Aufwiedersehen liebe Freunde
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Aufwiedersehen liebe Freunde
Leviathan2 wrote:imas one japanske, robotice, :D,RayMabus wrote:Daj napravi i meni jednoga robota
Vid ga..!!! Nemos naruciti istu curu kao i ja...
Guest- Guest
moj patriot je rodi na barrow islandu u chevronu 40 godin, i govori da je zno roditi po cele done, po cele misece i cele godine. svaku godinu ku je tako rodi, kupi bi po jenu kuću:)Leviathan2 wrote:nije, radi u velikoj firmi, tamo nema na ruke ni na tetrijebmackatetrijeb sistemeaben wrote:lova mu je naruke, jamačnoLeviathan2 wrote:vili40 wrote:U biti placa ovisi o broju odradenih sati pa ti nece valjda platiti te dvije pauze.Subota je inace neradna i nije obavezna ali ova je bila radna od 6 do 12 i 15 tako imam dodatnih 6 sati.
I kajo nije to tako strasno,ne tjeraju nas ko volove a svakih sat,sat i pol mogu ici po kavu ili popusiti cigaretu.
wili
smanji malo rad, jer ima jebena zakonska zackoljica, preko 20 prekovremenih ti se oporezuje, sto vise prekovremenih to veca stopa,
znaci 8,5 sati dnevno,
maksimala, no, ako ne vjerujes onda ces vidit, u takovim firmama ti nitko prekovremene nece smuljat da dobijes koju kintu vise, pojesce ti ih porez
, dogovori se sa shefovima prije nego te njemacki chardak opeljesi
govori da bi te puštili da rodiš da smrti ako želiš, a zemlja puna socijalističkih "zaštitnih" radničkih zakona.
2014-04-16
moja prica korejski :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:imas one japanske, robotice, :D,RayMabus wrote:Daj napravi i meni jednoga robota
Vid ga..!!! Nemos naruciti istu curu kao i ja...
Kazem ti ja Levi,ove sexyboot cure,ce nadhebati ove od krvi i mesa,pazi sto ti kazem...u svabiji negdje ima puff gdje rade uglavnom robot cure,i ljudi se pootimase za njih...
Guest- Guest
ne svidja mi se sto puno prica..narucit cu bez govornog procesora..
Guest- Guest
Sad sklapamo robote koji lakiraju automobile,u mojoj hali.I postavljeno je unutra nekoliko skoljki novih modela pa ih na kraju programeri prilagoduju.
vili40-
2015-08-02
LegendaLeviathan2 wrote:samo velim, maksimala 20 prekovremenihvili40 wrote:Lova nije na ruke i levi hvala na upozorenju ali upoznat sam sa nekim stvarima.A u vezi prekovremenih idemo par dana mjesecno doma.
Sad je malo frka jer imaju puno narudbi za robote pa se radi punom parom,pred kraj me vec bole prsti i ruke.
Sad sam se raspisao ali sutra vise necu.;
a navice prsti i ruke, i ja sam nekad imao zuljeve od lopate, sad fino radim u rukavicama :D, dobivam one meke kozne pa na njih stavim one tanke gumirane ili ne stavim, ruke ko u ginekologa :D
:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
iskustvo djevojcice, iskustvo :Dmaggie13 wrote:LegendaLeviathan2 wrote:samo velim, maksimala 20 prekovremenihvili40 wrote:Lova nije na ruke i levi hvala na upozorenju ali upoznat sam sa nekim stvarima.A u vezi prekovremenih idemo par dana mjesecno doma.
Sad je malo frka jer imaju puno narudbi za robote pa se radi punom parom,pred kraj me vec bole prsti i ruke.
Sad sam se raspisao ali sutra vise necu.;
a navice prsti i ruke, i ja sam nekad imao zuljeve od lopate, sad fino radim u rukavicama :D, dobivam one meke kozne pa na njih stavim one tanke gumirane ili ne stavim, ruke ko u ginekologa :D
:-D
2014-04-11
tu je lova yebote....
[size=41]Race to create the best artificially intelligent sex robot[/size]
THE multi-million sex robot industry is raring to go — but what do we know about these love machines?
Margi Murphy
The SunMAY 1, 20171:14PM
These robots are powering a multi-million dollar industry. Picture: SuppliedSource:Supplied
YOU’RE about to get kicked out of bed for a robot.
At least that’s what several keen entrepreneurs are hoping, because when they do replace us — they’ll be stinking rich.
Lumi Dolls are available for use in a sex doll brothel in Barcelona. Picture: SuppliedSource:Supplied
Worth an estimated $A3.9 million, the sex robot industry is fertile ground for companies who want to build the “sexiest” contender.
With functioning G-spots and the ability to talk, companies hope that customers will pay up to $20.7 million for their personal love machine.
Take brunette Samantha, who is packed with sensors and wants to be touched “all the time”.
Samantha sits with maker Sergi Santos. Picture: RuptlySource:Supplied
The Silicon fembot can feel a human’s touch — and even has a G-spot — and speaks up when aroused, her maker has claimed.
There’s also RealDoll’s creation Harmony, who is programmed to be charming and witty, is “prone to falling in love with you” and will “say things you don’t expect”.
Control freaks can manipulate her moods and settings using an app.
And if you’re not into knocking boots with cold, hard, plastic, you can install a pulse for a more familiar feeling.
Harmony will be the first sex robot to go on sale. Picture: Abyss RealDollSource:Supplied
The company, based in California, has been making dolls since 1996 and claims to ship to every country in the world.
Its range of standard dolls start at £5,000 ($A8600) and spiral up to £10,000 ($A17,000) for customised versions.
You can choose from 18 female body types, and two male.
But the artificially intelligent model, which is set to go on sale this year, will star at £12,000 ($A21,000).
Harmony’s soon-to-be other halves are encouraged to download a personality app before she arrives on their doorstep.
Using this app, they can choose settings including “kind”, “sexual”, “shy”, or “brainy”.
But RealDolls has other competition.
Harmony prototypes published on Real Doll's Instagram. Picture: Instagram.Source:Instagram
It may have the hardware expertise, but an AI researcher at a computer research facility Bell Labs has been working on his own robotic companions.
He started designing cyborgs after losing a friend to the 9/11 attacks and watching his dad lose mobility after suffering a stroke.
In 2010 he presented “Roxxxy”, wearing a thong and fishnet stockings, to an adult sex conference in Las Vegas.
Sadly, it’s not clear when Roxxxy will be up for grabs, as little has been seen of her since.
[size]
[/size]
[size=41]Race to create the best artificially intelligent sex robot[/size]
THE multi-million sex robot industry is raring to go — but what do we know about these love machines?
Margi Murphy
The SunMAY 1, 20171:14PM
These robots are powering a multi-million dollar industry. Picture: SuppliedSource:Supplied
YOU’RE about to get kicked out of bed for a robot.
At least that’s what several keen entrepreneurs are hoping, because when they do replace us — they’ll be stinking rich.
Lumi Dolls are available for use in a sex doll brothel in Barcelona. Picture: SuppliedSource:Supplied
Worth an estimated $A3.9 million, the sex robot industry is fertile ground for companies who want to build the “sexiest” contender.
With functioning G-spots and the ability to talk, companies hope that customers will pay up to $20.7 million for their personal love machine.
Take brunette Samantha, who is packed with sensors and wants to be touched “all the time”.
Samantha sits with maker Sergi Santos. Picture: RuptlySource:Supplied
The Silicon fembot can feel a human’s touch — and even has a G-spot — and speaks up when aroused, her maker has claimed.
There’s also RealDoll’s creation Harmony, who is programmed to be charming and witty, is “prone to falling in love with you” and will “say things you don’t expect”.
Control freaks can manipulate her moods and settings using an app.
And if you’re not into knocking boots with cold, hard, plastic, you can install a pulse for a more familiar feeling.
Harmony will be the first sex robot to go on sale. Picture: Abyss RealDollSource:Supplied
The company, based in California, has been making dolls since 1996 and claims to ship to every country in the world.
Its range of standard dolls start at £5,000 ($A8600) and spiral up to £10,000 ($A17,000) for customised versions.
You can choose from 18 female body types, and two male.
But the artificially intelligent model, which is set to go on sale this year, will star at £12,000 ($A21,000).
Harmony’s soon-to-be other halves are encouraged to download a personality app before she arrives on their doorstep.
Using this app, they can choose settings including “kind”, “sexual”, “shy”, or “brainy”.
But RealDolls has other competition.
Harmony prototypes published on Real Doll's Instagram. Picture: Instagram.Source:Instagram
It may have the hardware expertise, but an AI researcher at a computer research facility Bell Labs has been working on his own robotic companions.
He started designing cyborgs after losing a friend to the 9/11 attacks and watching his dad lose mobility after suffering a stroke.
In 2010 he presented “Roxxxy”, wearing a thong and fishnet stockings, to an adult sex conference in Las Vegas.
Sadly, it’s not clear when Roxxxy will be up for grabs, as little has been seen of her since.
TRENDING IN TECHNOLOGY
- 193
Archaeologists uncover how the Great Pyramid of Giza was act...
[size]
[/size]
Guest- Guest
dobro,ipak su mi japanski modeli suptilniji i privlacniji...
Guest- Guest
amerika je drugo a i naftne kompanije su drugo, tamo si placnen fikso po satu pa mos odmah izracunat placu, i nema zastitnih oporezivanja koje je neki genijalac uveo da bi se smanjio prekovremeni rad vizavi nezaposlenih sto je trend u europskom podrucju, evo ja bio u jednoj firmi na razvoju jedne masine (to povremeno radim na pogodbu) i pricam sa jednim ukrajincem tamo, jos coek neiskusan, napravio 252 sata i dobio manju placu 50 eura nego da je rradio standard sate, 162 il koliko mjesec predvidja, reko konju glupi, 20 sati prekovremeno maksimalno, ako shef govori da ostanes duze trazi slobodne daneaben wrote:moj patriot je rodi na barrow islandu u chevronu 40 godin, i govori da je zno roditi po cele done, po cele misece i cele godine. svaku godinu ku je tako rodi, kupi bi po jenu kuću:)Leviathan2 wrote:nije, radi u velikoj firmi, tamo nema na ruke ni na tetrijebmackatetrijeb sistemeaben wrote:lova mu je naruke, jamačnoLeviathan2 wrote:vili40 wrote:U biti placa ovisi o broju odradenih sati pa ti nece valjda platiti te dvije pauze.Subota je inace neradna i nije obavezna ali ova je bila radna od 6 do 12 i 15 tako imam dodatnih 6 sati.
I kajo nije to tako strasno,ne tjeraju nas ko volove a svakih sat,sat i pol mogu ici po kavu ili popusiti cigaretu.
wili
smanji malo rad, jer ima jebena zakonska zackoljica, preko 20 prekovremenih ti se oporezuje, sto vise prekovremenih to veca stopa,
znaci 8,5 sati dnevno,
maksimala, no, ako ne vjerujes onda ces vidit, u takovim firmama ti nitko prekovremene nece smuljat da dobijes koju kintu vise, pojesce ti ih porez
, dogovori se sa shefovima prije nego te njemacki chardak opeljesi
govori da bi te puštili da rodiš da smrti ako želiš, a zemlja puna socijalističkih "zaštitnih" radničkih zakona.
A jok..!!! netocno...Onaj koji bi ove robotice ebo,nece niti standardnu mesnu zensku pogledati vise...a kamoli zivinu...Leviathan2 wrote:ma neka, ljudska perverzija je bezgranicna, oni koji idu yebat robote idu jebat i pse i ostale zivotinje, to je odredjena vrst izopacenost koja prikazuje samo psihicku sjebane ljudepismejker wrote:
Kazem ti ja Levi,ove sexyboot cure,ce nadhebati ove od krvi i mesa,pazi sto ti kazem...u svabiji negdje ima puff gdje rade uglavnom robot cure,i ljudi se pootimase za njih...
Prakticno i mudro,jer pored bolesti koje vladaju sve vise,covjek je u stalnoj opasnosti yebayuci Mesne zenske..ovako...Cura je uvijek cista,nema zaraza,nema Onih dana,nema glivicnih i Venericnih sranja...covjece...
Guest- Guest
Longi,samo je mashti ogranicenje..mos je napraviti full po svom nahodjenju..pa i sa kromiranom bojom koze..
Guest- Guest
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Page 13 of 13