nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 52
Page 21 of 52 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 36 ... 52
Re: nba
fridrih_niche wrote:I aludira san na utakmicu s Barcom...muckodjubre wrote:tak neka...kao i luca toni,mrcina od 2m a upada ko pahuljica...ali ipak,drogbina izvedba protiv barce je remek djelofridrih_niche wrote:Znaci, košarkaški Drogba...muckodjubre wrote:malo ga žešće pogledaju on upada po parketufridrih_niche wrote:
Sta je nabildano smeće napravilo?
;)
;)
Bar tri ‘takozvana’ penala je pokuša izborit teatralnim bacanjem nedostojnim nekoga ko je građen ka Terminator...
Tragedija od lika...
;)
Hahhahahahah, ,,dečko koji obećeava” iz đubrovnika ponovo pokušava da relativizuje najveću krađu istoriji sporta.
Da li postoji manji čovek na svetu?
Guest- Guest
Ti i tvoje ‘relativiziranje’ ste najgluplji tandem foruma...
Nije ni čudo sta suvereno osvajaš Glupan d’Or...
;)
Nije ni čudo sta suvereno osvajaš Glupan d’Or...
;)
Guest- Guest
Poznati su tvoji argumenti poput ,,glup si” i ,,stariji sam, pa sam u pravu”
Daj izbriši se iz života, ne kradi kiseonik uz kurac retardu...
Daj izbriši se iz života, ne kradi kiseonik uz kurac retardu...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Dybala, imaš nešto belo na faci...
Dal je od koke ili od semene tečnosti?
Serbia smisli foru ,kao papagaj samo ponavljas sve nas .
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ti voliš tekuću drogu...
:D
Liquid ecstasy ?
Ne .nisam ti ja za eks .
Guest- Guest
To je za amatere,ali ne pijem alkohol .fridrih_niche wrote:Više san mislija na Jacka i Jima...
;)
Guest- Guest
ma više je drogba simulirao i valjao se onda kada je chelsea prošao,ono 2-2 u barceloni
Dybala wrote:Serbia Strong wrote:Dybala, imaš nešto belo na faci...
Dal je od koke ili od semene tečnosti?
Serbia smisli foru ,kao papagaj samo ponavljas sve nas .
Debilu, pa 90% fora na forumu sam ja patentirao...
Guest- Guest
gaybron sam vuče taj krš kakav fail indiane izgube od jednog igrača i 4 smetala
[size=36]Srbin piše istoriju NBA – Kokoškov glavni trener Finiks Sansa!
Finiks Sansi imenovali su Srbina Igora Kokoškova za prvog trenera tima sledeće sezone, saopštio je klub iz Arizone.
A. KOVAČEVIĆIZVOR: B92 ČETVRTAK, 3.05.2018. | 01:15
[/size]
Tako je Kokoškov, trenutno asistent u Juti Džez, potao prvi glavni trener nekog NBA tima koji je rođen u Evropi.
Sansi su tekuću sezonu završili sa najgorim skorom u ligi 21-61 pa će na predstojećem draftu imati najviše šansi za prvog (25%) ili jednog od prva tri pika (64,2%).
Kokoškov je zamenio Džeja Trijana koji je bio vršilac dužnosti trenera nakon što je Erl Votson otpušten već posle trećeg meča sezone. Postao je 19. glavni trener u istoriji Sansa.
Ponikao je u mladom timu OKK Beograda, gde je potom bio asistent u prvoj ekipi sredinom 1990-ih, potom je bio trener mlađih kategorija Partizana, da bi 1999. otišao u SAD na univerzitet Misuri, takođe kao asistent.
Kokoškov ima 46 godina, a u NBA je sa prekidima od 2000. godine. Pre Jute bio je asistent u L.A. Klipersima, Detroit Pistonsima, Klivlend Kavalirsima i Orlando Medžiku.
Kao selektor je predvodio Gruziju i Sloveniju s kojom je prošle jeseni postao prvak Evrope. Od juna 2010. je državljanin SAD.
Finiks Sansi imenovali su Srbina Igora Kokoškova za prvog trenera tima sledeće sezone, saopštio je klub iz Arizone.
A. KOVAČEVIĆIZVOR: B92 ČETVRTAK, 3.05.2018. | 01:15
[/size]
Podeli
Tako je Kokoškov, trenutno asistent u Juti Džez, potao prvi glavni trener nekog NBA tima koji je rođen u Evropi.
Sansi su tekuću sezonu završili sa najgorim skorom u ligi 21-61 pa će na predstojećem draftu imati najviše šansi za prvog (25%) ili jednog od prva tri pika (64,2%).
Kokoškov je zamenio Džeja Trijana koji je bio vršilac dužnosti trenera nakon što je Erl Votson otpušten već posle trećeg meča sezone. Postao je 19. glavni trener u istoriji Sansa.
Ponikao je u mladom timu OKK Beograda, gde je potom bio asistent u prvoj ekipi sredinom 1990-ih, potom je bio trener mlađih kategorija Partizana, da bi 1999. otišao u SAD na univerzitet Misuri, takođe kao asistent.
Kokoškov ima 46 godina, a u NBA je sa prekidima od 2000. godine. Pre Jute bio je asistent u L.A. Klipersima, Detroit Pistonsima, Klivlend Kavalirsima i Orlando Medžiku.
Kao selektor je predvodio Gruziju i Sloveniju s kojom je prošle jeseni postao prvak Evrope. Od juna 2010. je državljanin SAD.
Guest- Guest
ako je iko zasluzio, to je igor. dug je put presao, tiho gradio svoju karijeru. zlato sa slovencima je kruna njegovog vrednog rada i znanja koje je sticao godinama...
Guest- Guest
Page 21 of 52 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 36 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 52