miješalica
Page 13 of 23
Page 13 of 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Re: miješalica
Ne zamijeram, samo sam malo bila zbunjena :) A i lijepo se mogla razvijati radnja :)
Guest- Guest
mate wrote:Ne zamijeram, samo sam malo bila zbunjena :) A i lijepo se mogla razvijati radnja :)
pa nije bilo nikakvog razloga da zbog mojih upadica kic zaključa teme... zbilja me čudi...
inače, za abena.. kako sam mogla zaboraviti joba, tj. henoka i iluziju i njezine lancune.. bili su tu jungfu ( s oproštenjem, još uvijek mislim da si ti jungfu sa dobro naučenim engleskim koji ti kao jungfuu nije baš išao) i njegova žena ovana... zatim preatorian - intelektualac i mislilac... boleyn - izuzetno nenaklonjena katolicima... unholy meat koji se kasnije prekrstio u meatke - jako neugodan kao sugovornik.. to je baš bilo zlatno doba Religije na iskonu...
Guest- Guest
nis zno da je unholy meatke,
obćenito mi je nojbolji bili henok, blueberry, masovni, for a, čito sun vivu, jiva, preatorian, lucijusa, krajcar, zeeva, aganor, takezo, geparda, a iluziju enyoj antraksa malaniz diokletiana patriota sun preskoko:)
obćenito mi je nojbolji bili henok, blueberry, masovni, for a, čito sun vivu, jiva, preatorian, lucijusa, krajcar, zeeva, aganor, takezo, geparda, a iluziju enyoj antraksa malaniz diokletiana patriota sun preskoko:)
2014-04-16
i od naggara nika nis ni slova prečito zbog točkica:)
2014-04-16
metilda wrote:pa nije bilo nikakvog razloga da zbog mojih upadica kic zaključa teme... zbilja me čudi...
me me me me mee
kic wrote:metilda wrote:pa nije bilo nikakvog razloga da zbog mojih upadica kic zaključa teme... zbilja me čudi...
me me me me mee
a e, tebi strašno stalo do mog mišljenja...
Guest- Guest
Meni je, i fališ mi.metilda wrote:kic wrote:metilda wrote:pa nije bilo nikakvog razloga da zbog mojih upadica kic zaključa teme... zbilja me čudi...
me me me me mee
a e, tebi strašno stalo do mog mišljenja...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Čitam Abenove postove s net foruma, jer ste me jučer zaintrigirali s sapunicama. Umirem od smijeha :)
Može li se čovjek doista tako drastično promijeniti?
Guest- Guest
daj linkmate wrote:Čitam Abenove postove s net foruma, jer ste me jučer zaintrigirali s sapunicama. Umirem od smijeha :)
2014-04-16
nišće jo namo ne razumin ki kome piše...
a, pipi mi je bila droga, nis se nje siti godinami..
a, pipi mi je bila droga, nis se nje siti godinami..
2014-04-16
Sve djeluje puno opuštenije. Il su svi bili uzbuđeni jer je tada to bilo nešto novo. Mislim na tehnologiju i formu foruma. Tada je već bila dostupna brojnim korisnicima, tj. Kućanstvima. I nije postojao face niti su ljudi imali pametne telefone.
Guest- Guest
ma kakvi opušteno, da znoš kako su se covali, kovali urote, rušili moderatore, administratore, slali si miliciju...čak i na astrologiji je znalo goriti :)mate wrote:Sve djeluje puno opuštenije. Il su svi bili uzbuđeni jer je tada to bilo nešto novo. Mislim na tehnologiju i formu foruma. Tada je već bila dostupna brojnim korisnicima, tj. Kućanstvima. I nije postojao face niti su ljudi imali pametne telefone.
2014-04-16
Khm,khm...ja bih u takvoj atmosferi brzo pukla. Pitao si me neki dan da te profiliram, a ja se zapravo to i ne usuđujem jer sam svjesna promijena koje čovjek doživljava s godinama. Recimo, ja nisam ista kao jučer :)
Al smišan si bio, luckasto simpatičan :)
Guest- Guest
ali jo se nis premini, njanci dz :)mate wrote:Khm,khm...ja bih u takvoj atmosferi brzo pukla. Pitao si me neki dan da te profiliram, a ja se zapravo to i ne usuđujem jer sam svjesna promijena koje čovjek doživljava s godinama. Recimo, ja nisam ista kao jučer :)
samo više nis noliko slobodan pa da morin raspačavati ure i ure...
2014-04-16
ma nemun više toliko vrimena, bogati; ovako moroš racionalizirati..
2014-04-16
Ono je bilo pretjerivanje jer si bio prisiljen sjedati za komp. Sada uz pametne telefone postali smo multipraktici. Sve stignemo u hodu :)
Guest- Guest
jo se ionako ne krećen nider:)
i imo sun udobnu katridu, bocu od 3 kg kukumara za pepeljaru i frižider...majko isusova
i imo sun udobnu katridu, bocu od 3 kg kukumara za pepeljaru i frižider...majko isusova
2014-04-16
Page 13 of 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Page 13 of 23