Aufwiedersehen liebe Freunde
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Aufwiedersehen liebe Freunde
znam dobro i razumijem ja njemački ali nije to dosta za komunikaciju u pogonu.A oni tamo sve nešto govore na iš.Stuttgard i okolica ima svoj poseban dijalekt.kic wrote:vili40 wrote:nemoj me sad jebati sa njemačkim,to mi je problem jer sa ne govorim najbolje.kic wrote:
Es wär klüger wenn du uns nicht alles sagen würdest :D
pa kako ces potpisati ugovor ako ga ne razumijes :P
salim se, naucit ces ajde..
zum Brott und Wein
lädt Merkel
uns ein..
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
solovuksadinare wrote:studgart i taj dio oko studgarta...ides solo ili vuces familijuvili40 wrote:pa kaj je taj Maks baš u Bissingenu?vuksadinare wrote:pozdravi mi maksa mozda ga upoznas ako konobari u tamosnjim birtijama ili restoranima...mozdqa cak i u toj firmi..maks iz petrinje...ako ti se tko slucajno tako predstavi sa maks..pitaj ga odakle jevili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:znam dobro i razumijem ja njemački ali nije to dosta za komunikaciju u pogonu.A oni tamo sve nešto govore na iš.Stuttgard i okolica ima svoj poseban dijalekt.kic wrote:vili40 wrote:nemoj me sad jebati sa njemačkim,to mi je problem jer sa ne govorim najbolje.kic wrote:
zum Brott und Wein
lädt Merkel
uns ein..
pola ti nece bit Njemci tamo ne sekiraj se..
morat ces na tecaj..i morat ces za sest mjeseci dosta dobro govoriti...vili40 wrote:znam dobro i razumijem ja njemački ali nije to dosta za komunikaciju u pogonu.A oni tamo sve nešto govore na iš.Stuttgard i okolica ima svoj poseban dijalekt.kic wrote:vili40 wrote:nemoj me sad jebati sa njemačkim,to mi je problem jer sa ne govorim najbolje.kic wrote:
zum Brott und Wein
lädt Merkel
uns ein..
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
cimam ga malo...guster je..kic wrote:
ne seri vuce
2015-09-08
zapravo je bolje da si okruzen sa sto vise Njemaca, jer s nasima neces pricati Njemacki, a drugi forsiraju Engleski, i onda zakurac sve..
po mojim informacijama tamo rade pretežno nijemci,preko 80%kic wrote:vili40 wrote:znam dobro i razumijem ja njemački ali nije to dosta za komunikaciju u pogonu.A oni tamo sve nešto govore na iš.Stuttgard i okolica ima svoj poseban dijalekt.kic wrote:vili40 wrote:nemoj me sad jebati sa njemačkim,to mi je problem jer sa ne govorim najbolje.kic wrote:
zum Brott und Wein
lädt Merkel
uns ein..
pola ti nece bit Njemci tamo ne sekiraj se..
vili40-
2015-08-02
neće biti vremena za šest mjeseci,šest tjedana možda bi mi se toleriralovuksadinare wrote:
morat ces na tecaj..i morat ces za sest mjeseci dosta dobro govoriti...
vili40-
2015-08-02
najebo si
radit i ucit..nema vremena za birtiju...vili40 wrote:neće biti vremena za šest mjeseci,šest tjedana možda bi mi se toleriralovuksadinare wrote:
morat ces na tecaj..i morat ces za sest mjeseci dosta dobro govoriti...
2015-09-08
kakav engleski?Tek sam tu loš,njemački mi je ok i u normalnim okolnostima mogu se dogovoriti svekic wrote:
e pa super, nemoj bjezat od njih i engleski driblati..
vili40-
2015-08-02
naoruzaj se u army shopu sto prije, peper sprej uvijek u desnom dzepu jaro..
ja sam morao nauciti nizozemski u vrlo kratkom roku...inace sa mnom su radili na nesrecu dva srbina krajisnika koji nisu htjeli pricati i druziti se sa mnom..
2015-09-08
lijevicu mi zovu kirurgija a desnicu mrtvačnicakic wrote:
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:lijevicu mi zovu kirurgija a desnicu mrtvačnicakic wrote:
super je to, ali kad ih je vise slabo sta pomaze, cak ni ako ti noge zovu srna :^^
ajd dobro te visevuksadinare wrote:ja sam morao nauciti nizozemski u vrlo kratkom roku...inace sa mnom su radili na nesrecu dva srbina krajisnika koji nisu htjeli pricati i druziti se sa mnom..
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
..inace ja dok sam radio u nizozemskoj sa mnom je radilo nekoliko bivsih jugica...vec spomenuta dva srbina krajisnika...jedan albanac...i dva bosanca..jedan hrvat i jedan musliman...ali oni su radili u drugim dijeloviam firme pa se nismo prevec susretali..no kako rekoh na nesrecu dopao samu u dio gdje su radila ova dva marticevca...
2015-09-08
Mislim da smo previše pretjerali sa tim engleskim.
A zapostavili njemački,talijanski,ruski,pa u neku ruku,ajmo reći i francuski.
A zapostavili njemački,talijanski,ruski,pa u neku ruku,ajmo reći i francuski.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ka'e?..zar te zulja....zar nije istina..na koncu konca radio sam tamo potkraj devedestih i pocetkom dvjetisucitih pa je bilo jso sve frisko..prckov wrote:ajd dobro te visevuksadinare wrote:ja sam morao nauciti nizozemski u vrlo kratkom roku...inace sa mnom su radili na nesrecu dva srbina krajisnika koji nisu htjeli pricati i druziti se sa mnom..
2015-09-08
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Page 2 of 13