daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
evo na sto mislim..primjer..svabice su u prosjeku kuku lele u izgledu,mislim na one koje vec imaju sprilicno staze kroz zivot..ko da su im face i tjela poprimili najoptimalniju strukturu i izgleda za podrucje kojim se bave,okolis u kojem zive i odnose koje sa nekim dijele...
Guest- Guest
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
hehe, gađaš kajo uprazno...kaja wrote:mm, ne. fizionomiju ne. može jedino težinu.pismejker wrote:Moze li um,karakter,okruzenje,nacin zivota covjeku oblikovati fizionomiju tijela i llica?
kao kod ove gore :)
i jebala vas sve guzica, mora da je stvarno dobra kad se zbog nje forum trese od nove godine... idem ju opet malo pogledat
Guest- Guest
a koja im je to najoptimalnija struktura?pismejker wrote:evo na sto mislim..primjer..svabice su u prosjeku kuku lele u izgledu,mislim na one koje vec imaju sprilicno staze kroz zivot..ko da su im face i tjela poprimili najoptimalniju strukturu i izgleda za podrucje kojim se bave,okolis u kojem zive i odnose koje sa nekim dijele...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
najljepe i najzgodnije su jako mlade svabice.ono do 25 godina,poslije kao da pocnu poprimati neku cudnu strukturu..
ima cura koje rade i linijske poslove,tima kao da je zenstvenost poginula na svom levelu...ako i imaju lijepo lice,ono je uhvaceno u nekom grcu napora kroz posao...tijela vise nalik intenzivnim sportasima.jaka uoblicena,ali ne u smislu senzualnosti..
ima cura koje rade i linijske poslove,tima kao da je zenstvenost poginula na svom levelu...ako i imaju lijepo lice,ono je uhvaceno u nekom grcu napora kroz posao...tijela vise nalik intenzivnim sportasima.jaka uoblicena,ali ne u smislu senzualnosti..
Guest- Guest
vjeruj mi na riječ...nije.Noor wrote:mora da je stvarno dobra
al evo ako ti je lakše odlična.
2015-08-15
pa prilagodjena tipicnim poslovima..koje dugo sjede u uredu,velike guzice ko vangle,one koje stoje i rade na traci jake noge,cvrsta tijela,one koje rade dostavne poslove ili po trgovinama,kao tice trkacice...dakle,nece debelo i tumbasto tijelo zene od 85 kila opstati u radu na liniji ili u velikim trgovackim lancima,tijelo ce se morati prilagoditi strukturi posla..kaja wrote:a koja im je to najoptimalnija struktura?pismejker wrote:evo na sto mislim..primjer..svabice su u prosjeku kuku lele u izgledu,mislim na one koje vec imaju sprilicno staze kroz zivot..ko da su im face i tjela poprimili najoptimalniju strukturu i izgleda za podrucje kojim se bave,okolis u kojem zive i odnose koje sa nekim dijele...
Guest- Guest
a nemam pojma, ima fakat vrhunskih a ima i prasicapismejker wrote:najljepe i najzgodnije su jako mlade svabice.ono do 25 godina,poslije kao da pocnu poprimati neku cudnu strukturu..
meni su talijanke na sjeveru zgodne na primjer a na jugu ciganke kratkih nogu
kod nas su na jugu tamne a sjeveru svjetle
mislim da je genetika prije
2015-08-15
vjerujem, kajo...poznato je da je riječ zavidne opajdare vjerodostojna.kaja wrote:vjeruj mi na riječ...nije.Noor wrote:mora da je stvarno dobra
idem si ju malo zarumeniti da bude ko tvoja breskvica
Guest- Guest
je, evo baš ti dobraNoor wrote:vjerujem, kajo...poznato je da je riječ zavidne opajdare vjerodostojna.kaja wrote:vjeruj mi na riječ...nije.Noor wrote:mora da je stvarno dobra
idem si ju malo zarumeniti da bude ko tvoja breskvica
fantastična
:)
jel to ok?
2015-08-15
dobro to su regionalna obiljezja..kaja wrote:a nemam pojma, ima fakat vrhunskih a ima i prasicapismejker wrote:najljepe i najzgodnije su jako mlade svabice.ono do 25 godina,poslije kao da pocnu poprimati neku cudnu strukturu..
meni su talijanke na sjeveru zgodne na primjer a na jugu ciganke kratkih nogu
kod nas su na jugu tamne a sjeveru svjetle
mislim da je genetika prije
govorim ako primjer ti starci kao recimo 9 ili 10 godisnjakinji upisu sate plivanja,ti ces godinama tijelo uobliciti u onom smislu u kojem se bavis plivanjem.kasnije srednja skola,eventualno studij,malo se covjek opusti i krene intelektualno raditi... poslije primjerodaberes posao,gdje si u udobnim uvjetima,ali u stalnom pokretu i na nogama,tijelo prati tepromjene i prilagodjava se...
ili obrnuto..zavrsis srednju ,uhljebis se u neki ured gracke uprave i 8 sati dnevno valjas guzu u stolici..vremenom ces se rasiriti,postati niza, i tako....
dobro,ovo vbise onako filozofiram,ne da je to sad činjenica..
Guest- Guest
pa dobro, to je naravno...
2015-08-15
idem si ju malo zarumeniti veli žena
ne mogu ja to , odo van
neka čardak razgovara s njom
ne mogu ja to , odo van
2015-08-15
čekaj da još jednom pročitam možda sam nešto krivo vidjela
2015-08-15
jasno da ne možeš, zato više ni ne pokušavaj.kaja wrote:idem si ju malo zarumeniti veli žena
ne mogu ja to , odo van
tjeraj u svoju rupu i ne izlazi, osim ako pucnem prstima i pozovem te van.
Guest- Guest
a u pičkumaterinuNoor wrote:
idem si ju malo zarumeniti
nisam
2015-08-15
Pogledajmo face recimo kozojeba arapskih..svi slicni svi smrknuta i ostra pogleda,ostrih linija lica...
tisucugodisnji ratovi,prezivljavanje u najsurovijim uvjetima..
Turci,slicno za tri kopla iznad Arapa...intenzivno se bave nekim borilackim vjestinama,ojacavaju tijela,iako u reali u svabiji su rodjeni,a u Turskoj ih zovu Svabima,inadalje odrzavaju taj ..refleks genetski2,koji je duboko u njima pokopan i koji oni nesvjesnoprate da bi se formirali bas za potrebu fajta...
cure im imaju dvije kategorije..duga tijela i kratke zdepaste noge...idealno za puno kretanje i radjanje,guzice..iiiihhhh...monumentalno velike.. druge,pfffffff...ko od boga za boga...
muskarci,mali i mrsavi(ćemul to sluzi???) i sportsko vitke linije,ali snazni i elasticni..
tisucugodisnji ratovi,prezivljavanje u najsurovijim uvjetima..
Turci,slicno za tri kopla iznad Arapa...intenzivno se bave nekim borilackim vjestinama,ojacavaju tijela,iako u reali u svabiji su rodjeni,a u Turskoj ih zovu Svabima,inadalje odrzavaju taj ..refleks genetski2,koji je duboko u njima pokopan i koji oni nesvjesnoprate da bi se formirali bas za potrebu fajta...
cure im imaju dvije kategorije..duga tijela i kratke zdepaste noge...idealno za puno kretanje i radjanje,guzice..iiiihhhh...monumentalno velike.. druge,pfffffff...ko od boga za boga...
muskarci,mali i mrsavi(ćemul to sluzi???) i sportsko vitke linije,ali snazni i elasticni..
Guest- Guest
da sam pristrankaja wrote:idem si ju malo zarumeniti veli žena
ne mogu ja to , odo van
isčupao bi onaj lep opis tvoje breskvice
i nogu i pitao te svašta o tome a
ponajviše odakle to pismejker zna
nisam zao pa onda neću
a očito je odakle zna čak i glupom srbinu
ko šta sam ja
kaja wrote:a u pičkumaterinuNoor wrote:
nisam
badava se rajcaš, nisam zainteresirana
Guest- Guest
čardak efendija wrote:da sam pristrankaja wrote:idem si ju malo zarumeniti veli žena
ne mogu ja to , odo van
nisam zao pa onda neću
ko šta sam ja
Duhovni tijekovi my young Padawan..duhovni tijekovi..
kako i jednom liku kako sam rekao da ima zakopane dvije kostolomke AK,pa vise nije mogao spavati od Menea...duhovne dimenzije uceniće..
Guest- Guest
još se muvaš okokaja wrote:a u pičkumaterinuNoor wrote:
nisam
noor guze
jesi sigurna da te ne boli
jer si rekla da ideš van
a još guzu komentiraš
jel ovaj?čardak efendija wrote:da sam pristrankaja wrote:idem si ju malo zarumeniti veli žena
ne mogu ja to , odo van
nisam zao pa onda neću
ko šta sam ja
pismejker wrote:
Kaya je zgodna cura,uzih bokova,ali zato savrseno breskvaste guze...jakih nogu i listova...vrlo lajkam..
ja nisam izbirljiv..ccccc..svasta i ti..
Guest- Guest
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» partizani ustase i jos malo nameta
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
Page 14 of 15