daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
zašto ne bi mogao...evo, pred par mjeseci si mogao, pa daj i sadpismejker wrote:Pa nemogu,slusa li?? nemam sliku od Kaye..ehhh..odakle znam..ne nisam je vidio niti upoznao...Noor wrote:pismejker wrote:nisam to rekao da imam Kayinu guzu u fajlu..samo Noor-kinu..Regoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
aha, pa daj ju stavi...a usput i objasni odakle znaš da kaja ima breskvicu
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14160p280-naslovnica-bez-photoshopa#659449
a tu sliku si uzeo s mog avatara..ili iz posta u koji sam je sama stavila.
e, sad...razjasnili smo odakle ti moja slika..ostaje još odakle znaš za kajinu breskvicu...u stvari, sve je jasno i tu, licemjerka šalje slike okolo na PP ili na mail, a onda vi to malo prodilate i prokomentirate
Guest- Guest
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
:)
Guest- Guest
zato jer si glupa ko kurac :)kaja wrote:zašto me to ne čudi..pismejker wrote:nisam to rekao da imam Kayinu guzu u fajlu..samo Noor-kinu..Regoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
Guest- Guest
a koju to?pismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
Guest- Guest
Kojugod,kad ide izbor forumasice,strogo sam neutralan...sjecas se..Noor wrote:a koju to?pismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
Guest- Guest
Joj kak sam si opet ispala malo glupa
... a sto se moze :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro..daj samo stavi moju sliku koju imaš.pismejker wrote:Kojugod,kad ide izbor forumasice,strogo sam neutralan...sjecas se..Noor wrote:a koju to?pismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
a onda reci kak znaš kakvo dupe ima kaja..
Guest- Guest
ne mogu,time bih dao prednost jednoj strani,ciju bogomdanu sliku imam u arhivi,dok pristup drugoj nemam..Noor wrote:dobro..daj samo stavi moju sliku koju imaš.pismejker wrote:Kojugod,kad ide izbor forumasice,strogo sam neutralan...sjecas se..Noor wrote:a koju to?pismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
Guest- Guest
znamo i vidimo...opet imaš napad iskrenostikaja wrote:Joj kak sam si opet ispala malo glupa
Guest- Guest
cure molim lijepo bez svadje i niskih udaraca..umoljavate se....
Guest- Guest
a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
ja nisam htjela kvariti tu zabavu za budale dok ne dođe demanti
2015-08-15
a reci...a reci... a reci...Noor wrote:dobro..daj samo stavi moju sliku koju imaš.pismejker wrote:Kojugod,kad ide izbor forumasice,strogo sam neutralan...sjecas se..Noor wrote:a koju to?pismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
joj kak sam si ...ono...
2015-08-15
uffff,Forum nekad zna nadjebati surovu realu,kako se ljudi uzive i preozbiljno nesto shvatjaju..pfuuu,trebao bi sluziti relaksaciji i zezanciji...kaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
Guest- Guest
a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
možda je vidoviti milan
a možda se neko samo pokušava izvaditi iz govana
zbog svog dugog jezika i kratke
pameti
svele te u obrani zajebo do balčaka u stvari...mene bi recimo jako zanimalo odakle zna kako mi dupe izgleda, a ja mu slike nisam slala...ili ih nisam stavila na forum, avatar .......i to još breskvasta..jebate, valjda ju je i zagrizo..kaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
i da...demantij nakon 5 dana
Guest- Guest
čardak efendija wrote:a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
možda je vidoviti milan
pameti
a možda, a možda, možda ti nisi čardak efendija nego netko drugi
2015-08-15
Noor wrote:svele te u obrani zajebo do balčaka u stvari...mene bi recimo jako zanimalo odakle zna kako mi dupe izgleda, a ja mu slike nisam slala...ili ih nisam stavila na forum, avatar .......i to još breskvasta..jebate, valjda ju je i zagrizo..kaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
2015-08-15
nis od toga,zaboravi...manje energije trositi na iluzije..čardak efendija wrote:a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
možda je vidoviti milan
pameti
Guest- Guest
čardak efendija wrote:a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
možda je vidoviti milan
pameti
dobio svele na PP batina ko magare...šuber u glavu i naredbu SAD LIJEPO POLIŽI SVA GOVNA ŠTO SI TAMO IZASRAO I MARŠ NATRAG U TORBICU!!!
Guest- Guest
ufffff sad...odakle mi onda slika?Noor wrote:svele te u obrani zajebo do balčaka u stvari...mene bi recimo jako zanimalo odakle zna kako mi dupe izgleda, a ja mu slike nisam slala...ili ih nisam stavila na forum, avatar .......i to još breskvasta..jebate, valjda ju je i zagrizo..kaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
Guest- Guest
hahahahahahaha...ajd u qrc bas me nasmija...magare ko batina,...Noor wrote:čardak efendija wrote:a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
možda je vidoviti milan
pameti
dobio svele na PP batina ko magare...šuber u glavu i naredbu SAD LIJEPO POLIŽI SVA GOVNA ŠTO SI TAMO IZASRAO I MARŠ NATRAG U TORBICU!!!
Guest- Guest
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» partizani ustase i jos malo nameta
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
Page 12 of 15