nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 52
Page 20 of 52 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 36 ... 52
Re: nba
muckodjubre wrote:onda treba ugasiti ligu---LBJ,kevin,steph,green,klay i zaza pačulija da malo prorijedi ekipukolerik wrote:muckodjubre wrote:možda lebron i leonard odu skupa u lakerse
Poznavajuci LeBrona, taj se moze samo uvaliti u GSW, i mozda, ali samo mozda, Houston.
Ni OKC, jok.
Guest- Guest
Inace, ja sam uz kosarku trenirao najprije atletiku, pa plivanje, pa kickboxing. Tako sam izbjegao ozljede i ojacao muskulaturu.
Tako, ako imate klince koji bi nesto trenirali odvedite ih najprije na bazicni sport - atletika, gimnastika, plivanje...nogomet, kosarka ili rukomet moze nakon 3-4 godine nakon toga, idealno sa 8-9 godina da pocnu.
Tako, ako imate klince koji bi nesto trenirali odvedite ih najprije na bazicni sport - atletika, gimnastika, plivanje...nogomet, kosarka ili rukomet moze nakon 3-4 godine nakon toga, idealno sa 8-9 godina da pocnu.
Guest- Guest
kic wrote:
imamo prvog izazivača koji uostalom ne može dohvatiti prečku običnog gola
Imam bolji odraz od Srba kad čuju da "Oluja" dolazi
Osim toga ne bi rekao da možes zakucati .
Ti si jedan od onih panjeva koje pickamo da budu mantinele
Guest- Guest
muckodjubre wrote:onda treba ugasiti ligu---LBJ,kevin,steph,green,klay i zaza pačulija da malo prorijedi ekipukolerik wrote:muckodjubre wrote:možda lebron i leonard odu skupa u lakerse
Poznavajuci LeBrona, taj se moze samo uvaliti u GSW, i mozda, ali samo mozda, Houston.
Ni OKC, jok.
Opet će kurva otići u neku već jaku momčad .
Goat is chicken.
Guest- Guest
ovaj liga sistem u euroligi mi je brutalan 30kola svak sa svakim i onda playoff...vratio se llull
kakva 2 poteza jaycea carrolla,brutala
jel moguće da khimkiju neće priznati ovaj poen??
neće...ne znam zašto...khimki fula 1 bacanja pa im ovaj zabije iz očaja poen i ond aim suci iz nekoga razloga ponište čisti poen iz kontre...svašta se dešavala nakon što su stigli-17,zaslužili su 5.tekmu...
žalgiris-fener
cska-real/panathinaikos
žalgiris-fener
cska-real/panathinaikos
LBJ je bacio rukavicu CRu i suarezu glede simuliranja
Sta je nabildano smeće napravilo?muckodjubre wrote:LBJ je bacio rukavicu CRu i suarezu glede simuliranja
;)
Guest- Guest
malo ga žešće pogledaju on upada po parketufridrih_niche wrote:Sta je nabildano smeće napravilo?muckodjubre wrote:LBJ je bacio rukavicu CRu i suarezu glede simuliranja
;)
Znaci, košarkaški Drogba...muckodjubre wrote:malo ga žešće pogledaju on upada po parketufridrih_niche wrote:Sta je nabildano smeće napravilo?muckodjubre wrote:LBJ je bacio rukavicu CRu i suarezu glede simuliranja
;)
;)
Guest- Guest
tak neka...kao i luca toni,mrcina od 2m a upada ko pahuljica...ali ipak,drogbina izvedba protiv barce je remek djelofridrih_niche wrote:Znaci, košarkaški Drogba...muckodjubre wrote:malo ga žešće pogledaju on upada po parketufridrih_niche wrote:Sta je nabildano smeće napravilo?muckodjubre wrote:LBJ je bacio rukavicu CRu i suarezu glede simuliranja
;)
;)
I aludira san na utakmicu s Barcom...muckodjubre wrote:tak neka...kao i luca toni,mrcina od 2m a upada ko pahuljica...ali ipak,drogbina izvedba protiv barce je remek djelofridrih_niche wrote:Znaci, košarkaški Drogba...muckodjubre wrote:malo ga žešće pogledaju on upada po parketufridrih_niche wrote:Sta je nabildano smeće napravilo?muckodjubre wrote:LBJ je bacio rukavicu CRu i suarezu glede simuliranja
;)
;)
Bar tri ‘takozvana’ penala je pokuša izborit teatralnim bacanjem nedostojnim nekoga ko je građen ka Terminator...
Tragedija od lika...
;)
Guest- Guest
Page 20 of 52 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 36 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 52