze?vuksadinare wrote:jok ti si...prckov wrote:jes ti kad radio na marsuvuksadinare wrote:
mozda kujes konja po mjesecu...
2014-04-19
ne znam pitaj yodu...prckov wrote:nego, imal kakva dobra firma na jupiteru a da dobro placaju neradvuksadinare wrote:pa ti...prckov wrote:ko kaze?vuksadinare wrote:jok ti si...prckov wrote:
jes ti kad radio na marsu
2015-09-08
Dečki,imam li ja kao penzić,kakve šanse zaposliti se vanka?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
yoda voli radit, nego sta ti kazu ti u njemackoj..aj ti lipi kuci pa tamo kopaj nosvuksadinare wrote:ne znam pitaj yodu...prckov wrote:nego, imal kakva dobra firma na jupiteru a da dobro placaju neradvuksadinare wrote:pa ti...prckov wrote:ko kaze?vuksadinare wrote:
jok ti si...
stab radio?jastreb wrote:Dečki,imam li ja kao penzić,kakve šanse zaposliti se vanka?
2014-04-19
...eh dragi moj prckov...sta da ti kazem..prckov wrote:yoda voli radit, nego sta ti kazu ti u njemackoj..aj ti lipi kuci pa tamo kopaj nosvuksadinare wrote:ne znam pitaj yodu...prckov wrote:nego, imal kakva dobra firma na jupiteru a da dobro placaju neradvuksadinare wrote:pa ti...prckov wrote:
ko kaze?
2015-09-08
jes I'm reko e odo sad radit na mjesecuvuksadinare wrote:...eh dragi moj prckov...sta da ti kazem..prckov wrote:yoda voli radit, nego sta ti kazu ti u njemackoj..aj ti lipi kuci pa tamo kopaj nosvuksadinare wrote:ne znam pitaj yodu...prckov wrote:nego, imal kakva dobra firma na jupiteru a da dobro placaju neradvuksadinare wrote:
pa ti...
2014-04-19
jastreb wrote:Mislim da smo previše pretjerali sa tim engleskim.
Moderni lingua franca.
Guest- Guest
ma ovaj vuk je neozbiljan
i jos voli radit I govorit istinu
i jos voli radit I govorit istinu
vili sretan put
oprosti mene malo ufatilo budalesanje
oprosti mene malo ufatilo budalesanje
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Page 3 of 13