UPUTA ZA VOLONTERE
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: UPUTA ZA VOLONTERE
...tvoja sveta voda ne djeluje na nas...dzango wrote:A nisi hteo samnom na ovu treću. Bojao si se svete vodice.Fénix wrote:džango je bio na tri parade prije dan-dva. Prvo homoseksualne, onda transrodne pa onda onoj gdje su svetom vodicom išli ulicama gdje su ovi išli.
guma_1- Posts : 431
2015-09-02
E jest. Stigli pederi iz cele Evopr i Sveta a ti nisi mogao. Kako izbeglice, kroz kukuruze. Napred braćo tifusari, preko vode do slobode.Fénix wrote:Granice zatvorene, ali već sam se ja snašao jer uvijek imam bočicu-dvije kod kuće.dzango wrote:A nisi hteo samnom na ovu treću. Bojao si se svete vodice.Fénix wrote:džango je bio na tri parade prije dan-dva. Prvo homoseksualne, onda transrodne pa onda onoj gdje su svetom vodicom išli ulicama gdje su ovi išli.
no je....em tifusari, em braća....sad si usr'o motku....dzango wrote:E jest. Stigli pederi iz cele Evopr i Sveta a ti nisi mogao. Kako izbeglice, kroz kukuruze. Napred braćo tifusari, preko vode do slobode.Fénix wrote:Granice zatvorene, ali već sam se ja snašao jer uvijek imam bočicu-dvije kod kuće.dzango wrote:A nisi hteo samnom na ovu treću. Bojao si se svete vodice.Fénix wrote:džango je bio na tri parade prije dan-dva. Prvo homoseksualne, onda transrodne pa onda onoj gdje su svetom vodicom išli ulicama gdje su ovi išli.
guma_1-
2015-09-02
Uskoro bi vam se braća mogla trajno usidriti u Crbiji.dzango wrote:E jest. Stigli pederi iz cele Evopr i Sveta a ti nisi mogao. Kako izbeglice, kroz kukuruze. Napred braćo tifusari, preko vode do slobode.Fénix wrote:Granice zatvorene, ali već sam se ja snašao jer uvijek imam bočicu-dvije kod kuće.dzango wrote:A nisi hteo samnom na ovu treću. Bojao si se svete vodice.Fénix wrote:džango je bio na tri parade prije dan-dva. Prvo homoseksualne, onda transrodne pa onda onoj gdje su svetom vodicom išli ulicama gdje su ovi išli.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus wrote:
A vama je najveća želja da to budete. Vučko potvrdio.
Moja velika želja je bila da jebem Moniku Beluči. Pa ništa.
2014-04-19
Gotov je.guma_1 wrote:no je....em tifusari, em braća....sad si usr'o motku....dzango wrote:E jest. Stigli pederi iz cele Evopr i Sveta a ti nisi mogao. Kako izbeglice, kroz kukuruze. Napred braćo tifusari, preko vode do slobode.Fénix wrote:Granice zatvorene, ali već sam se ja snašao jer uvijek imam bočicu-dvije kod kuće.dzango wrote:A nisi hteo samnom na ovu treću. Bojao si se svete vodice.Fénix wrote:džango je bio na tri parade prije dan-dva. Prvo homoseksualne, onda transrodne pa onda onoj gdje su svetom vodicom išli ulicama gdje su ovi išli.
2014-04-19
Nisu ni oni toliko ludi.Fénix wrote:Uskoro bi vam se braća mogla trajno usidriti u Crbiji.dzango wrote:E jest. Stigli pederi iz cele Evopr i Sveta a ti nisi mogao. Kako izbeglice, kroz kukuruze. Napred braćo tifusari, preko vode do slobode.Fénix wrote:Granice zatvorene, ali već sam se ja snašao jer uvijek imam bočicu-dvije kod kuće.dzango wrote:A nisi hteo samnom na ovu treću. Bojao si se svete vodice.Fénix wrote:džango je bio na tri parade prije dan-dva. Prvo homoseksualne, onda transrodne pa onda onoj gdje su svetom vodicom išli ulicama gdje su ovi išli.
2014-04-19
Ne bi znao. Navratiće kasnije verovatno.vuksadinare wrote:....đango...gdje je cica?
2014-04-19
..pa je'l dolazi na ovaj forum..vidim da je pizzon neizbjezan i ovdje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2014-04-19
Imaju li i kakve upute za migrante..prevedene na par aktuallnih jezika
2014-04-12
A to si ti liberane bezsposlene koze. Jer naravno nitko tko radi nema vremena volontirati na granici. Ima posao i obaveze u životu. To ovi što cijele dane ništa ne rade traže način da se malo zabave. A zamisli mentalni sklop osobe koja pomaže nekome koga se toliko boji da im se ne usudi priči kada padne mrak. Zamisli to glupu kozu koja ne može povezati to što se boji s njima u mrak s time da ako se dosele u njenu zemlju po mraku više neće smijeti hodati po cesti ? Zamsli koliko glup moraš biti da ne shvatiš to poveznicu.
Guest- Guest
Imam ja upute. Vrati se doma i nemoj više dolaziti ? Jer to ok ?maggie13 wrote:Imaju li i kakve upute za migrante..prevedene na par aktuallnih jezika
Guest- Guest
Trebaš biti malo taktičniji i ne izazivati revolt i srdžbu kod migranata..poput: prođite nam sretno, vratite se na ljetovanje berićetno..zgdosada wrote:Imam ja upute. Vrati se doma i nemoj više dolaziti ? Jer to ok ?maggie13 wrote:Imaju li i kakve upute za migrante..prevedene na par aktuallnih jezika
2014-04-12
Točno.zgdosada wrote:A to si ti liberane bezsposlene koze. Jer naravno nitko tko radi nema vremena volontirati na granici. Ima posao i obaveze u životu. To ovi što cijele dane ništa ne rade traže način da se malo zabave. A zamisli mentalni sklop osobe koja pomaže nekome koga se toliko boji da im se ne usudi priči kada padne mrak. Zamisli to glupu kozu koja ne može povezati to što se boji s njima u mrak s time da ako se dosele u njenu zemlju po mraku više neće smijeti hodati po cesti ? Zamsli koliko glup moraš biti da ne shvatiš to poveznicu.
Ja sam muško pa mi nije ugodno da naletim negdje ili da mi se pojavi grupa tamnoputih Arapa il crnaca koji tu lutaju gladni i žedni i agresivni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Točno.zgdosada wrote:A to si ti liberane bezsposlene koze. Jer naravno nitko tko radi nema vremena volontirati na granici. Ima posao i obaveze u životu. To ovi što cijele dane ništa ne rade traže način da se malo zabave. A zamisli mentalni sklop osobe koja pomaže nekome koga se toliko boji da im se ne usudi priči kada padne mrak. Zamisli to glupu kozu koja ne može povezati to što se boji s njima u mrak s time da ako se dosele u njenu zemlju po mraku više neće smijeti hodati po cesti ? Zamsli koliko glup moraš biti da ne shvatiš to poveznicu.
Ja sam muško pa mi nije ugodno da naletim negdje ili da mi se pojavi grupa tamnoputih Arapa il crnaca koji tu lutaju gladni i žedni i agresivni.
Pogledajte recimo Bruxeles, London, Pariz. Gradove di živi puno muslimana. Tamo žene moraju paziti di idu i kako su obučene. Jer recimo ako odu u kvart s kozojebima a nije zamotana košto oni to zamišljaju vrlo vjerojatno će je silovati. Ako ništa drugo izudarati će je sigurno. Mene iskreno strah nije. Ali ne bi volio da se moja djeca moraju klati s musličima za vlastiti život. Nije uredu da opet mi ispaštamo. Dajte jednom nekoga drugog.
Guest- Guest
Dapaće treba izazvati revolt i srdžbu da odmah pokažu svoje pravo lice da ih se potamani dok su još u grupama da ih ne moramo tražiti okolo kasnije.maggie13 wrote:Trebaš biti malo taktičniji i ne izazivati revolt i srdžbu kod migranata..poput: prođite nam sretno, vratite se na ljetovanje berićetno..zgdosada wrote:Imam ja upute. Vrati se doma i nemoj više dolaziti ? Jer to ok ?maggie13 wrote:Imaju li i kakve upute za migrante..prevedene na par aktuallnih jezika
Guest- Guest
Ćuj ja ću otvoreno priznat da me strah da naletim na grupu Arapa i crnaca a ovi razdržaljivi jer nemaju posla , hrane , vode ....ili iz bilo kojeg trećeg razloga.
Strah je najnormalnija pojava. Upozorava um na potencijalnu opasnost.
Strah je najnormalnija pojava. Upozorava um na potencijalnu opasnost.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Page 9 of 11