daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
u stvari vidim vama tre jako nedostaje...moraću mu na viber javiti, možda se vrati
da zovnem i govindu?
da zovnem i govindu?
Guest- Guest
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Noor wrote:u stvari vidim vama tre jako nedostaje...moraću mu na viber javiti, možda se vrati
da zovnem i govindu?
slobodno, vidis da smo slabi na tebe pa te stedimo...
Guest- Guest
ako i dalje čita ovaj forum, vidjet će tvoj zovBraća wrote:Noor wrote:u stvari vidim vama tre jako nedostaje...moraću mu na viber javiti, možda se vrati
da zovnem i govindu?
slobodno, vidis da smo slabi na tebe pa te stedimo...
Guest- Guest
pozno sam te po opancimadzango wrote:Ja sam zadovojan kako sam ispao. Nemam zamerke.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
najraskiseljeni su, a?prckov wrote:pozno sam te po opancimadzango wrote:Ja sam zadovojan kako sam ispao. Nemam zamerke.
Guest- Guest
oni roscici mi upali u okoNoor wrote:najraskiseljeni su, a?prckov wrote:pozno sam te po opancimadzango wrote:Ja sam zadovojan kako sam ispao. Nemam zamerke.
2014-04-19
Sele, raskiseliseli ti se opanci? :)Noor wrote:najraskiseljeni su, a?prckov wrote:pozno sam te po opancimadzango wrote:Ja sam zadovojan kako sam ispao. Nemam zamerke.
ma ja samo finu obuću nosim...ili sam bosaStanojko wrote:Sele, raskiseliseli ti se opanci? :)Noor wrote:najraskiseljeni su, a?prckov wrote:pozno sam te po opancimadzango wrote:Ja sam zadovojan kako sam ispao. Nemam zamerke.
al, vidim da znaš to..raskiseliše ti se opanci, ajme kako su su se jezici na tome lomili
ko i ono ..na štriku se suši šosić
Guest- Guest
RaskiselišeLI ti se opanci... Fali ti jedno "li"...Noor wrote:ma ja samo finu obuću nosim...ili sam bosaStanojko wrote:Sele, raskiseliseli ti se opanci? :)Noor wrote:najraskiseljeni su, a?prckov wrote:pozno sam te po opancimadzango wrote:Ja sam zadovojan kako sam ispao. Nemam zamerke.
al, vidim da znaš to..raskiseliše ti se opanci, ajme kako su su se jezici na tome lomili
Stanojko wrote:RaskiselišeLI ti se opanci... Fali ti jedno "li"...Noor wrote:ma ja samo finu obuću nosim...ili sam bosaStanojko wrote:Sele, raskiseliseli ti se opanci? :)Noor wrote:najraskiseljeni su, a?prckov wrote:
pozno sam te po opancima
točno
Guest- Guest
nikad cuo za to kiseli opanci
2014-04-19
pa kad si otišao u australiju :)prckov wrote:nikad cuo za to kiseli opanci
koje godine?
Guest- Guest
97Noor wrote:pa kad si otišao u australiju :)prckov wrote:nikad cuo za to kiseli opanci
koje godine?
2014-04-19
auu..pa kako nisi čuo za opanke?prckov wrote:97Noor wrote:pa kad si otišao u australiju :)prckov wrote:nikad cuo za to kiseli opanci
koje godine?
to je fora još iz osnovne, a i tko zna koliko prije
Guest- Guest
Ti imaš brojeve telefona pola foruma. Neću da pitam odakle. Samo ću da pretpostavim.Noor wrote:u stvari vidim vama tre jako nedostaje...moraću mu na viber javiti, možda se vrati
da zovnem i govindu?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
eto, ti se čudiš, braćala to odavno tvrdi...valjda on zna, pitaj njegadzango wrote:Ti imaš brojeve telefona pola foruma. Neću da pitam odakle. Samo ću da pretpostavim.Noor wrote:u stvari vidim vama tre jako nedostaje...moraću mu na viber javiti, možda se vrati
da zovnem i govindu?
Guest- Guest
za cardak efendiju smatraju da je tre...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
? ja ti s ovim nemam aposlutno ništa i prvi put čujem i šokirana sam . nikad u životu za ništa mi ne palo na pamet zvati policiju za bilo što, išta napisano na forumu.pismejker wrote:Prvo ,ako cemo objektivno..nemas nis protiv?? Kaya je cura sa kojom sam se najvise klao na forumu..to je prvo..drugo svadjali smo se na starom forumu,da mi je kao za njeno odavanje imena na vrata dosla policija...iako je drugi stavio njeno ime prvi..čardak efendija wrote:znači bolje jebati mater korisnicima i viriti im iz dupeta nego ih nacrtatipismejker wrote:Mozda bi mi bio simpa,da nisi gmaz ljigavi koji spominje ljude dok nisu naforumu,a ocigledno se vidi da si neki tetrakopf desnicarski,koji je kao srbin.,.nadam se i da sanjas Srbe...stata bio si mi simpa dok nisi poceo forumase nicokovima nabrajati...ajd uzdravlje..velika steta..čardak efendija wrote:Jesam i tebe dobro nacrtopismejker wrote:
Mos mater svoju nacrtati kao kuju,bilo bi primjerenije,jebo ti pas naspomenutu i dosadnu..
Baš mi žao da nisam umeo da te nacrtam kako viriš kaji iz dupeta
sto je poanta? da nema tu uvlacenja u dupe,guzicu,kakohoces,nego mi se svidja kod Kaye konzistentnost,postojanost,u stavovima ali i objektivnost uprocjeni realne situacije..drugim rjecima..cura drzi do dobrobiti vecine ljudi u drzavi,ne pada na mito i nije potkupljiva..
Baravno,vi Cardak ekipa kad vam netko nije po volji,gledate popljuvati i poniziti svakog tko kaze objektivno stanje stvari...jel..a posto smo Kaya i ja u dijalogu daleko iznad svih Tetrakopfova na forumu,za u interesu Cardak ekipe jest da se ta simbioza razjebe tvrdnjom da joj se ja uvlacim u dupe...
Kako nisko,kako providno...i van tandema sa Kayom,i ona i ja vas naspranjimo,da vam usi gore od bijesa i nemoci...ali stos...tak oje to u uzivotu..
jebati mater korisnicaima..ma jooook...istresem se i previse u Rujku moju,mnije mi napamet seks uopce,nego ,gledam neki jebeni nacin da nekog sto efikasnije stresem sa ledja...kujiš??.. nadam se..molim Bogga...zato Mame i stradavaju,napose...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:hahaha, bome si se potrudio
juuu...kako je slattko..idem skinut sad gaće i slikat guzicu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
daj daj, svele sigurno bude jako zadovoljan ..ionako nije izbirljiv nešto, prolaziš garant štakastakaja wrote:Noor wrote:hahaha, bome si se potrudio
juuu...kako je slattko..idem skinut sad gaće i slikat guzicu
Guest- Guest
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» partizani ustase i jos malo nameta
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
Page 7 of 15