Aps
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Aps
Eroo wrote:It's my pleasure...Noor wrote:vrlo rado!Eroo wrote:Frapatno mi je da veoma rijetko ima kakvo pitanje ili prilog temi.Noor wrote:ništa Ero..ništa!Eroo wrote:
Uvijek se dalo lijepo živjeti od znanja i rada.
Problem imaju oni koji jedno od toga dvoga nemaju, a katastrofa kad nemaju ništa od toga dvoga.
PS: Šta fali marsijancima?
divim se tvojoj temi..da znaš da je prelistam često
Na jednoj ruskoj stranici ima preko 100,000 sljedbenika (registriranih!).
Slično je i na američkoj, koja se bavi istom temom.
Znam da poneki ipak prelistate, zato i imam redovni update.
Za info, misija upravo ulazi u najzanimljiviju fazu...dobrodošla(i) i dalje!
(upisima ili pitanjima ne želim kvariti, ali ako gazda dozvoli... )
Guest- Guest
Noor, pazi se ovoga, sumnjiv mi je...dijagram wrote:namjerno to radiEroo wrote:PS: Kic je ukinio brojač čitanja, tako da i meni ponekad djeluje smiješno da uopće još išta
objavljujem.
ljubomorno deriste:)
Eroo- Posts : 78952
2016-07-22
Eroo wrote:Noor, pazi se ovoga, sumnjiv mi je...dijagram wrote:namjerno to radiEroo wrote:PS: Kic je ukinio brojač čitanja, tako da i meni ponekad djeluje smiješno da uopće još išta
objavljujem.
ljubomorno deriste:)
jel da je? i ja sam već pomislila ..hm
Guest- Guest
lopati može puno toga falit, a najgore je kad neko shebe držalo il ga krivo uglaviLeviathan2 wrote:raci ti meni prijatelju, sto fali lopati, i jel teb taj posteni posao ponizavajuciljubo1212 wrote:vidim, brat je pametniji u vašem dvojcu,
al glavno da se ti ne daš hebat...aj, kad bude trebalo dobacit ćemo ti veću lopatu :)
inače, nema poštenijeg posla i čistijeg nego na baušteli,
a veća lopata, mislio sam da svi znaju za aliju sirotanovića i njegovu želju od druga tite
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
klinca bi rođo ero imo što pisat, da neki hajvan nije obrisao špigl na roveru i ovaj radi 3 godine dulje od plana
je da već dvije godine ne buši nego samo razgledava...svaka sličnost s erom slučajna, jelte :)
je da već dvije godine ne buši nego samo razgledava...svaka sličnost s erom slučajna, jelte :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Smradu.ljubo1212 wrote:klinca bi rođo ero imo što pisat, da neki hajvan nije obrisao špigl na roveru i ovaj radi 3 godine dulje od plana
2016-07-22
Leviathan2 wrote:uapsice starog i smjestiti ga u neki delux apartman na remetincu da kao odguli mjesec dva a onda ce mu hrvatska morati platiti za dusevne boli i za otimanje imovine, jer u biti njemu nije na vratu neka kriminalna radnja nego neplacanje kredita i obveza sto nema blage veze sa drzavom nego to trebaju odradit sudovi i potrazitelji, ovako su mu oduzeli imovinu a nisu ga razvlastili, on je jos uvijek vlasnik agrokoraEroo wrote:PS2: Ako ostane samo na 'apšenju "starog" niste ništa učinili..."Stari" bi u tom slučaju bio samo pokriće. Slična priča kao što je bila neutralizacija "hercegovačke mafije", koja je bila minorna u poređenju s pravom mafijom, što su kasnija događanja i potvrdila.
ekipa dobrih advokata ce mu istjerat par milijardi eura ciste love koju ce hrvatski gradjani platiti radi politickih igara
al neka, cardak ekipa su pravi hrvati pa ih treba podrzati
sve ce to narod pozlatit
Tako nekako.
Cekao se izvjestaj PWCa, predmnijevalo se početkom listopada, međutim su se stvari ubrzale, pa vrijeme počinje teći od ovog vikenda.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Otvaranja, onih koji prate temu. .kic wrote:
kakav brojac citanja..
2016-07-22
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Palo mi na pamet na godišnjem, zakaj nema lex Haludovo, npr.? Sramotno što je Armenac (ne)napravio od onakvog potencijala...
Nema niti približan učinak na hrvatsko gospodarstvo kao Agrokor.
Nema na državnoj i međudržavnoj razini, ali ima na lokalnoj i u grani koja nam za sada jedina ide, turizmu.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Već su nekoliko puta odgađali, ali sad je navodno to to, Todorić ide u aps.
kaj ga budu hapsili ..... opet nama na grbaču - kak god okreneš ne valja
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Leviathan2 wrote:znam i tu, jebes ga,Noor wrote:levi, šta da kažem, znaš onu, vrč ide na vodu.....Leviathan2 wrote:da, to si dobro napisalaNoor wrote:šta se mora, moraLeviathan2 wrote:
proucio sam ja fatca, obavjestajno prikupljanje podataka o svim gradjanima hrvatske iako prikriveno da je samo o rezidentima i drzavljanima amerike,
naime, svi podaci se salju amerima, bio ne bio rezident ili drzavljanin,
zanimljiv sporazum, vecina euro zemalja ih otpilila al hrvatska naguzila i onda prisiljava gradjane da daju podatke,
posto ja ne posjedujem bankovni racun niti sam porezni obveznik tipa firma ili obrt to me ne dodiruje, plus zivim ispod radara za sve njih, al me malo zasmetalo do kojeg nivo jebu ljude po dnrh
drugi frend je morao ispunit podatke gdje su mu trazili da li posluje s rusima, a on taman pogodio sa rusima posao u rafineriji u bosanskom brodu
mozda mu sjebu posao il zabrane, il ga sjebu nekom kaznacom da ce se pushit,
medjutim,
veca se lova da obrnut bez da se mora ;D
evo recimo ja i ti isti rusi kojima sam preporucio frenda :D
al sam tvrdoglav
medjutim levi se ne kurci sa porsheom i slicnijem nepodopstinama da im dam opravdanje da mi nesto otmu
a da mi i nes otmu tu je pleme, a pleme sve dogovori nesluzbeno :D
mjesalica rulz , kazem ja
bas fino radit na mjesalici, kad iskrsne kakav fush uzmes slobodno i opet se vratis,
inace prosle godine su me pretresali na granic i nasli mi 5 milja eura gotovine u novcaniku, veli meni pandur da ne smijem toliki novac unosit u hrvatsku :D , pokusali su mi ga i oduzeti da moram dokazivat podrijetlo, mislim halo, 5 milja, ja iskopam dvije platne liste i velim evo, a onda nastupio show, oce policajac bankovni izvadak, reko mozes se jebat, ja nemam bankovni racun, ahahh, jesu mi ukrali sat vremena na granici al sam se nasmijao, sve hrpa poluinformiranih idijota, nakon sto su zvali nekog u zg iispricali se,
koji si ti igrač .....
truth and nothing but the truth
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Prestalo registriranje otvaranja nakon 10,000. Od tada se upisuju samo moja otvaranja. Provjereno!kic wrote:
ne biš vjerovao ali nisam niš dirao..
2016-07-22
ma nijesam mislio na porsha i placanje registracija, nego kupovanje porsha i privlacanje paznje kod hijena iz porezneNoor wrote:da, to oko računa si već pričao, da ga nemaš...a valjda tako dozvoljavaju pravila matične zemlje za čiju firmu radiš. kod nas plaća ide na tekući, oš neš.Leviathan2 wrote:znam i tu, jebes ga,Noor wrote:levi, šta da kažem, znaš onu, vrč ide na vodu.....Leviathan2 wrote:da, to si dobro napisalaNoor wrote:
šta se mora, mora
medjutim,
veca se lova da obrnut bez da se mora ;D
evo recimo ja i ti isti rusi kojima sam preporucio frenda :D
al sam tvrdoglav
medjutim levi se ne kurci sa porsheom i slicnijem nepodopstinama da im dam opravdanje da mi nesto otmu
a da mi i nes otmu tu je pleme, a pleme sve dogovori nesluzbeno :D
mjesalica rulz , kazem ja
bas fino radit na mjesalici, kad iskrsne kakav fush uzmes slobodno i opet se vratis,
inace prosle godine su me pretresali na granic i nasli mi 5 milja eura gotovine u novcaniku, veli meni pandur da ne smijem toliki novac unosit u hrvatsku :D , pokusali su mi ga i oduzeti da moram dokazivat podrijetlo, mislim halo, 5 milja, ja iskopam dvije platne liste i velim evo, a onda nastupio show, oce policajac bankovni izvadak, reko mozes se jebat, ja nemam bankovni racun, ahahh, jesu mi ukrali sat vremena na granici al sam se nasmijao, sve hrpa poluinformiranih idijota, nakon sto su zvali nekog u zg iispricali se,
nego, ovo s poršeom...ma da i trabanta imaš, platit ćeš sve što ide
ili nemaš auto uopće?
ko jedan nas koji je rentao ljude po italiji, imao oko 200 ljudi rentanih po firmama al jebga, coek kupio ferarija i odmah mu financa sjela za vrat, bedak, a mogao je tu lovu fino potiho udaljit iz italije i onda kupit ferarija
a imam auto, jugo koral iz 88 godine, na alkohol preradjen, to je u stvari eksperiment iz mojieh ranijih dana, nisam ga vozao dok sam imao audija 100cc, al sjebah audija i sad sam se vratio jugicu, uredno regan i osiguran u madjarskoj :D
Nema na državnoj i međudržavnoj razini, ali ima na lokalnoj i u grani koja nam za sada jedina ide, turizmu.
Ne donosi se lex specijalis zbog problema koji pokazuje efekte samo na strogo lokalnoj razini. Nebitno što je riječ o za nas vrlo propulzivnoj privrednoj grani kakva je turizam.
Guest- Guest
Štetočino.Leviathan2 wrote:a imam auto, jugo koral iz 88 godine, na alkohol preradjen, ... :D
2016-07-22
zast stetocina ebate, pa ide van cista voda, nema stetnih nusprodukata,Eroo wrote:Štetočino.Leviathan2 wrote:a imam auto, jugo koral iz 88 godine, na alkohol preradjen, ... :D
jedino sto mu motor malo u banani pa bas i neide, jedva ga 110 natjeram, jos malo pa me nece ni autoput pustit :D
al nek izdrzi dok ne slozim drugog audija, kupio sam 100tku 96 godinu, bas fin model, sad samo moram dijelove pokupovat i pocet slagat,
nek jugo izdrzi do sledece godine casticu ga generalkom :D
Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno.
Nije sramota pošteno raditi i pošteno zaraditi, nisam protiv toga. Dapače.
jebiga, ljudi zarade za 3 generacije al im nije dosta, jedostavno prokletsvo u njima i protiv toga se ne moze,
oni to ne vide kao nesto negativno nego grizu sa jos vecim apetitom
Trinity-
2014-04-17
Danas i nemozes drugacije..ili grabis,ili nemas nista...bas kako je i drustvo podijeljeno na one koji imaju i nemaju..jos ima malo izmeju onih,naovaj ili onaj nacin izigravaju "srednju klasu"..ali to je gotovo izumrijelo...
Da dojdete zivjeti u svabiju shvatili bi..imas samo velike,malih nema,i oni koji rade za velike..sve ostalo su frizeraji,doneri,tu i tamo koji drogerimarktovi,i to je to...
Da dojdete zivjeti u svabiju shvatili bi..imas samo velike,malih nema,i oni koji rade za velike..sve ostalo su frizeraji,doneri,tu i tamo koji drogerimarktovi,i to je to...
Guest- Guest
Eroo wrote:Prestalo registriranje otvaranja nakon 10,000. Od tada se upisuju samo moja otvaranja. Provjereno!kic wrote:
ne biš vjerovao ali nisam niš dirao..
nakon 10k pogleda samo se virkanja registriranih korisnika broje da..
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 5 of 9