daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
kaja wrote:Noor wrote:
ja ne mogu biti nikako, nisi nigdje nacrtala šahovnicu što hrvatice nose,
analogija sa židovskom zvijezdom...tuko, analogija i komparacija s tvojom vrlo neuspjelom namjerom da ilustriraš nešto što je za tebe suviše velik zadatak
al, to je prezahtjevno da ti shvatiš...
aj ti koju fotku pukni i pusti sveletu
Guest- Guest
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Di je moćni majmun? Njegovi filmići su bili zabavni. Ovi crteži su svi malčice langweilig.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
eva, jesi si lijepa na slikama??Eva_ wrote:Di je moćni majmun? Njegovi filmići su bili zabavni. Ovi crteži su svi malčice langweilig.
meni si baš hercig
Guest- Guest
Ja sam uvijek lijepa, a ujedno i najljepša žena na forumu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Ja sam uvijek lijepa, a ujedno i najljepša žena na forumu.
a ne znam sad, svele veli da si ti suhonjava, a kaja ima breskvastu guzu....vidio slike
al dobro, bitno da si ti zadovoljna čardakovim i kajinim uratkom.
potrudili se ljudi, aj ih bar pohvali.
Guest- Guest
Samo na forumu?Eva_ wrote:Ja sam uvijek lijepa, a ujedno i najljepša žena na forumu.
ne suhonjava,malo koštunjava,ali hajde..Noor wrote:Eva_ wrote:Ja sam uvijek lijepa, a ujedno i najljepša žena na forumu.
a ne znam sad, svele veli da si ti suhonjava, a kaja ima breskvastu guzu....vidio slike
Guest- Guest
Kako bi rangiral Živanu, Kaju i Svjetlanu?pismejker wrote:ne suhonjava,malo koštunjava,ali hajde..Noor wrote:Eva_ wrote:Ja sam uvijek lijepa, a ujedno i najljepša žena na forumu.
Kaya mi je poznata...koje su ove dvi?Regoč wrote:Kako bi rangiral Živanu, Kaju i Svjetlanu?pismejker wrote:ne suhonjava,malo koštunjava,ali hajde..Noor wrote:Eva_ wrote:Ja sam uvijek lijepa, a ujedno i najljepša žena na forumu.
Guest- Guest
Eva (od židovskoga živa pa stoga Živana) i Noor (od arapskoga nur (nura) pa odatle Svjetlana). Kaja je od Katarina, grčki u smislu biela, čista pa bi ona mogla biti Bjelana (da baš ne bude Bjelka) ili Čistana, kao odmilica Lana ili Tana.pismejker wrote:Kaya mi je poznata...koje su ove dvi?Regoč wrote:Kako bi rangiral Živanu, Kaju i Svjetlanu?pismejker wrote:ne suhonjava,malo koštunjava,ali hajde..Noor wrote:Eva_ wrote:Ja sam uvijek lijepa, a ujedno i najljepša žena na forumu.
hahahahaha...ti to zazivas novi Rat forumskih koka???Regoč wrote:Eva (od židovskoga živa pa stoga Živana) i Noor (od arapskoga nur (nura) pa odatle Svjetlana). Kaja je od Katarina, grčki u smislu biela, čista pa bi ona mogla biti Bjelana (da baš ne bude Bjelka) ili Čistana, kao odmilica Lana ili Tana.pismejker wrote:Kaya mi je poznata...koje su ove dvi?Regoč wrote:Kako bi rangiral Živanu, Kaju i Svjetlanu?pismejker wrote:ne suhonjava,malo koštunjava,ali hajde..Noor wrote:
polako,jos se nisu rane zacijelile od zadnjeg fighta...
Guest- Guest
Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
stanojko...bez zajebancije...kaja wrote:imena nisam davala jer to je kviz...morate pogoditi :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobar je strah kome ga je Bog daoRegoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
Guest- Guest
nisam to rekao da imam Kayinu guzu u fajlu..samo Noor-kinu..Regoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
Guest- Guest
zašto me to ne čudi..pismejker wrote:nisam to rekao da imam Kayinu guzu u fajlu..samo Noor-kinu..Regoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pismejker wrote:nisam to rekao da imam Kayinu guzu u fajlu..samo Noor-kinu..Regoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
aha, pa daj ju stavi...a usput i objasni odakle znaš da kaja ima breskvicu
Guest- Guest
Pa nemogu,slusa li?? nemam sliku od Kaye..ehhh..odakle znam..ne nisam je vidio niti upoznao...Noor wrote:pismejker wrote:nisam to rekao da imam Kayinu guzu u fajlu..samo Noor-kinu..Regoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
Guest- Guest
to brate srbinepismejker wrote:Pa nemogu,slusa li?? nemam sliku od Kaye..ehhh..odakle znam..ne nisam je vidio niti upoznao...Noor wrote:pismejker wrote:nisam to rekao da imam Kayinu guzu u fajlu..samo Noor-kinu..Regoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
laži i ne priznaj do zadnjeg daha
Haha... E pa sveti sad si razjebao koncepciju cardaku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zašto ne bi mogao...evo, pred par mjeseci si mogao, pa daj i sadpismejker wrote:Pa nemogu,slusa li?? nemam sliku od Kaye..ehhh..odakle znam..ne nisam je vidio niti upoznao...Noor wrote:pismejker wrote:nisam to rekao da imam Kayinu guzu u fajlu..samo Noor-kinu..Regoč wrote:Kaže Živka da je najljepša, Tana se hvali breskvicom, a Svjetlanu smo već digli na vrh. Prvu i treću smo već vidjeli, a samo se ti hvališ da imaš i Kajinu guzu u fajlu pa kao najinformiraniji rangiraj.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14160p280-naslovnica-bez-photoshopa#659449
a tu sliku si uzeo s mog avatara..ili iz posta u koji sam je sama stavila.
e, sad...razjasnili smo odakle ti moja slika..ostaje još odakle znaš za kajinu breskvicu...u stvari, sve je jasno i tu, licemjerka šalje slike okolo na PP ili na mail, a onda vi to malo prodilate i prokomentirate
Guest- Guest
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» partizani ustase i jos malo nameta
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
Page 11 of 15