Aufwiedersehen liebe Freunde
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Aufwiedersehen liebe Freunde
eto došao je red i na mene pa je red da pozdravim i da netko ne pita da gdje sam.
I da,ne idem u zatvor jer onda se ide u Kanadu.
I da,ne idem u zatvor jer onda se ide u Kanadu.
vili40-
2015-08-02
Re: Aufwiedersehen liebe Freunde
u Njemačku ne u Kanadu.kic wrote:
ode a
vili40-
2015-08-02
ima i tamo interneta...navrati :)vili40 wrote:
u Njemačku ne u Kanadu.
i neka ti je sa srećom
Guest- Guest
pa nije razlog da odeš s foruma.... ovo je internet. Osim ako ti baš idemo na jetra... što me ne bi čudilo
ali ako baš ideš, sve najbolje vili, falit ćeš
nadam se da ću gore uhvatiti kakav wifi pa da pošaljem prve slike.marcellus wrote:pa nije razlog da odeš s foruma.... ovo je internet. Osim ako ti baš idemo na jetra... što me ne bi čudilo
vili40-
2015-08-02
zivot se samo nastavlja, gdje god odes skuzis da su ljudi isti ljudi, a nebo je isto nebo..
Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
vili40-
2015-08-02
pozdravi mi maksa mozda ga upoznas ako konobari u tamosnjim birtijama ili restoranima...mozdqa cak i u toj firmi..maks iz petrinje...ako ti se tko slucajno tako predstavi sa maks..pitaj ga odakle jevili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Zum Glück bist du mäßig, es wird dir gut gefallen
bice tebi ok
bice tebi ok
Guest- Guest
nemoj me sad jebati sa njemačkim,to mi je problem jer sa ne govorim najbolje.kic wrote:
Es wär klüger wenn du uns nicht alles sagen würdest :D
vili40-
2015-08-02
zagorski svak razme...vili40 wrote:nemoj me sad jebati sa njemačkim,to mi je problem jer sa ne govorim najbolje.kic wrote:
2015-09-08
vili40 wrote:nemoj me sad jebati sa njemačkim,to mi je problem jer sa ne govorim najbolje.kic wrote:
pa kako ces potpisati ugovor ako ga ne razumijes :P
salim se, naucit ces ajde..
zum Brott und Wein
lädt Merkel
uns ein..
pa kaj je taj Maks baš u Bissingenu?vuksadinare wrote:pozdravi mi maksa mozda ga upoznas ako konobari u tamosnjim birtijama ili restoranima...mozdqa cak i u toj firmi..maks iz petrinje...ako ti se tko slucajno tako predstavi sa maks..pitaj ga odakle jevili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
vili40-
2015-08-02
studgart i taj dio oko studgarta...ides solo ili vuces familijuvili40 wrote:pa kaj je taj Maks baš u Bissingenu?vuksadinare wrote:pozdravi mi maksa mozda ga upoznas ako konobari u tamosnjim birtijama ili restoranima...mozdqa cak i u toj firmi..maks iz petrinje...ako ti se tko slucajno tako predstavi sa maks..pitaj ga odakle jevili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
2015-09-08
znam dobro i razumijem ja njemački ali nije to dosta za komunikaciju u pogonu.A oni tamo sve nešto govore na iš.Stuttgard i okolica ima svoj poseban dijalekt.kic wrote:vili40 wrote:nemoj me sad jebati sa njemačkim,to mi je problem jer sa ne govorim najbolje.kic wrote:
pa kako ces potpisati ugovor ako ga ne razumijes :P
salim se, naucit ces ajde..
zum Brott und Wein
lädt Merkel
uns ein..
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Page 1 of 13