UPUTA ZA VOLONTERE
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: UPUTA ZA VOLONTERE
Ćuj ja ću otvoreno priznat da me strah da naletim na grupu Arapa i crnaca a ovi razdržaljivi jer nemaju posla , hrane , vode ....ili iz bilo kojeg trećeg razloga.
Strah je najnormalnija pojava. Upozorava um na potencijalnu opasnost.
Strah je najnormalnija pojava. Upozorava um na potencijalnu opasnost.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Doduše možda po danu to nije izraženo al kad padne noć pa naletiš na grupu ovakvih .....
2014-04-11
Bit će shranja sa njima ....ljudi niti nepričaju isti jezik ko i mi da u mraku se moš sporazumit nego ako krene neka trazvica pa se povade noževi ....onaj tko ima više noževa pobjednik.
2014-04-11
Daj ljudima šansu..neka prođu u potrazi za srećom..zgdosada wrote:Dapaće treba izazvati revolt i srdžbu da odmah pokažu svoje pravo lice da ih se potamani dok su još u grupama da ih ne moramo tražiti okolo kasnije.maggie13 wrote:Trebaš biti malo taktičniji i ne izazivati revolt i srdžbu kod migranata..poput: prođite nam sretno, vratite se na ljetovanje berićetno..zgdosada wrote:Imam ja upute. Vrati se doma i nemoj više dolaziti ? Jer to ok ?maggie13 wrote:Imaju li i kakve upute za migrante..prevedene na par aktuallnih jezika
2014-04-12
Trebat će nosit noževe uza sebe ....nije mi prvi put.
2014-04-11
Dali su im šanse francuzi, englezi, danci, belgijanci. Pa sada skupljaju mrtve. Vidio sam svojim očima u Londonu i Amsterdamu kako izgledaju kvartovi di žive samo muslimani. Jer tamo di muslimani postanu večina ne muslimani moraju otići. Hvala ali ne treba ne dam im priliku braniti ću svoje od njih koliko god mogu.maggie13 wrote:Daj ljudima šansu..neka prođu u potrazi za srećom..zgdosada wrote:Dapaće treba izazvati revolt i srdžbu da odmah pokažu svoje pravo lice da ih se potamani dok su još u grupama da ih ne moramo tražiti okolo kasnije.maggie13 wrote:Trebaš biti malo taktičniji i ne izazivati revolt i srdžbu kod migranata..poput: prođite nam sretno, vratite se na ljetovanje berićetno..zgdosada wrote:Imam ja upute. Vrati se doma i nemoj više dolaziti ? Jer to ok ?maggie13 wrote:Imaju li i kakve upute za migrante..prevedene na par aktuallnih jezika
Guest- Guest
Zato trpaj Njemačku, oni nikad to nisu osjetili. Govorili su kroz povijest "Izdržite..."zgdosada wrote:RayMabus wrote:Točno.zgdosada wrote:A to si ti liberane bezsposlene koze. Jer naravno nitko tko radi nema vremena volontirati na granici. Ima posao i obaveze u životu. To ovi što cijele dane ništa ne rade traže način da se malo zabave. A zamisli mentalni sklop osobe koja pomaže nekome koga se toliko boji da im se ne usudi priči kada padne mrak. Zamisli to glupu kozu koja ne može povezati to što se boji s njima u mrak s time da ako se dosele u njenu zemlju po mraku više neće smijeti hodati po cesti ? Zamsli koliko glup moraš biti da ne shvatiš to poveznicu.
Ja sam muško pa mi nije ugodno da naletim negdje ili da mi se pojavi grupa tamnoputih Arapa il crnaca koji tu lutaju gladni i žedni i agresivni.
Pogledajte recimo Bruxeles, London, Pariz. Gradove di živi puno muslimana. Tamo žene moraju paziti di idu i kako su obučene. Jer recimo ako odu u kvart s kozojebima a nije zamotana košto oni to zamišljaju vrlo vjerojatno će je silovati. Ako ništa drugo izudarati će je sigurno. Mene iskreno strah nije. Ali ne bi volio da se moja djeca moraju klati s musličima za vlastiti život. Nije uredu da opet mi ispaštamo. Dajte jednom nekoga drugog.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Trebat će nosit noževe uza sebe ....nije mi prvi put.
Ja skupljam noževe ovaj mi je jedan od najdražih. Inaće imam nož od Sirijske vojske isto. Da im bude kao doma ;)
Guest- Guest
Fénix wrote:Zato trpaj Njemačku, oni nikad to nisu osjetili. Govorili su kroz povijest "Izdržite..."zgdosada wrote:RayMabus wrote:Točno.zgdosada wrote:A to si ti liberane bezsposlene koze. Jer naravno nitko tko radi nema vremena volontirati na granici. Ima posao i obaveze u životu. To ovi što cijele dane ništa ne rade traže način da se malo zabave. A zamisli mentalni sklop osobe koja pomaže nekome koga se toliko boji da im se ne usudi priči kada padne mrak. Zamisli to glupu kozu koja ne može povezati to što se boji s njima u mrak s time da ako se dosele u njenu zemlju po mraku više neće smijeti hodati po cesti ? Zamsli koliko glup moraš biti da ne shvatiš to poveznicu.
Ja sam muško pa mi nije ugodno da naletim negdje ili da mi se pojavi grupa tamnoputih Arapa il crnaca koji tu lutaju gladni i žedni i agresivni.
Pogledajte recimo Bruxeles, London, Pariz. Gradove di živi puno muslimana. Tamo žene moraju paziti di idu i kako su obučene. Jer recimo ako odu u kvart s kozojebima a nije zamotana košto oni to zamišljaju vrlo vjerojatno će je silovati. Ako ništa drugo izudarati će je sigurno. Mene iskreno strah nije. Ali ne bi volio da se moja djeca moraju klati s musličima za vlastiti život. Nije uredu da opet mi ispaštamo. Dajte jednom nekoga drugog.
Njemci su mi bili jedani pravi oslonac za trenutak kada "izbjeglice" krenu u ofenzivu. Imaju ljudi iskustva i reference od ranije ;)
Guest- Guest
Nekako se bojim da mi to, u izdvojenom poduhvatu, ne možemo spriječit, a ni riješit..stoga treba u ovim okolnostima napravit najbolje..razumijem tvoju poruku, alli je ona nadgradnja u ovom trenutku..zgdosada wrote:Dali su im šanse francuzi, englezi, danci, belgijanci. Pa sada skupljaju mrtve. Vidio sam svojim očima u Londonu i Amsterdamu kako izgledaju kvartovi di žive samo muslimani. Jer tamo di muslimani postanu večina ne muslimani moraju otići. Hvala ali ne treba ne dam im priliku braniti ću svoje od njih koliko god mogu.maggie13 wrote:Daj ljudima šansu..neka prođu u potrazi za srećom..zgdosada wrote:Dapaće treba izazvati revolt i srdžbu da odmah pokažu svoje pravo lice da ih se potamani dok su još u grupama da ih ne moramo tražiti okolo kasnije.maggie13 wrote:Trebaš biti malo taktičniji i ne izazivati revolt i srdžbu kod migranata..poput: prođite nam sretno, vratite se na ljetovanje berićetno..zgdosada wrote:Imam ja upute. Vrati se doma i nemoj više dolaziti ? Jer to ok ?maggie13 wrote:Imaju li i kakve upute za migrante..prevedene na par aktuallnih jezika
2014-04-12
Da, ali to je iza njih.zgdosada wrote:Fénix wrote:Zato trpaj Njemačku, oni nikad to nisu osjetili. Govorili su kroz povijest "Izdržite..."zgdosada wrote:RayMabus wrote:Točno.zgdosada wrote:A to si ti liberane bezsposlene koze. Jer naravno nitko tko radi nema vremena volontirati na granici. Ima posao i obaveze u životu. To ovi što cijele dane ništa ne rade traže način da se malo zabave. A zamisli mentalni sklop osobe koja pomaže nekome koga se toliko boji da im se ne usudi priči kada padne mrak. Zamisli to glupu kozu koja ne može povezati to što se boji s njima u mrak s time da ako se dosele u njenu zemlju po mraku više neće smijeti hodati po cesti ? Zamsli koliko glup moraš biti da ne shvatiš to poveznicu.
Njemci su mi bili jedani pravi oslonac za trenutak kada "izbjeglice" krenu u ofenzivu. Imaju ljudi iskustva i reference od ranije ;)
Guest- Guest
Ma ja ti inaće nevolim oružje .....oružje je za ubijanje ......uvijek noževe zabivam u zemlju najmanje 50 metara dalje od dohvata svoje ruke ....imam taktiku ....ako počme shranje bježim u pravcu noža.zgdosada wrote:RayMabus wrote:Trebat će nosit noževe uza sebe ....nije mi prvi put.
Ja skupljam noževe ovaj mi je jedan od najdražih. Inaće imam nož od Sirijske vojske isto. Da im bude kao doma ;)
2014-04-11
Sad su Nijemci najavili da neprimaju ekonomske imigrante a oni čine večinu imigranata ....sad će to šetat , lutat , zablokirano po zemljama Balkana ......padne noć ovi lutaju gladni i razdraženi.
Policija je očito zakazala ...to se vidi kako su štitili granicu.
Policija u Hr NE FUNKCIONIRA ....nemožeš se na nju oslonit.
Policija je očito zakazala ...to se vidi kako su štitili granicu.
Policija u Hr NE FUNKCIONIRA ....nemožeš se na nju oslonit.
Last edited by RayMabus on 21/9/2015, 15:25; edited 1 time in total
2014-04-11
"Izdržite nekako..." - Merkel.RayMabus wrote:Sad su Nijemci najavili da neprimaju ekonomske imigrante a oni čine ečinu imigranata ....sad će to šetat , lutat , zablokirano po zemljama Balkana ......padne noć ovi lutaju gladni i razdraženi.
Guest- Guest
Njemačka neprima ekonomske imigrante ...samo SIrijce ....to će vračat nama i ostalima ovdje .....Balkan će se pripunit tim ekonomskim imigrantima a svi do jednoga su vojno sposobni muškarci koje će postat frustrirani šta su zapeli ovdje a dolaziih sve više i više.
2014-04-11
Ti ekonomski imigranti su vam šema : obitelj izdvoji muškarca , da mu neke pare za put i kaže idi u NJemačku i ne vračaj se : ILI SA ŠTITOM ILI NA NJEMU.
Znači ovi se nemaju di vratit i da oće.
MORAJU NAPRIJED.
Znači ovi se nemaju di vratit i da oće.
MORAJU NAPRIJED.
2014-04-11
Imaju li ove navale izbjeglica ikakve veze sa prošlogodišnjim poplavama,osim što su se dešavale,faktički na istom prostoru?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima bibliski kontekst. Prvo poplave, pa skakavci...albatros wrote:Imaju li ove navale izbjeglica ikakve veze sa prošlogodišnjim poplavama,osim što su se dešavale,faktički na istom prostoru?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ŽENE smještene u jednom od najvećih izbjegličkih centara u Njemačkoj trpe seksualne napada i žrtve su masovnih silovanja od strane muških tražitelja azila, navodi pismo koje su poslale četiri organizacije za ženska prava njemačkim političarima.
> Reportaža iz francuske "Džungle" za azilante: "Opkoljena sam muškarcima, moram biti oprezna"
Sadržaj pisma je započeo cirkulirati na neonacističkim forumima, zbog čega je propitkivana njegova autentičnost, ali je nizozemski list Algemeen Dagblad (AD) u međuvremenu dobio potvrdu jedne od organizacija, javlja Elsevier.
U izbjegličkom centru u Giessenu trenutačno boravi 6000 ljudi, što je prema organizacijama "puno previše", a žene su žrtve učestalih seksualnih napada i prisilne prostitucije.
Žene iz straha od napada spavaju odjevene i noću ne žele ići na toalet, tvrde u pismu i političare pozivaju da osiguraju odvojene spavaće sobe i kupaonice za žene i djecu.
Uz seksualno zlostavljanje, AD piše da se u centrima formiraju grupe prema nacionalnosti koje vode međusobne "ratove". Tražitelji azila s Balkana su navodno u redovitim sukobima s izbjeglicama iz Eritreje i Somalije. "Oni su vrlo rasistički nastrojeni i ne žele živjeti pod istim krovom s crncima iz Afrike," komentirao je psihijatar Klaus-Dieter Grothe za AD.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/organizacije-upozoravaju-na-masovna-silovanja-u-njemackim-izbjeglickim-centrima-/843234.aspx
> Reportaža iz francuske "Džungle" za azilante: "Opkoljena sam muškarcima, moram biti oprezna"
Sadržaj pisma je započeo cirkulirati na neonacističkim forumima, zbog čega je propitkivana njegova autentičnost, ali je nizozemski list Algemeen Dagblad (AD) u međuvremenu dobio potvrdu jedne od organizacija, javlja Elsevier.
U izbjegličkom centru u Giessenu trenutačno boravi 6000 ljudi, što je prema organizacijama "puno previše", a žene su žrtve učestalih seksualnih napada i prisilne prostitucije.
Žene iz straha od napada spavaju odjevene i noću ne žele ići na toalet, tvrde u pismu i političare pozivaju da osiguraju odvojene spavaće sobe i kupaonice za žene i djecu.
Uz seksualno zlostavljanje, AD piše da se u centrima formiraju grupe prema nacionalnosti koje vode međusobne "ratove". Tražitelji azila s Balkana su navodno u redovitim sukobima s izbjeglicama iz Eritreje i Somalije. "Oni su vrlo rasistički nastrojeni i ne žele živjeti pod istim krovom s crncima iz Afrike," komentirao je psihijatar Klaus-Dieter Grothe za AD.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/organizacije-upozoravaju-na-masovna-silovanja-u-njemackim-izbjeglickim-centrima-/843234.aspx
2014-04-11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Page 10 of 11