UPUTA ZA VOLONTERE
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: UPUTA ZA VOLONTERE
nefe,islamisti glerdaju na zene u ovakvim aktivnostima kao na ..sto se u svabiji kaze,Šlampe,a to je nes najgore sto mos reci za zenu...drolja,kurva,jer oni smatraju da zene ne trebaju dolaziti u kontakt sa drugim muskarcima osim svojih..pa jel trebam slikati..oni smatraju da im se te glupace nudju indirektno..pa gdje si vidjela da zene volontiraju u islamskim drzavama???..moze se dogoditi,ali najvcesce i nahebu..r_nevjesta wrote:Gle, stvar je u tome što bi te mjere spriječile da taj to napravi nekoj drugoj, ali za najmanje jednu prenaivnu, lakomislenu i previše 'srdačnu' volonterku moglo bi biti prekasno. Još uvijek mislim da je bolje upozoriti, nego da netko trpi moguće posljedice.marcellus wrote:A ja mislim da svakoga tko takne volonterku bila ona i u tangicama i nudila mu čvarke i viski treba poslat prvim avionom u tripičke materine... i zabranit mu dovijeka ulaz u civiliziranu državu...
Guest- Guest
Apsolutno, upozorenje je poželjno kad se radi s opasnim ljudima ili životinjama i naravno sa svim što može dovesti do neželjenih posljedica.r_nevjesta wrote:Gle, stvar je u tome što bi te mjere spriječile da taj to napravi nekoj drugoj, ali za najmanje jednu prenaivnu, lakomislenu i previše 'srdačnu' volonterku moglo bi biti prekasno. Još uvijek mislim da je bolje upozoriti, nego da netko trpi moguće posljedice.marcellus wrote:A ja mislim da svakoga tko takne volonterku bila ona i u tangicama i nudila mu čvarke i viski treba poslat prvim avionom u tripičke materine... i zabranit mu dovijeka ulaz u civiliziranu državu...
Nego....ne sjećam se da sam slična upozorenja pročitao 90-tih kad su stizale izbjeglice iz Bosne,bilo hrvati ili muslimani.
Nigdje nisam pročitao da im se prilazi s zviždaljkom i suzavcem,možda ipak nisu svi isti.
Ma goni je u Indiju ....djeća ćvijeća i ostale nebuloze.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Po njenome mi se tribamo prilagođavat njima ....AJDE ŠETAJ U MINICI NEKA KOJI SE USUDI ŠTA NAPRAVIT.
2014-04-11
ONI ĆE SVOJA PRAVILA OVDJE UVODIT A OVA IM JE GLASNOGOVRNIK I ZAŠTITNIK.
MA GONI U PM I TI I ONI.
MA GONI U PM I TI I ONI.
2014-04-11
RayMabus wrote:Točno ....a šta si ti mislio ? Da možda nisu ?!?bogomdani wrote:pfffff..hahahahaha..o ebote Longi... ..ucas Milijarda i kusur Imbusa kolektivno bolesni u glavu...
Guest- Guest
Iraqi Fighters Ditch ISIS Battle for European Life
Iraqi fighters join the wave of civilian refugees, highlighting the pervasive sense of hopelessness among many Iraqis
Interviews with migrants and an analysis of social media activity show scores of fighters from the national army, police and special forces as well as Shi'ite militias and Kurdish peshmerga have left in recent months or plan to go soon.
read more: http://www.haaretz.com/news/middle-east/1.676816
Iračka vojska, Kurdi-Peshmerge, Šiitski vojnici itd.
Napuštaju postrojbe i pridružuju se valu izbjeglica.....
Iraqi fighters join the wave of civilian refugees, highlighting the pervasive sense of hopelessness among many Iraqis
Interviews with migrants and an analysis of social media activity show scores of fighters from the national army, police and special forces as well as Shi'ite militias and Kurdish peshmerga have left in recent months or plan to go soon.
read more: http://www.haaretz.com/news/middle-east/1.676816
Iračka vojska, Kurdi-Peshmerge, Šiitski vojnici itd.
Napuštaju postrojbe i pridružuju se valu izbjeglica.....
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
EUROPA mora podijeliti odgovornost za migrante, rekla je u nedjelju njemačka kancelarka, upozoravajući da njezina zemlja ne može primiti one koji su došli isključivo iz ekonomskih razloga.
"Njemačka želi pomoći. Ali to nije izazov samo za Njemačku već za cijelu Europu", rekla je Angela Merkel na skupu sindikata. "Europa mora djelovati zajedno i preuzeti odgovornost, Njemačka ne može tu zadaću preuzeti sama".
Pomalo se povlačeći u odnosu na ono što je ranije govorila o migrantima, Merkel je upozorila da Njemačka ne može primiti one koji se žele doseliti iz ekonomskih razloga.
"Mi smo velika zemlja. Mi smo snažna zemlja. Ali misliti da mi sami možemo riješiti sve socijalne probleme na svijetu ne bi bilo realno", rekla je na skupu sindikata Verdi.
"Želimo prihvatiti one koji to trebaju ali moramo reći onima koji dolaze iz drugih razloga, iz ekonomskih razloga, da nema izgleda da ostanu", kazala je Merkel.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/merkel-europi-veliki-smo-i-jaki-ali-njemacka-ne-moze-sama/843103.aspx
Počela kmečaona .....
"Njemačka želi pomoći. Ali to nije izazov samo za Njemačku već za cijelu Europu", rekla je Angela Merkel na skupu sindikata. "Europa mora djelovati zajedno i preuzeti odgovornost, Njemačka ne može tu zadaću preuzeti sama".
Pomalo se povlačeći u odnosu na ono što je ranije govorila o migrantima, Merkel je upozorila da Njemačka ne može primiti one koji se žele doseliti iz ekonomskih razloga.
"Mi smo velika zemlja. Mi smo snažna zemlja. Ali misliti da mi sami možemo riješiti sve socijalne probleme na svijetu ne bi bilo realno", rekla je na skupu sindikata Verdi.
"Želimo prihvatiti one koji to trebaju ali moramo reći onima koji dolaze iz drugih razloga, iz ekonomskih razloga, da nema izgleda da ostanu", kazala je Merkel.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/merkel-europi-veliki-smo-i-jaki-ali-njemacka-ne-moze-sama/843103.aspx
Počela kmečaona .....
2014-04-11
Kad je zemlja toliko jadna da ni ona šakica vojske ne može izvršiti ni vojni puč na qurvu Merkelicu.
Primit ćeš ih ljigo kad si ih zvala!
Last edited by Fénix on 20/9/2015, 21:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nemora Eropa dijelovat zajedno ....ti si ih pozwala a u tuđe ime ih nemaš prawo poziwat nego samo u swoje .....SAD JEDI KOKO ŠTA SI POZOBALA.
2014-04-11
Fénix wrote:Kad je zemlja toliko jadna da ni ona šakica vojske ne može izvršiti ni vojni puč na qurvu Merkelicu.
Nije ona zvala ekonomske izbjeglice.
Pa takvi NEĆE dobiti azil niti dozvolu boravka ili rada.
2014-04-20
Ne moramo mi ništa. Možemo ako se dogovorimo ali ne moramo. To svoje govnanje o nekakvom moranju nek prodaje nekom drugom.RayMabus wrote:EUROPA mora podijeliti odgovornost za migrante, rekla je u nedjelju njemačka kancelarka, upozoravajući da njezina zemlja ne može primiti one koji su došli isključivo iz ekonomskih razloga.
Počela kmečaona .....
Zašto bi morali?Jesmo ih mi poterali,jesmo li im kuće srušili? Što mi njima dugujemo da nešto moramo?
Merkelica je bolesno mentalna osoba. Isto ko i ova ćrwena hinduistička kokoš samo šta nisu na istim funkcijama al obje su mentalno bolesne.
Način na koji se gleda jel netko mentalno bolestan ili ne je njegov kontakt sa stvarnošću.
To možete vidjet u umobolnicama gdje imate ekstreman primjer toga jer pacijent nije u sadašnjem vremenu niti u kontaktu sa stvarnošću.
GLupača pozvala par miljona sirijaca u Evropu.
Način na koji se gleda jel netko mentalno bolestan ili ne je njegov kontakt sa stvarnošću.
To možete vidjet u umobolnicama gdje imate ekstreman primjer toga jer pacijent nije u sadašnjem vremenu niti u kontaktu sa stvarnošću.
GLupača pozvala par miljona sirijaca u Evropu.
2014-04-11
Debili coeće , triba ih sve skinit sa vlasti dok nas ne unište.
2014-04-11
Svejedno... Nije uopće s pameti kad je svašta izjavila pa povukla. Nije ni sad kad se vidi kako opet hoće napaćene narode jebati u zdrav mozak i kvariti ionako ne baš sjajnu svakodnevnicu.Yehudi wrote:Fénix wrote:Kad je zemlja toliko jadna da ni ona šakica vojske ne može izvršiti ni vojni puč na qurvu Merkelicu.
Nije ona zvala ekonomske izbjeglice.
Pa takvi NEĆE dobiti azil niti dozvolu boravka ili rada.
To je ne treba ni brinuti za ekonomske EMIGRANTE kad ih i traži pa onda kmeči ko pshički nestabilno dijete. Neka plati avione i brodove i sve ih pošalje u USA ili natrag na Bliski istok. Ne bi glupača rekla etničkim Nijemcima, zajebite Urlaub i štancajte 5-6 djece po obitelji, čak ćemo vas i jebeno isfinancirat. Hoće maunu, tjerat će sekularizaciju na uštrb njemačkih i kršćanskih vrijednosti i samodopadno reći "svijet je rekao kako smo dobri i humani, sad kad mi drugi to kažu mogu biti mirna".
Guest- Guest
Ljudi na vlasti često izgube dodir sa stvarnosti. Žive u luksuzu, nedodirivi, lagodno ....
U jednom trenutku počnu virovati da su nadljudi, jer eto mogu
manipulirati sudbinama milijuna ljudi, smatraju se elitom koja
je iznad zakona, gospodarima sudbina, života i smrti.
U jednom trenutku počnu virovati da su nadljudi, jer eto mogu
manipulirati sudbinama milijuna ljudi, smatraju se elitom koja
je iznad zakona, gospodarima sudbina, života i smrti.
2014-04-20
Nisi ti baš pri zdravoj pameti kad podmećeš nekome da priželjkuje nečije silovanje...koji bljuv, tako da ni ostatak posta nije zaslužio čak ni površan osvrt...ma što površan, nikakav. Ionako to ne bi shvatila.r_nevjesta wrote:Možda je u pitanju i strah da se ne dogodi nešto što bi, zbog nekih barbara, spriječilo pomoć i onima koji nisu takvi, nije isključeno. U svakom slučaju, ne vidim u tim uputama ništa loše, ni razlog za toliko dizanja na zadnje noge, a još manje na gotovo priželjkivanje silovanja ili ubojstva volontera, kako bi neki mogli zadovoljno uzviknuti 'eto, bili smo u pravu, oni su kao životinje'.lookatme wrote:A da nije možda strah da bi jadne 'izbjeglice' pokazale svoje pravo lice prije vremena, pa bi promtno izostala humanitarna spremnost kako što nesebičnije pomoći 'jadnicima'?
Na kraju krajeva, zar oni ne znaju da idu u kršćansku Europu gdje je odnos prema ženama ipak drugačiji nego u muslimanskim zemljama?
Zanimljiva je ta vaša submisivnost. Odmah spremne i na burku, ako treba.
Btw, tko to 'vi', ja nisam napisala nikakve upute, niti volontiram, pa ne zna odakle tvoje fantazije o tome na što sam ja sve spremna ako treba, nekontrolirana mašta, očito. To što ne vidim ništa strašno u tim uputama i mislim da s toliko različitih ljudi na kupu nije loše biti na distanci i oprezniji, ne znači automatski i da bih se zamotala u burku, to je glupost.
Za ilustraciju, pogledaj si dolje nemoćne i napaćene žene u fašističkoj Švedskoj. Psmtr i Šveđanima
lookatme-
2014-04-18
danni1-
2014-04-16
Haha, zanimljivo kako ti se najednom ne sviđa podmetanje, odmah cviliš kad je na tvojoj koži, kako tipičnolookatme wrote:Nisi ti baš pri zdravoj pameti kad podmećeš nekome da priželjkuje nečije silovanje...koji bljuv, tako da ni ostatak posta nije zaslužio čak ni površan osvrt...ma što površan, nikakav. Ionako to ne bi shvatila.
Za ilustraciju, pogledaj si dolje nemoćne i napaćene žene u fašističkoj Švedskoj. Psmtr i Šveđanima
Gle, ustvari ti nisi normalna, kad ne samo da neistomišljenicima podmećeš kako bi submisivno nosili burke, nego i desecima tisuća izbjeglica da su svi redom divljaci i ološ. To je bljuv, nisko i gadljivo, no jasno mi je da netko tvog psihomentalnog sklopa to nije u stanju shvatiti (pogotovo ne ovdje, u okruženju istih takvih koji će pljeskati), a video koji si stavila to dobro potvrđuje.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Page 6 of 11