nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 52
Page 19 of 52 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 35 ... 52
Re: nba
Svi znamo da si netalentiran za bilo kakav sport ,kic wrote:
kad ćemo košarke, ja i kolerik protiv vas sviju-
Što i nije neko čudo kad si netalentiran za život
Guest- Guest
Naravno kad je Njemačko .fridrih_niche wrote:Adidas je najbolja sportska marka svijeta...
Jedan od najboljih brendova ikad...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zadnji put san igra košarku 93.-e...
Kako bi reka Dena, to je sport za one koji nisu uspili u balunu haha...
:D
evo jokic na leto, iako nije ni u top 20 igraca, potpisuje ugovor na 30 miliona po sezoni, isto kao i najveci svih vremena. toliko o tome koliko je kosarka ,,marginalan'' sport...
Guest- Guest
Vracala to je zezancija...ne mozes usporedjivati od fizickog izgleda,predispicizija igraca nogometa vs kosarke itd.
A i nogomet svaka susa koja naplimpa 2 na nogu misli da kuzi i da bi nesto bolje od nekog ugraca dinama ili hajduka...
A i nogomet svaka susa koja naplimpa 2 na nogu misli da kuzi i da bi nesto bolje od nekog ugraca dinama ili hajduka...
muckodjubre wrote:Vracala to je zezancija...ne mozes usporedjivati od fizickog izgleda,predispicizija igraca nogometa vs kosarke itd.
ogromne su razlike između fudbala i košarke. jer u fudbalu ako imaš dobru radnu etiku, malo sreće i dobrog menadžera, sve i da si prosečno ili ispodprosečno talentovan igrač, možeš u nekom azerbejdžanu, kataru, maleziji i ostalim pripizdinama da zaradiš ozbiljne pare i kapital da započneš neki posao od koga ćeš da živiš. u basketu je drugačije, ako nisi poseban igraćeš za 500-1000, 2000€. i da si jako dobar igrač, zaradićeš manje od prosečnog klošara koji je u nekom nefchiu uzeo pola miliona.
Guest- Guest
Sta je tebi danas?Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Zadnji put san igra košarku 93.-e...
evo jokic na leto, iako nije ni u top 20 igraca, potpisuje ugovor na 30 miliona po sezoni, isto kao i najveci svih vremena. toliko o tome koliko je kosarka ,,marginalan'' sport...
Guest- Guest
dobra slika. ako se ne varam to je igralište iza kineskog zida gledao sam od gore često kako se igrafridrih_niche wrote:
Bravo, Bafalo, to je igralište iza Kineskog...
(Y)
Inače, na slici su i bivši igrač Jugoplastike i europski prvak na 50 m prsno u to vrime...
;)
(Y)
Inače, na slici su i bivši igrač Jugoplastike i europski prvak na 50 m prsno u to vrime...
;)
Guest- Guest
kic wrote:
Hahaha, pa dobro, moze. Lijepo je vrijeme, pa mozemo vani, gdje god su zglobni kosevi ;)
Mogli bi pozvati i komsije, a trebaju nam navijacice. Megi? Noor?
Guest- Guest
Dybala wrote:Svi znamo da si netalentiran za bilo kakav sport ,kic wrote:
Što i nije neko čudo kad si netalentiran za život
Dosta je, ja ga uzimam u ekipu. iskazati cete se vi koliko ste talentirani :)
Guest- Guest
I jos se osnivac zvao AdolfDybala wrote:Naravno kad je Njemačko .fridrih_niche wrote:Adidas je najbolja sportska marka svijeta...
Jedan od najboljih brendova ikad...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Zadnji put san igra košarku 93.-e...
Pusti, ne vrijedi to objasnjavati...Kosarka na vrhunskom nivou je nepojmljiva za bilo koje sportase iz timskih sportova, barem ja sve zivo igram.
Jokic jest u Top20, da je u fransizi sa velikog trzista, nitko ne bi cuo za Porziginisa.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bravo, Bafalo, to je igralište iza Kineskog...
(Y)
;)
Prvak ili doprvak?
Mislim svaka cast inace, ali tocnosti radi.
Guest- Guest
boston je najveći pehista u ligi,a mogli su u veliko finale da su zdravi...
kada se vraća curry?
kada se vraća curry?
Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:Vracala to je zezancija...ne mozes usporedjivati od fizickog izgleda,predispicizija igraca nogometa vs kosarke itd.
ogromne su razlike između fudbala i košarke. jer u fudbalu ako imaš dobru radnu etiku, malo sreće i dobrog menadžera, sve i da si prosečno ili ispodprosečno talentovan igrač, možeš u nekom azerbejdžanu, kataru, maleziji i ostalim pripizdinama da zaradiš ozbiljne pare i kapital da započneš neki posao od koga ćeš da živiš. u basketu je drugačije, ako nisi poseban igraćeš za 500-1000, 2000€. i da si jako dobar igrač, zaradićeš manje od prosečnog klošara koji je u nekom nefchiu uzeo pola miliona.
Kosarka je okrutan sport. Ili imas predispozicije ili imas neke ili ih nemas. A ako ih nemas, mozes imati ne znam kakve radne navike, zelju, trud...ne vrijedi.
Talent je isto izrazeniji, na prvim treninzima se vec vidi tko vidi teren, a tko ne vidi ni sebe.
Vidio sam ja i ispratio kao djecak vrsnjake koji su dali kosarci godine, ali nije bilo visine ili brzine ili snage ili refleksa ili koordinacije ruka-oko ili igracke inteligencije, svega pomalo. U suzama.
Nogomet, koliko god da je evoluirao je ipak sport za sire narodne mase. Kosarka je vec jako dugo sport za jako elitan krug atleta koji su stvarno ono najbolje sto genetski pool moze izbaciti.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:boston je najveći pehista u ligi,a mogli su u veliko finale da su zdravi...
kada se vraća curry?
Polufinale.
Pusti Curryija, Kawhi je velika tema, hoce covjek svoj brend i postotak, a za to mora na vece trziste i u Lakerse. Spursi ga naravno ne pustaju, pa on vec godinu dana strajka.
KD je zaradio 200-300 milja dolara od svojih tenisica, prosle godine. Samo tenisica!
Guest- Guest
možda lebron i leonard odu skupa u lakerse
muckodjubre wrote:možda lebron i leonard odu skupa u lakerse
Poznavajuci LeBrona, taj se moze samo uvaliti u GSW, i mozda, ali samo mozda, Houston.
Ni OKC, jok.
Guest- Guest
onda treba ugasiti ligu---LBJ,kevin,steph,green,klay i zaza pačulija da malo prorijedi ekipukolerik wrote:muckodjubre wrote:možda lebron i leonard odu skupa u lakerse
Poznavajuci LeBrona, taj se moze samo uvaliti u GSW, i mozda, ali samo mozda, Houston.
Ni OKC, jok.
muckodjubre wrote:onda treba ugasiti ligu---LBJ,kevin,steph,green,klay i zaza pačulija da malo prorijedi ekipukolerik wrote:muckodjubre wrote:možda lebron i leonard odu skupa u lakerse
Ni OKC, jok.
Guest- Guest
Page 19 of 52 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 35 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 52