nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 52
Page 36 of 52 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 44 ... 52
Re: nba
PABLO ESCOBAR wrote:Brazilska picka nije veca ni od profesura iz francuske kamoli od njemackog genijafridrih_niche wrote:AJME!
Mea culpa...
I Senna je najveći vozač F1 svih vrimena...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Košarka je najlakši sport za rec ko je najveći ikad...
Jer Jordan nije samo najveći košarkaš ikad...
Nego je najveći sportaš svih vrimena...
Tu nema dileme...
Bill je velik sa 11 prstenova iz 12 sezona, Magic je Bog, Bird, Wilt, Hakeem...
Al Tata je Tata...
;)
Jordan je najbolji igrac svih vremena. Ali ne zbog stvari na koje ljudi obicno pomisle - let, sutevi u zadnjim sekundama...
Michael ima natprirodno velike sake i dugacke prste. To je nevjerojatna prednost u kosarci - i narocito u obrani. On je naprosto najbolji obrambeni igrac 1 na 1, ali po modernijem, najbolji obrambeni igrac na perimetru. Davio je ljude koje je cuvao, fizicki i psihicki. I onda bi stigao ubaciti 30-ak koseva na drugoj strani.
Jordan je ubacivao vecinu koseva zapravo jako dobro uvjezbanom tehnikom, kojoj su predispozicije bile samo dodatak. Imao je prelijep finger-roll polaganja, odlican model cistog suta sa distance, sjajni dribling uz eurostep. Uz to i spustao se u reket sa cuvarom puno prije ovih prevara danas, i tamo je ledjima kosu imao solidna rjesenja.
Da, 11 prstenova je jako puno. Ali osvojeni su u ligi koja je imala 12 ekipa i na draftu je i prvak dobivao sjajne mlade igrace, a Auerbach, pravi genij Celticsa, ih je nepogresivo trejdao. Vecina su osvojena bez linije za tricu, a oni startni i uz ogranicenje napada. Boston je uvijek imao 6-7 All-Star igraca, a druge ekipe ipak nisu imale toliku sirinu i kvalitetu. Dakle, Russell je tu bio prvi medju jednakima. Ali, stvarno, naklon Dinastiji iz Bostona.
Magic ili Bird? Strasno je tesko se odluciti. Imam vece simpatije za Birda i za njegove Celticse, ali ne mogu poreci Magicu njegovu genijalnost. Ali kosarci on nije nicime pridonio, naprosto je bio pregenijalan da bi se mogla primijeniti njegova igra na nekog drugog. Nije cak ni bio ispred svog vremena, nego je naprosto bio izvan svake dimenzije.
Guest- Guest
Za mene su 11 prstenova 11 prstenova. Nezahvalno je usporedjivat. Druga vrimena drugo vrime
Ali Boston je najveca ekipa ikada
Ali Boston je najveca ekipa ikada
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I uza svo duzno postovanje Tomjanovicu popovicu jacksonu najveci je auerbach
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jordan je sve...
I poezija u pokretu i brutalni ubojica bez milosti...
Jednostavno, on je esencija košarke, najbolji defanzivac i ofenzivac u jednoj osobi...
Zato je i Messi najveći...
Jer je i najbolja devetka i desetka ikad, a sve u jednoj osobi...
;)
I poezija u pokretu i brutalni ubojica bez milosti...
Jednostavno, on je esencija košarke, najbolji defanzivac i ofenzivac u jednoj osobi...
Zato je i Messi najveći...
Jer je i najbolja devetka i desetka ikad, a sve u jednoj osobi...
;)
Guest- Guest
Majko mila, kako su bolesni...
https://www.alo.rs/sport/tenis/otkrivena-strogo-cuvana-federerova-tajna-on-je-sin-poznatog-srpskog-pevaca-foto/195311/vest
:^O
https://www.alo.rs/sport/tenis/otkrivena-strogo-cuvana-federerova-tajna-on-je-sin-poznatog-srpskog-pevaca-foto/195311/vest
:^O
Guest- Guest
Jordan je ubedljivo najveći igrač svih vremena. Možda su u njegovo vreme postojali igrači koji su fizički bili na nivou približnom najvećem-ali taj spoj psihe, košarkaškog iq-a i talenta uz sve fizikalije nije imao nijedan igrač. Jedini koji se uspeo približiti tom nivou je kobe.
Ipak, meni je najveća ekipa boston iz 80-ih godina. Suvi Majstori košarke. Bela ekipa koja je dominirala 80-ih godina gde su fizikalije i snaga bili mainstream košarke.
Ipak, meni je najveća ekipa boston iz 80-ih godina. Suvi Majstori košarke. Bela ekipa koja je dominirala 80-ih godina gde su fizikalije i snaga bili mainstream košarke.
Guest- Guest
ne može bit najveć vozač koji se sam ubio na stazifridrih_niche wrote:AJME!
Mea culpa...
<3
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
pozdravi svoje u crnoj ruzi i reci im da vas ceka sve bozji sudSerbia Strong wrote:Ne pozivaj se to na isusa, klošaru sotonjarski
Guest- Guest
bafalo wrote:ne može bit najveć vozač koji se sam ubio na stazifridrih_niche wrote:AJME!
Mea culpa...
<3
Guest- Guest
bafalo wrote:ne može bit najveć vozač koji se sam ubio na stazifridrih_niche wrote:AJME!
Mea culpa...
<3
savage :^^
A ko je onda najveći?
Smotanko koji se ubija pri brzini od 30 km/h dok se spusta niz Kupres?
;)
;)
Guest- Guest
kingkong7 wrote:bafalo wrote:ne može bit najveć vozač koji se sam ubio na stazifridrih_niche wrote:AJME!
Mea culpa...
<3
2015-09-13
Bafalo resetirao nichea
2015-09-13
kingkong7 wrote:pozdravi svoje u crnoj ruzi i reci im da vas ceka sve bozji sudSerbia Strong wrote:Ne pozivaj se to na isusa, klošaru sotonjarski
2015-09-13
Kad spominjes ime Najveceg medju najvecima ima da stojis u stavu pozor. Posebno u zadnjoj sezoni kad je Najveci samarao brazilsku maminu mazufridrih_niche wrote:A ko je onda najveći?
;)
2015-09-13
Kako igra doncic. Svaka mu dala. Jos izdajnik srbije.
2015-09-13
Page 36 of 52 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 44 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 52