UPUTA ZA VOLONTERE
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: UPUTA ZA VOLONTERE
nego da sam ja napisao da kozojebi okolo maltretiraju žene, bih li bio glupi desničar pun predrasuda? Koji kurac je onda crvenokosa? Jebem ti predrasude.
Hindus. Hebeni moroni.marcellus wrote: Koji kurac je onda crvenokosa?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imam jako loše mišljenje o hindusima.
Ako želite odgovor zašto onda pogledajte Indiju na šta slići.
Ako želite odgovor zašto onda pogledajte Indiju na šta slići.
2014-04-11
Ono šta vama promakne a vidi joj se na faci meni ne promiće ......samo sam ja bolje upućen u filozofske religijske doktrine da znam o čemu je tu u praksi riječ -----o hebenom moronizmu.
Last edited by RayMabus on 20/9/2015, 20:39; edited 1 time in total
2014-04-11
Možda je u pitanju i strah da se ne dogodi nešto što bi, zbog nekih barbara, spriječilo pomoć i onima koji nisu takvi, nije isključeno. U svakom slučaju, ne vidim u tim uputama ništa loše, ni razlog za toliko dizanja na zadnje noge, a još manje na gotovo priželjkivanje silovanja ili ubojstva volontera, kako bi neki mogli zadovoljno uzviknuti 'eto, bili smo u pravu, oni su kao životinje'.lookatme wrote:A da nije možda strah da bi jadne 'izbjeglice' pokazale svoje pravo lice prije vremena, pa bi promtno izostala humanitarna spremnost kako što nesebičnije pomoći 'jadnicima'?
Na kraju krajeva, zar oni ne znaju da idu u kršćansku Europu gdje je odnos prema ženama ipak drugačiji nego u muslimanskim zemljama?
Zanimljiva je ta vaša submisivnost. Odmah spremne i na burku, ako treba.
Btw, tko to 'vi', ja nisam napisala nikakve upute, niti volontiram, pa ne zna odakle tvoje fantazije o tome na što sam ja sve spremna ako treba, nekontrolirana mašta, očito. To što ne vidim ništa strašno u tim uputama i mislim da s toliko različitih ljudi na kupu nije loše biti na distanci i oprezniji, ne znači automatski i da bih se zamotala u burku, to je glupost.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
I još jedna velika stvar između mene i vas ....ja ne oklijevam .....
Upucao bi je bez grižnje savjesti.
Upucao bi je bez grižnje savjesti.
2014-04-11
A još bolja kazna bi joj bila ....bacanje među narajcane muslimane da je dobro izhebu tako da se konaćno probudi u REALNOSTI.
2014-04-11
Nefe sestro,ne cudi me onda da si jos nevina...r_nevjesta wrote:Možda je u pitanju i strah da se ne dogodi nešto što bi, zbog nekih barbara, spriječilo pomoć i onima koji nisu takvi, nije isključeno. U svakom slučaju, ne vidim u tim uputama ništa loše, ni razlog za toliko dizanja na zadnje noge, a još manje na gotovo priželjkivanje silovanja ili ubojstva volontera, kako bi neki mogli zadovoljno uzviknuti 'eto, bili smo u pravu, oni su kao životinje'.lookatme wrote:A da nije možda strah da bi jadne 'izbjeglice' pokazale svoje pravo lice prije vremena, pa bi promtno izostala humanitarna spremnost kako što nesebičnije pomoći 'jadnicima'?
Na kraju krajeva, zar oni ne znaju da idu u kršćansku Europu gdje je odnos prema ženama ipak drugačiji nego u muslimanskim zemljama?
Zanimljiva je ta vaša submisivnost. Odmah spremne i na burku, ako treba.
Btw, tko to 'vi', ja nisam napisala nikakve upute, niti volontiram, pa ne zna odakle tvoje fantazije o tome na što sam ja sve spremna ako treba, nekontrolirana mašta, očito. To što ne vidim ništa strašno u tim uputama i mislim da s toliko različitih ljudi na kupu nije loše biti na distanci i oprezniji, ne znači automatski i da bih se zamotala u burku, to je glupost.
Guest- Guest
pa ..prije ili poslije,zna se sto se dogadja sa vrčem koji ide na vodu...RayMabus wrote:A još bolja kazna bi joj bila ....bacanje među narajcane muslimane da je dobro izhebu tako da se konaćno probudi u REALNOSTI.
Guest- Guest
Hindusi vam nežive u realnosti ....oni kreiraju neki svoj svijet koji nema veze sa vezom ....izmaštaju nešto u svojoj glavi ....ja to zovem : lijepe ulice i lijeo vrijeme ....ružicasti planet.
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Šta je čovjek dalje od realnosti to je mentalno bolesniji.
Hindusi su kolektivna bolest.
Hindusi su kolektivna bolest.
2014-04-11
Gle, stvar je u tome što bi te mjere spriječile da taj to napravi nekoj drugoj, ali za najmanje jednu prenaivnu, lakomislenu i previše 'srdačnu' volonterku moglo bi biti prekasno. Još uvijek mislim da je bolje upozoriti, nego da netko trpi moguće posljedice.marcellus wrote:A ja mislim da svakoga tko takne volonterku bila ona i u tangicama i nudila mu čvarke i viski treba poslat prvim avionom u tripičke materine... i zabranit mu dovijeka ulaz u civiliziranu državu...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pfffff..hahahahaha..o ebote Longi... ..ucas Milijarda i kusur Imbusa kolektivno bolesni u glavu...
Last edited by bogomdani on 20/9/2015, 20:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Točno ....a šta si ti mislio ? Da možda nisu ?!?bogomdani wrote:pfffff..hahahahaha..o ebote Longi... ..ucas Milijarda i kusur Imbuda kolektivno bolesni u glavu...
2014-04-11
nefe,islamisti glerdaju na zene u ovakvim aktivnostima kao na ..sto se u svabiji kaze,Šlampe,a to je nes najgore sto mos reci za zenu...drolja,kurva,jer oni smatraju da zene ne trebaju dolaziti u kontakt sa drugim muskarcima osim svojih..pa jel trebam slikati..oni smatraju da im se te glupace nudju indirektno..pa gdje si vidjela da zene volontiraju u islamskim drzavama???..moze se dogoditi,ali najvcesce i nahebu..r_nevjesta wrote:Gle, stvar je u tome što bi te mjere spriječile da taj to napravi nekoj drugoj, ali za najmanje jednu prenaivnu, lakomislenu i previše 'srdačnu' volonterku moglo bi biti prekasno. Još uvijek mislim da je bolje upozoriti, nego da netko trpi moguće posljedice.marcellus wrote:A ja mislim da svakoga tko takne volonterku bila ona i u tangicama i nudila mu čvarke i viski treba poslat prvim avionom u tripičke materine... i zabranit mu dovijeka ulaz u civiliziranu državu...
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Page 5 of 11