daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
hahahahahahaha...ajd u qrc bas me nasmija...magare ko batina,...Noor wrote:čardak efendija wrote:a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
:)
ja nisam htjela kvariti tu zabavu za budale dok ne dođe demanti
možda je vidoviti milan
a možda se neko samo pokušava izvaditi iz govana
zbog svog dugog jezika i kratke
pameti
dobio svele na PP batina ko magare...šuber u glavu i naredbu SAD LIJEPO POLIŽI SVA GOVNA ŠTO SI TAMO IZASRAO I MARŠ NATRAG U TORBICU!!!
Guest- Guest
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
pismejker wrote:ufffff sad...odakle mi onda slika?Noor wrote:svele te u obrani zajebo do balčaka u stvari...mene bi recimo jako zanimalo odakle zna kako mi dupe izgleda, a ja mu slike nisam slala...ili ih nisam stavila na forum, avatar .......i to još breskvasta..jebate, valjda ju je i zagrizo..kaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
i da...demantij nakon 5 dana
aj ti polako, sav si se uzjebo da kaju opet ne zajebeš ko neki dan...čitaj ispočetka, ne da mi se
Guest- Guest
reci bio sam glup i hteo sam se uvući kajipismejker wrote:nis od toga,zaboravi...manje energije trositi na iluzije..čardak efendija wrote:a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???kaja wrote:Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
možda je vidoviti milan
pameti
u dupe i utero joj kurčinu
sad sam opet glup i pokušavam joj pomoći
i opet ću da joj noge sapletem
pismejker wrote:hahahahahahaha...ajd u qrc bas me nasmija...magare ko batina,...Noor wrote:čardak efendija wrote:a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:
pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???
možda je vidoviti milan
pameti
dobio svele na PP batina ko magare...šuber u glavu i naredbu SAD LIJEPO POLIŽI SVA GOVNA ŠTO SI TAMO IZASRAO I MARŠ NATRAG U TORBICU!!!
znači, priznaješ da si moju sliku skinuo s avatara ili iz posta kad sam je sama stavila?
Guest- Guest
pa bokte još pjeni ova ..
ženo, nema svele moje slike, svojvremeno je pisao da imam bujne grudi
šali se čovjek
jedino tvoju guzicu ima cijeli forum
al kaj ti ja tu mogu:)
šali se čovjek
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:pismejker wrote:ufffff sad...odakle mi onda slika?Noor wrote:svele te u obrani zajebo do balčaka u stvari...mene bi recimo jako zanimalo odakle zna kako mi dupe izgleda, a ja mu slike nisam slala...ili ih nisam stavila na forum, avatar .......i to još breskvasta..jebate, valjda ju je i zagrizo..kaja wrote:a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupetapismejker wrote:
pa ne mogu reci ono sto nije,narocito ako to neku osobu stavlja u nepovoljan i negativan polozaj i kontekst..kakav bi ja sudac forumski bijo???
i da...demantij nakon 5 dana
aj ti polako, sav si se uzjebo da kaju opet ne zajebeš ko neki dan...čitaj ispočetka, ne da mi se
Nis ja Kayu nisam zajebao..niti tebe,ako cemo iskreno..dosla si stavila na avatar prvo sliku onu iz auta,pa profil stojis negdje vani,a TITULU NAJGUZE FORUMA gdje si pokopala Effu Prpošnu,na osnovu cega si dobila ono??
bez porote,ovoga i onoga,jos smo bili u sukobu,ali moja sucka objektivnost je nalagala i promptno si dobila titulu...
iz princia necu da je lijepim ,da ne ispadne da tjeram vodu na iciji mlin..
znas dobro tu sliku..crne tajice,sa bokova onako smedje siroke linije...
i sad mir,nebitno tko stavio tk onije,cardak i ti ste poceli unakrsno opet napadati Kayu,to nije fer,nek se jedno bar povuce..
Guest- Guest
Noor wrote:pismejker wrote:hahahahahahaha...ajd u qrc bas me nasmija...magare ko batina,...Noor wrote:čardak efendija wrote:a kako je onda opisao onako lepo tvoju guzu i nogekaja wrote:
a baš su dobro brijali jedno 5 dana da imaš sliku mog dupeta
možda je vidoviti milan
pameti
znači, priznaješ da si moju sliku skinuo s avatara ili iz posta kad sam je sama stavila?
Pa naravno..glup bio tko je nije skinuo...
Guest- Guest
niti ne tvrdim da si mi Noor ti slala sliku,..nisi naravno
Guest- Guest
ne cijeli, samo muški dio "krade" takve stvari s avatara, vi žene pozelenite od ljubomore i histerično kreštite od duševnih bolikaja wrote:pa bokte još pjeni ova ..
šali se čovjek
evo, npr ti
Guest- Guest
dobro, lijepo da si iskren..a sad to objasni šajkači i daj joj nekaj za smirenjepismejker wrote:niti ne tvrdim da si mi Noor ti slala sliku,..nisi naravno
Guest- Guest
dobro sad,i Kayina bi bila prigrabljena samo da nam se ukaze prilika i cast....i neffe ima prejebeno tijelo,ufffff....Noor wrote:ne cijeli, samo muški dio "krade" takve stvari s avatara, vi žene pozelenite od ljubomore i histerično kreštite od duševnih bolikaja wrote:pa bokte još pjeni ova ..
šali se čovjek
evo, npr ti
ajte ne se svaditi,dobre ste sve i to vrhunske...
Guest- Guest
hahaha...a na što molim te?Noor wrote: vi žene pozelenite od ljubomore
2015-08-15
ajmo pisss..da ste blize osli bi na papicu i poslije crno dobro vino...ovako,idem ose zezati ne svaditi...Noor wrote:dobro, lijepo da si iskren..a sad to objasni šajkači i daj joj nekaj za smirenjepismejker wrote:niti ne tvrdim da si mi Noor ti slala sliku,..nisi naravno
Guest- Guest
i bili ti došla šajkači..da ti ja dam nekaj za smirenje?Noor wrote: šajkači i daj joj nekaj za smirenje
2015-08-15
objasni ako koga zanima...mene iskreno ne.kaja wrote:hahaha...a na što molim te?Noor wrote: vi žene pozelenite od ljubomore
Guest- Guest
Cure,moze jedno pitanje obima?
Guest- Guest
meni ne treba, imam sve..a tebi bi dobro došao bar nekikaja wrote:i bili ti došla šajkači..da ti ja dam nekaj za smirenje?Noor wrote: šajkači i daj joj nekaj za smirenje
Guest- Guest
baš si neka..aj dođi, imam lijepih bombonaNoor wrote:meni ne treba, imam sve..a tebi bi dobro došao bar nekikaja wrote:i bili ti došla šajkači..da ti ja dam nekaj za smirenje?Noor wrote: šajkači i daj joj nekaj za smirenje
2015-08-15
Moze li um,karakter,okruzenje,nacin zivota covjeku oblikovati fizionomiju tijela i llica?
Guest- Guest
mm, ne. fizionomiju ne. može jedino težinu.pismejker wrote:Moze li um,karakter,okruzenje,nacin zivota covjeku oblikovati fizionomiju tijela i llica?
kao kod ove gore :)
2015-08-15
evo na sto mislim..primjer..svabice su u prosjeku kuku lele u izgledu,mislim na one koje vec imaju sprilicno staze kroz zivot..ko da su im face i tjela poprimili najoptimalniju strukturu i izgleda za podrucje kojim se bave,okolis u kojem zive i odnose koje sa nekim dijele...
Guest- Guest
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» partizani ustase i jos malo nameta
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
Page 13 of 15