Aps
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Aps
zas ne,Triny wrote:Ja nemam ništa od toga ali se ne bih bunila ni da imam.Noor wrote:triny je sve to stekla poštenim radomLeviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:
prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,
jebiga, ljudi zarade za 3 generacije al im nije dosta, jedostavno prokletsvo u njima i protiv toga se ne moze,
oni to ne vide kao nesto negativno nego grizu sa jos vecim apetitom
Niti bih kome šta poklonila.
zamisli, to ne boli
moglo bi bitjastreb wrote:ja mislim da je Vučina. IJG nije 100%.Leviathan2 wrote:nije, nije kicov izrazaj, vise mi lici na trea ili cak vucinu, mozda je i iknar geyjastreb wrote:Čardak Efendija?kic wrote:
ne znam, zar moram sad s alterom ić vidit? XD
Guest- Guest
meni vuce na vucinu po izrazaju,Noor wrote:moglo bi bitjastreb wrote:ja mislim da je Vučina. IJG nije 100%.Leviathan2 wrote:nije, nije kicov izrazaj, vise mi lici na trea ili cak vucinu, mozda je i iknar geyjastreb wrote:Čardak Efendija?kic wrote:
pa skoro :)Leviathan2 wrote:meni vuce na vucinu po izrazaju,Noor wrote:moglo bi bitjastreb wrote:ja mislim da je Vučina. IJG nije 100%.Leviathan2 wrote:nije, nije kicov izrazaj, vise mi lici na trea ili cak vucinu, mozda je i iknar geyjastreb wrote:
Čardak Efendija?
al, neće nam priznat ni da mu nokte čupamo...commando je to ;)
Guest- Guest
Ne baš Vuxadinare ne koristi kvačice,a Efendija da.Noor wrote:pa skoro :)Leviathan2 wrote:meni vuce na vucinu po izrazaju,Noor wrote:moglo bi bitjastreb wrote:ja mislim da je Vučina. IJG nije 100%.Leviathan2 wrote:
nije, nije kicov izrazaj, vise mi lici na trea ili cak vucinu, mozda je i iknar gey
Znači možemo eliminisati Vuka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koji vikend?Sabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Već su nekoliko puta odgađali, ali sad je navodno to to, Todorić ide u aps.
Trinity-
2014-04-17
Ovaj ce tebe i mene, a za njega ima vremena.Triny wrote:Koji vikend?Sabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
dijagram-
2015-08-09
Dobro, ja sam kriva, a što tebe ?!dijagram wrote:Ovaj ce tebe i mene, a za njega ima vremena.Triny wrote:Koji vikend?Sabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Trinity-
2014-04-17
Slucajno bio u blizini, murija pokupi bezveze.Triny wrote:Dobro, ja sam kriva, a što tebe ?!dijagram wrote:Ovaj ce tebe i mene, a za njega ima vremena.Triny wrote:Koji vikend?Sabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Naknadno ce se pokazati moja nevinost, a zlocesta djevojcica na goli.
dijagram-
2015-08-09
samo na goluTriny wrote:A ne bi i ti za promjenu na goli?
mrak taritas ili slicnu:)
dijagram-
2015-08-09
Tre. Iknar nije jer to ni njegov level zezancije, a nije ni Vučina, on ima malo urbaniju spiku,a i disleksičan je, a Čardak nije. Čardakov izričaj je malo ruralniji i koristi iste metafore koje je koristio Tre. Jednostavno je za skužit.jastreb wrote:ja mislim da je Vučina. IJG nije 100%.Leviathan2 wrote:nije, nije kicov izrazaj, vise mi lici na trea ili cak vucinu, mozda je i iknar geyjastreb wrote:Čardak Efendija?kic wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
tre sigurno, nema greskejastreb wrote:Ne baš Vuxadinare ne koristi kvačice,a Efendija da.Noor wrote:pa skoro :)Leviathan2 wrote:meni vuce na vucinu po izrazaju,Noor wrote:moglo bi bitjastreb wrote:
ja mislim da je Vučina. IJG nije 100%.
recidiv
nije,osim ako nije Bosančeros..Oni imaju taj suptilni smisao za humor..Tre je kao dragster...zbrza zbrza zbrza..ospe paljbu uvreda i ode..i prije,ako mu se vrati...Leviathan2 wrote:tre sigurno, nema greskejastreb wrote:Ne baš Vuxadinare ne koristi kvačice,a Efendija da.Noor wrote:pa skoro :)Leviathan2 wrote:meni vuce na vucinu po izrazaju,Noor wrote:
moglo bi bit
recidiv
Guest- Guest
tre ziher i nema izricaj bosandzerosa, smisao za humor mu je jedno vrijeme bio cool al se ponavlja, isto kao da jedan te isti vic pricas istim osobama 10xpismejker wrote:nije,osim ako nije Bosančeros..Oni imaju taj suptilni smisao za humor..Tre je kao dragster...zbrza zbrza zbrza..ospe paljbu uvreda i ode..i prije,ako mu se vrati...Leviathan2 wrote:tre sigurno, nema greskejastreb wrote:Ne baš Vuxadinare ne koristi kvačice,a Efendija da.Noor wrote:pa skoro :)Leviathan2 wrote:
meni vuce na vucinu po izrazaju,
recidiv
al nije govinda, govinda je finije tkanjepismejker wrote:nije.. :cleanteeth:prije me podsjeca na Ghovindu,onaj muslimanski zajebantski stil,primjetno pametan,..isto udara po srbima,kao Ghovinda..