ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UPUTA ZA VOLONTERE

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

UPUTA ZA VOLONTERE - Page 5 Empty Re: UPUTA ZA VOLONTERE

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:31

Ženska je hebeni moron.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 20/9/2015, 20:33

nego da sam ja napisao da kozojebi okolo maltretiraju žene, bih li bio glupi desničar pun predrasuda? Koji kurac je onda crvenokosa? Jebem ti predrasude.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:34

marcellus wrote: Koji kurac je onda crvenokosa?
Hindus. Hebeni moroni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:36

Imam jako loše mišljenje o hindusima.

Ako želite odgovor zašto onda pogledajte Indiju na šta slići.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:39

..cvinjac..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:39

Ono šta vama promakne a vidi joj se na faci meni ne promiće ......samo sam ja bolje upućen u filozofske religijske doktrine da znam o čemu je tu u praksi riječ -----o hebenom moronizmu.

Last edited by RayMabus on 20/9/2015, 20:39; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva 20/9/2015, 20:39

lookatme wrote:A da nije možda strah da bi jadne 'izbjeglice' pokazale svoje pravo lice prije vremena, pa bi promtno izostala humanitarna spremnost kako što nesebičnije pomoći 'jadnicima'? 

Na kraju krajeva, zar oni ne znaju da idu u kršćansku Europu gdje je odnos prema ženama ipak drugačiji nego u muslimanskim zemljama? 

Zanimljiva je ta vaša submisivnost. Odmah spremne i na burku, ako treba.
Možda je u pitanju i strah da se ne dogodi nešto što bi, zbog nekih barbara, spriječilo pomoć i onima koji nisu takvi, nije isključeno. U svakom slučaju, ne vidim u tim uputama ništa loše, ni razlog za toliko dizanja na zadnje noge, a još manje na gotovo priželjkivanje silovanja ili ubojstva volontera, kako bi neki mogli zadovoljno uzviknuti 'eto, bili smo u pravu, oni su kao životinje'.

Btw, tko to 'vi', ja nisam napisala nikakve upute, niti volontiram, pa ne zna odakle tvoje fantazije o tome na što sam ja sve spremna ako treba, nekontrolirana mašta, očito. To što ne vidim ništa strašno u tim uputama i mislim da s toliko različitih ljudi na kupu nije loše biti na distanci i oprezniji, ne znači automatski i da bih se zamotala u burku, to je glupost.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:40

Naravno, zato si ti dr. longi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:40

I još jedna velika stvar između mene i vas ....ja ne oklijevam .....

Upucao bi je bez grižnje savjesti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:41

A još bolja kazna bi joj bila ....bacanje među narajcane muslimane da je dobro izhebu tako da se konaćno probudi u REALNOSTI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:41

r_nevjesta wrote:
lookatme wrote:A da nije možda strah da bi jadne 'izbjeglice' pokazale svoje pravo lice prije vremena, pa bi promtno izostala humanitarna spremnost kako što nesebičnije pomoći 'jadnicima'? 

Na kraju krajeva, zar oni ne znaju da idu u kršćansku Europu gdje je odnos prema ženama ipak drugačiji nego u muslimanskim zemljama? 

Zanimljiva je ta vaša submisivnost. Odmah spremne i na burku, ako treba.
Možda je u pitanju i strah da se ne dogodi nešto što bi, zbog nekih barbara, spriječilo pomoć i onima koji nisu takvi, nije isključeno. U svakom slučaju, ne vidim u tim uputama ništa loše, ni razlog za toliko dizanja na zadnje noge, a još manje na gotovo priželjkivanje silovanja ili ubojstva volontera, kako bi neki mogli zadovoljno uzviknuti 'eto, bili smo u pravu, oni su kao životinje'.

Btw, tko to 'vi', ja nisam napisala nikakve upute, niti volontiram, pa ne zna odakle tvoje fantazije o tome na što sam ja sve spremna ako treba, nekontrolirana mašta, očito. To što ne vidim ništa strašno u tim uputama i mislim da s toliko različitih ljudi na kupu nije loše biti na distanci i oprezniji, ne znači automatski i da bih se zamotala u burku, to je glupost.
Nefe sestro,ne cudi me onda da si jos nevina... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:42

RayMabus wrote:A još bolja kazna bi joj bila ....bacanje među narajcane muslimane da je dobro izhebu tako da se konaćno probudi u REALNOSTI.
pa ..prije ili poslije,zna se sto se dogadja sa vrčem koji ide na vodu... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:43

Hindusi vam nežive u realnosti ....oni kreiraju neki svoj svijet koji nema veze sa vezom ....izmaštaju nešto u svojoj glavi ....ja to zovem : lijepe ulice i lijeo vrijeme ....ružicasti planet.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 20/9/2015, 20:43

čvarke, čvarke amo dajte jer utjehe u vodi nema.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:44

Šta je čovjek dalje od realnosti to je mentalno bolesniji.

Hindusi su kolektivna bolest.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva 20/9/2015, 20:44

marcellus wrote:A ja mislim da svakoga tko takne volonterku bila ona i u tangicama i nudila mu čvarke i viski treba poslat prvim avionom u tripičke materine... i zabranit mu dovijeka ulaz u civiliziranu državu...
Gle, stvar je u tome što bi te mjere spriječile da taj to napravi nekoj drugoj, ali za najmanje jednu prenaivnu, lakomislenu i previše 'srdačnu' volonterku moglo bi biti prekasno. Još uvijek mislim da je bolje upozoriti, nego da netko trpi moguće posljedice.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:45

pfffff..hahahahaha..o ebote Longi... pirat..ucas Milijarda i kusur Imbusa kolektivno bolesni u glavu... pirat

Last edited by bogomdani on 20/9/2015, 20:55; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 20:45

bogomdani wrote:pfffff..hahahahaha..o ebote Longi... pirat..ucas Milijarda i kusur Imbuda kolektivno bolesni u glavu... pirat
Točno ....a šta si ti mislio ? Da možda nisu ?!?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:46

UPUTA ZA VOLONTERE - Page 5 Slika
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:47

neoliberalni_placenik wrote:UPUTA ZA VOLONTERE - Page 5 Slika

:^0 :^0 :^0 :^0 :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:48

r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:A ja mislim da svakoga tko takne volonterku bila ona i u tangicama i nudila mu čvarke i viski treba poslat prvim avionom u tripičke materine... i zabranit mu dovijeka ulaz u civiliziranu državu...
Gle, stvar je u tome što bi te mjere spriječile da taj to napravi nekoj drugoj, ali za najmanje jednu prenaivnu, lakomislenu i previše 'srdačnu' volonterku moglo bi biti prekasno. Još uvijek mislim da je bolje upozoriti, nego da netko trpi moguće posljedice.
nefe,islamisti glerdaju na zene u ovakvim aktivnostima kao na ..sto se u svabiji kaze,Šlampe,a to je nes najgore sto mos reci za zenu...drolja,kurva,jer oni smatraju da zene ne trebaju dolaziti u kontakt sa drugim muskarcima osim svojih..pa jel trebam slikati..oni smatraju da im se te glupace nudju indirektno..pa gdje si vidjela da zene volontiraju u islamskim drzavama???..moze se dogoditi,ali najvcesce i nahebu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics