Aufwiedersehen liebe Freunde
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Aufwiedersehen liebe Freunde
dobro za 1500kn , ne isplati mu se to ne vratit, a lik je iz srednje škole, dobar momak , nije "levat", a već me je zvao da mi želi vratit lovu, samo nisam u STu jebiga :D
Guest- Guest
Ja svom prijatelju sam ponudio posudit deset tisuća kuna da ne diže kredit sad nego tek tamo za pola godine i nije tija
Yoda pas te jebo kakvi ti je to prika kad te straj posudit veću lovu
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Najjači su mi posuđivači 'do sutra'...
Pa ako ćeš imat sutra za vratit, onda se samo strpi do sutra i imat ćeš, znači da ti ne treba posuďivati...
Pa ako ćeš imat sutra za vratit, onda se samo strpi do sutra i imat ćeš, znači da ti ne treba posuďivati...
nece ti u Svabiji nitko pomoci...ti fali,ti treba hitno potrazi "atraktivni" posel ,koji se sad najvise trazi,radi i ne seri..na kraju uzmi lovu i etoc...
Pičke u Svabiji ne moljakaju nikog za lovu,zalete se u restorane,na branje voca i grozdja,u plastenike ,vamo i tamo,i to je to...
Doli Primadone samo zajaucu,kako nemaju za ovo i ono,a kreteni starci odmah otvaraju novcanike...
Pičke u Svabiji ne moljakaju nikog za lovu,zalete se u restorane,na branje voca i grozdja,u plastenike ,vamo i tamo,i to je to...
Doli Primadone samo zajaucu,kako nemaju za ovo i ono,a kreteni starci odmah otvaraju novcanike...
Guest- Guest
aj nije mi najbolji prijatelj.. iman recimo par najboljih frendova njima bi posudio mnogo više.. ovaj mi je krug poznanika, čujem ga i vidim tu i tamo, zato sam mu samo dao 1500kn..RayMabus wrote:Ja svom prijatelju sam ponudio posudit deset tisuća kuna da ne diže kredit sad nego tek tamo za pola godine i nije tija
a što se tiče posuđivanja love, pusti to, imam slučaj u bližoj rodbini gdje se posuđivale velike pare.. a kao najbliža su rodbina, cijeli život jedni druge pomažu.. a ova jedna žicala lovu od ove druge.. sva sreća ova što je posuđivala , ovjerila lovu u javnog biljženika, izgleda da je to bila pametna odluka, inače lovu nebi vidjela nazad da to nije napravila.. prvo ako je dobar prijatelj neće pitati za svaki kurac
Guest- Guest
ok, shvatio sam, slažem sePinochet wrote:aj nije mi najbolji prijatelj.. iman recimo par najboljih frendova njima bi posudio mnogo više.. ovaj mi je krug poznanika, čujem ga i vidim tu i tamo, zato sam mu samo dao 1500kn..RayMabus wrote:Ja svom prijatelju sam ponudio posudit deset tisuća kuna da ne diže kredit sad nego tek tamo za pola godine i nije tija
a što se tiče posuđivanja love, pusti to, imam slučaj u bližoj rodbini gdje se posuđivale velike pare.. a kao najbliža su rodbina, cijeli život jedni druge pomažu.. a ova jedna žicala lovu od ove druge.. sva sreća ova što je posuđivala , ovjerila lovu u javnog biljženika, izgleda da je to bila pametna odluka, inače lovu nebi vidjela nazad da to nije napravila.. prvo ako je dobar prijatelj neće pitati za svaki kurac
2014-04-11
Pinochet wrote:dobro za 1500kn , ne isplati mu se to ne vratit, a lik je iz srednje škole, dobar momak , nije "levat", a već me je zvao da mi želi vratit lovu, samo nisam u STu jebiga :D
sve 5 , sad nisi ti u ST kad se vratis on hitno bude morao negdje
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Jebiga, nekad izgubiš pare i 'prijatelja', al shvatiš da si dobro prošao, da si mogao puno gore...
npr da se oženišTotenkopf wrote:Jebiga, nekad izgubiš pare i 'prijatelja', al shvatiš da si dobro prošao, da si mogao puno gore...
2014-04-11
To se meni desilo pred 5-6 godina, lik s kojom sam 20 god. bio vrlo dobar ocijenio je da tih 20 god. vrijedi 300 kn...
I ja super zadovoljan, da me pitao 10x više isto bih mu posudio...
Ovako sa za samo 300 kn shvatio u koga se ne mogu pouzdati...
I ja super zadovoljan, da me pitao 10x više isto bih mu posudio...
Ovako sa za samo 300 kn shvatio u koga se ne mogu pouzdati...
naravno da ima svakakvih priča ali stvar je došla dotle da si malo tko može priuštiti da posuđuje.Znam ih koji su bili jamci pajdi za kredit,e kako su ti najebali.Vele ti tu lijepo da šalješ na banku,oni imaju novac i posuđuju a ne se ljutit.vuksadinare wrote:posudio sam 'poduzetnicima' prije 6,7 godina..naravno u njihovom drustvu sam slusao slicne price kriv onaj kriv onaj za njihove 'poduzetnicke' neuspjehe...jebote ja dođem u firmu takvog pitam ljude di je gazda u birtiji..drugi put gdje je u birtiji treci put u birtiji i onda kriv cardak ili tko zan ko vec..i ode on u njemacku obecavsi kao posten necardaklija da ce mi vratiti lovu..nit se javio nit mi sto sjelo na racun...Pinochet wrote:zašto si posuđiva lovu? i još ti je nakon 20godina nisu vratili. doduše ja sam jednom posudio 1500kn , aj ovaj će mi vratit
vili40-
2015-08-02
tu kud ja idem je proizvodnja robota za autoindustriju,montaža skoro po cijelom svijetu.debotoijusto wrote:vili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
bravo ti i sretno
to neka proizvodnja ?
vili40-
2015-08-02
Pakiraj se prika, ostavi se gluposti, pisanja po forumu...
malo sam pod stresomTotenkopf wrote:Pakiraj se prika, ostavi se gluposti, pisanja po forumu...
vili40-
2015-08-02
Totenkopf wrote:Jebiga, nekad izgubiš pare i 'prijatelja', al shvatiš da si dobro prošao, da si mogao puno gore...
ja samo gledam druge , od komunizma sverc marke/uredjaji preko rata zajebi pa prvi krediti s jamcima do svicaraca....koliko unistenih prijateljstava i razorenih obiteljskih veza
oli moj bivsi radni kolega , bio tu neki sto zujao oko nas neko vrijeme , zabavan elokventan voli pocastit pa falilo jednom 50-ak kn. za racun , pokrili mi a on sutra u 8 isprid firme uredno vratio... jos par puta tako neki sitni iznosi u sekundu uredno ...
nakon toga mislim 1 000€ "do sutra" ... sutra nikada ne dodje za kolegu
ovaj je bio igrac vecina ne misli zajeb uvalit ali se olako upustaju u posudbe a sabrani izgovori/obecanja bi bila jedna odlicna knjiga
2014-04-12
nakon pet godina imaš pravo na njemačku penzijuvili40 wrote:tu kud ja idem je proizvodnja robota za autoindustriju,montaža skoro po cijelom svijetu.debotoijusto wrote:vili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
bravo ti i sretno
to neka proizvodnja ?
2014-04-11
znaš kolko je 5 godina?RayMabus wrote:nakon pet godina imaš pravo na njemačku penzijuvili40 wrote:tu kud ja idem je proizvodnja robota za autoindustriju,montaža skoro po cijelom svijetu.debotoijusto wrote:vili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
bravo ti i sretno
to neka proizvodnja ?
vili40-
2015-08-02
pet godina Stažavili40 wrote:znaš kolko je 5 godina?RayMabus wrote:nakon pet godina imaš pravo na njemačku penzijuvili40 wrote:tu kud ja idem je proizvodnja robota za autoindustriju,montaža skoro po cijelom svijetu.debotoijusto wrote:vili40 wrote:
Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.
bravo ti i sretno
to neka proizvodnja ?
2014-04-11
vili40 wrote:tu kud ja idem je proizvodnja robota za autoindustriju,montaža skoro po cijelom svijetu.debotoijusto wrote:vili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
bravo ti i sretno
to neka proizvodnja ?
odlicno , budi vrijedan i zaradi mnogo € pa donesi u HR da te zajebemo ponovo
2014-04-12
Prokušana taktika, posudi 2-3 puta manji iznos koji uredno vrati, al kad mu posudiš veći iznos, nema ga više, ko da je u zemlju propo...
misliš oderemo?debotoijusto wrote:vili40 wrote:tu kud ja idem je proizvodnja robota za autoindustriju,montaža skoro po cijelom svijetu.debotoijusto wrote:vili40 wrote:Bissingen pokraj Stuttgarta firma Durr AG.Ne zajebavam se sa takvim stvarima jedino ako do nedjelje nešto iskrsne.U ponedjeljak bih već trebao početi raditi.vuksadinare wrote:vili zasto nas cimas...
bravo ti i sretno
to neka proizvodnja ?
odlicno , budi vrijedan i zaradi mnogo € pa donesi u HR da te zajebemo ponovo
vili40-
2015-08-02
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Page 7 of 13