Aps
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aps
... za vikend, kažu.
Već su nekoliko puta odgađali, ali sad je navodno to to, Todorić ide u aps.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Re: Aps
huh...ako mi znamo, zna i on, nekako ne vjerujem da će ih doma čekatiSabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Guest- Guest
Noor wrote:huh...ako mi znamo, zna i on, nekako ne vjerujem da će ih doma čekatiSabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Stari hoće.
2016-02-22
da, za mlade sam već čula da sele u austrijuSabina Spielrein wrote:Noor wrote:huh...ako mi znamo, zna i on, nekako ne vjerujem da će ih doma čekatiSabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Stari hoće.
Guest- Guest
Noor wrote:da, za mlade sam već čula da sele u austrijuSabina Spielrein wrote:Noor wrote:huh...ako mi znamo, zna i on, nekako ne vjerujem da će ih doma čekatiSabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Stari hoće.
Neki. Neki u neke druge zemlje.
Sad čušpajz godinama, Dalićka i Ramljak s paricama v žepu, svi se tuže poprek, na kraju mi plaćamo.
2016-02-22
Palo mi na pamet na godišnjem, zakaj nema lex Haludovo, npr.? Sramotno što je Armenac (ne)napravio od onakvog potencijala...
2016-02-22
sto se snebivas..??Ovako bez link se svodi sam ona pljuckanje,daleko od toga da branim Todorica,pas mu guzicu poharo,ali svakako nisam za lov na vjestice bez ikakvih utmeljenih cinjenica..Sabina Spielrein wrote:pismejker wrote:Nis oficijelno na mrezi
po pravilima foruma bi se ovakva tema trebala lockati..
Ali hajde...Kmetje se bar moze radovati necemu..
Guest- Guest
sveto, sabina ima info-e iz prve ruke..ne davipismejker wrote:sto se snebivas..??Ovako bez link se svodi sam ona pljuckanje,daleko od toga da branim Todorica,pas mu guzicu poharo,ali svakako nisam za lov na vjestice bez ikakvih utmeljenih cinjenica..Sabina Spielrein wrote:pismejker wrote:Nis oficijelno na mrezi
Guest- Guest
yahh.. sutra to bude zgodna mlada susjeda na koju je Sabinin muz bacio oko...samo vjesala i tocak fale..Noor wrote:sveto, sabina ima info-e iz prve ruke..ne davipismejker wrote:sto se snebivas..??Ovako bez link se svodi sam ona pljuckanje,daleko od toga da branim Todorica,pas mu guzicu poharo,ali svakako nisam za lov na vjestice bez ikakvih utmeljenih cinjenica..Sabina Spielrein wrote:pismejker wrote:Nis oficijelno na mrezi
Guest- Guest
ok, saću i japismejker wrote:yahh.. sutra to bude zgodna mlada susjeda na koju je Sabinin muz bacio oko...samo vjesala i tocak fale..Noor wrote:sveto, sabina ima info-e iz prve ruke..ne davipismejker wrote:sto se snebivas..??Ovako bez link se svodi sam ona pljuckanje,daleko od toga da branim Todorica,pas mu guzicu poharo,ali svakako nisam za lov na vjestice bez ikakvih utmeljenih cinjenica..Sabina Spielrein wrote:pismejker wrote:Nis oficijelno na mrezi
Guest- Guest
Noor wrote:ok, saću i japismejker wrote:yahh.. sutra to bude zgodna mlada susjeda na koju je Sabinin muz bacio oko...samo vjesala i tocak fale..Noor wrote:sveto, sabina ima info-e iz prve ruke..ne davipismejker wrote:sto se snebivas..??Ovako bez link se svodi sam ona pljuckanje,daleko od toga da branim Todorica,pas mu guzicu poharo,ali svakako nisam za lov na vjestice bez ikakvih utmeljenih cinjenica..Sabina Spielrein wrote:
2016-02-22
Žrtveno janje?Sabina Spielrein wrote:Noor wrote:huh...ako mi znamo, zna i on, nekako ne vjerujem da će ih doma čekatiSabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Stari hoće.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pismejker wrote:sto se snebivas..??Ovako bez link se svodi sam ona pljuckanje,daleko od toga da branim Todorica,pas mu guzicu poharo,ali svakako nisam za lov na vjestice bez ikakvih utmeljenih cinjenica..Sabina Spielrein wrote:pismejker wrote:Nis oficijelno na mrezi
Tematika je itekako kompleksna i baš na ovom forumu se vidjelo koliko je mogućnosti bilo da stvar krene u jednom ili u drugom pravcu, dok se nije uokvirio stvarni naum Vlade/Amerikanaca, što i zašto će učiniti što će već učiniti s Ag.
Naravno da se dotiče krivog poslovanja dotičnog, međutim bi se to dogodilo uskoro čak i da je imao valjana izvješća, kad Ameri nešto žele, oni to i dobiju.
Građani su jako, jako dugo maltretirani, kulminacija je sadašnje stanje u kojem država de facto subverzivno ratuje protiv tih istih građana, međutim to ne bi mogli, da ih pak ti isti nisu birali.
Je li Todorić crni vrag, a svi drugi anđeli, naravno da nije, ali služi svrsi političara i relativnom otpuštanju frustracije onih koje si nazvao kmetjem.
Last edited by Sabina Spielrein on 19/8/2017, 14:36; edited 1 time in total
2016-02-22
Eroo wrote:Žrtveno janje?Sabina Spielrein wrote:Noor wrote:huh...ako mi znamo, zna i on, nekako ne vjerujem da će ih doma čekatiSabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Stari hoće.
Strategija žrtve.
2016-02-22
Čudno mi je da bi "stari" radio što je radio bez znanja politike.
Ne izručiš pojedincu državu na pijat, bez "kontrolnog mehanizma".
Treba vidjeti koji premijeri i predsjednici su "mu" to omogućili.
O tome se šuti i to vas može zabrinjavati.
Ne izručiš pojedincu državu na pijat, bez "kontrolnog mehanizma".
Treba vidjeti koji premijeri i predsjednici su "mu" to omogućili.
O tome se šuti i to vas može zabrinjavati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 1 of 9