nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 52
Page 11 of 52 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 31 ... 52
Re: nba
razbio bi ga šarke da je kralj propalica krenuo za ozbiljno još bi malih crčića odraslo bez oca
Dobro, to se ne radi. Ja barem to nisam nikada napravio. Gotova utakmica, obrana se ne igra i ides zakucati.
Ali reakcija isto nije bila na mjestu. Da su pobijedili, samo bi se nasmijali. Ovako, bijeli Europljanin im je stavio tricu za +4, usred trash talkinga. Bijeli Europljanin im je zakucao na preko 10 razlike. Manjak karaktera i rasizam.
Nikakvo cudo sto je stara garda medju komentatorima stala na Saricevu stranu. Malo soli, papra i rivaliteta na poharanom Istoku ne bi bilo lose ;) jos da se vide u playoffu.
Ali reakcija isto nije bila na mjestu. Da su pobijedili, samo bi se nasmijali. Ovako, bijeli Europljanin im je stavio tricu za +4, usred trash talkinga. Bijeli Europljanin im je zakucao na preko 10 razlike. Manjak karaktera i rasizam.
Nikakvo cudo sto je stara garda medju komentatorima stala na Saricevu stranu. Malo soli, papra i rivaliteta na poharanom Istoku ne bi bilo lose ;) jos da se vide u playoffu.
Guest- Guest
bafalo wrote:razbio bi ga šarke da je kralj propalica krenuo za ozbiljno još bi malih crčića odraslo bez oca
Saric je bio skoncentriran da ne dobije utakmicu kazne, ipak je gost :)
Ali je ostao ispred LeBrona, u nadi da ce ovaj zamahnuti, pa da ce Cavsi skroz krenuti nizbrdo u slijedecim utakmicama.
Tucnjava je super u tunelu ili na parkingu, na terenu se mlate samo budale.
Guest- Guest
To se radi...kolerik wrote:Dobro, to se ne radi. Ja barem to nisam nikada napravio. Gotova utakmica, obrana se ne igra i ides zakucati.
Trpas do iznemoglosti...
Ili mako bi veliki Rohrl reka:
I am not interested in winning by one second.
There are people who say: 'that was a really tough fight, I won by one second!'
I want to win by 10 minutes. That makes me happy! (Walter Röhrl)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To se radi...kolerik wrote:Dobro, to se ne radi. Ja barem to nisam nikada napravio. Gotova utakmica, obrana se ne igra i ides zakucati.
Trpas do iznemoglosti...
Ili mako bi veliki Rohrl reka:
I am not interested in winning by one second.
There are people who say: 'that was a really tough fight, I won by one second!'
I want to win by 10 minutes. That makes me happy! (Walter Röhrl)
Dobro, gle, danas se to vise zbilja ne radi u uskopljenom NBA-u. Ni u playoffu ni finalu...
Ja nisam zelio ponizavati protivnike (barem ne one koji klece), i ako se ne igra obrana na meni, a utakmica je gotova, sto ja imam zakucavati? Jebes takav kos, puno mu je vise vrijedila ona trica sa kojom je prelomio.
Guest- Guest
Kobeu sudili u cro ...optuzbe za silovanje nestale iduci dan dobio oskara ..kao u režiji tatte
Btw šarićev dunk ....obrane nije ni bilo ..jedan lik koji nije ni trčao ..le dron plače ko crv7
Btw šarićev dunk ....obrane nije ni bilo ..jedan lik koji nije ni trčao ..le dron plače ko crv7
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Nikola Jokić je nedavno, 19. februara, prestao da bude 22-godišnjak. A ovog dana, 12. marta, postao je NBA igrač koji je na korak od toga da preuzme laskavo priznanje - najbolji strani košarkaš svih vremena u najjačoj ligi sveta po broju tripl-dabl učinaka.
FOTO: TANJUG/AP
Nikola Jokić na meču sa "kraljevima"
U pobedi nad Sakramento Kingsima od 130:104) on je čak sedmi put ove sezone, a trinaesti put u NBA karijeri (koja traje tek nešto više od dve i po sezone) uspeo da u tri statističke kategorije ima dvocifren učinak.
Taj tripl-dabl ga je doveo na korak zaostatka za slavnim centrom Hakimom Olajdžuvonom, koji je svojevremeno ostvario 14 takvih utakmica. A upravo je Hakim, čiji je nadimak bio "San", trenutno najbolji od svih igrača rođenih van SAD po tripl-dabl učincima na NBA parketima.
Iza "Sna" (14) i "Džokera" (13), na trećem mestu je Dikembe Mutombo sa 10, a potom sledi Pau Gasol sa osam.
Jokić poentira na utakmici sa Sakramentom
Ono što je posebno frapantno jeste da je Jokić svoj 13. "trocifreno-dvocifreni" meč ostvario u 213. odigranoj utakmici u najjačem prvenstvu na planeti, a Olajdžuvon je za isto to vreme, od starta karijere do svog 213. meča - imao samo dva tripl-dabl nastupa.
"Koraci po snovima" našeg mladog centra se nastavljaju u 2018, u kojoj naročito briljira od 1. februara. U 16 mečeva od tada, proseci su mu 19,8 poena, 10,5 skokova, 8,1 asistencija, uz 56,5% uspešnosti šuta iz igre, a 53,1% kada se radi o trojkama. U dosadašnjem toku sezone 2017/2018 više od njega tripl-dabl mečeva imaju samo Rasel Vestbruk (19) i Lebron Džejms (13).
Možda je elita koja se proslavila (i) tripl-dabl učincima daleko (na večnoj listi vode Oskar Robertson - 181, Medžik Džonson - 138, Džejson Kid - 107, Vestbruk - 97, Vilt Čembrlen - 78, Džejms - 67, Leri Bird - 59, Fet Lejver - 43, Džejms Harden - 34 i Bob Kuzi - 33), ali ono što Nikola Jokić ovih dana radi na NBA parketima stvarno deluje kao u nekom snu.
Nikola Jokić na meču sa "kraljevima"
U pobedi nad Sakramento Kingsima od 130:104) on je čak sedmi put ove sezone, a trinaesti put u NBA karijeri (koja traje tek nešto više od dve i po sezone) uspeo da u tri statističke kategorije ima dvocifren učinak.
Taj tripl-dabl ga je doveo na korak zaostatka za slavnim centrom Hakimom Olajdžuvonom, koji je svojevremeno ostvario 14 takvih utakmica. A upravo je Hakim, čiji je nadimak bio "San", trenutno najbolji od svih igrača rođenih van SAD po tripl-dabl učincima na NBA parketima.
Iza "Sna" (14) i "Džokera" (13), na trećem mestu je Dikembe Mutombo sa 10, a potom sledi Pau Gasol sa osam.
Jokić poentira na utakmici sa Sakramentom
Ono što je posebno frapantno jeste da je Jokić svoj 13. "trocifreno-dvocifreni" meč ostvario u 213. odigranoj utakmici u najjačem prvenstvu na planeti, a Olajdžuvon je za isto to vreme, od starta karijere do svog 213. meča - imao samo dva tripl-dabl nastupa.
"Koraci po snovima" našeg mladog centra se nastavljaju u 2018, u kojoj naročito briljira od 1. februara. U 16 mečeva od tada, proseci su mu 19,8 poena, 10,5 skokova, 8,1 asistencija, uz 56,5% uspešnosti šuta iz igre, a 53,1% kada se radi o trojkama. U dosadašnjem toku sezone 2017/2018 više od njega tripl-dabl mečeva imaju samo Rasel Vestbruk (19) i Lebron Džejms (13).
Možda je elita koja se proslavila (i) tripl-dabl učincima daleko (na večnoj listi vode Oskar Robertson - 181, Medžik Džonson - 138, Džejson Kid - 107, Vestbruk - 97, Vilt Čembrlen - 78, Džejms - 67, Leri Bird - 59, Fet Lejver - 43, Džejms Harden - 34 i Bob Kuzi - 33), ali ono što Nikola Jokić ovih dana radi na NBA parketima stvarno deluje kao u nekom snu.
Guest- Guest
pitanje je u kakvoj ce formi i koliko ce biti spreman za povratak.
ali sta sviraju hardenu, pa ono je najveca sramota u istoriji kosarke.
da su ovakav tretman imali kobe i mj, imali bi prosek od 60 poena za karijeru.
ali sta sviraju hardenu, pa ono je najveca sramota u istoriji kosarke.
da su ovakav tretman imali kobe i mj, imali bi prosek od 60 poena za karijeru.
Guest- Guest
spursima će trebati rekonstrukcija,svježa krv i to kvalitetna krv...parker više nije to to,a manu je star,leonard ozljeđen i duže nego sam milsio!?
Page 11 of 52 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 31 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 52