Aps
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Aps
Eroo wrote:Prestalo registriranje otvaranja nakon 10,000. Od tada se upisuju samo moja otvaranja. Provjereno!kic wrote:
ne biš vjerovao ali nisam niš dirao..
nakon 10k pogleda samo se virkanja registriranih korisnika broje da..
zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno.
Nije sramota pošteno raditi i pošteno zaraditi, nisam protiv toga. Dapače.
jebiga, ljudi zarade za 3 generacije al im nije dosta, jedostavno prokletsvo u njima i protiv toga se ne moze,
oni to ne vide kao nesto negativno nego grizu sa jos vecim apetitom
u biti bez spekulacija na trzistu bi bilo puno manje takovih, zato su i place menagera i slicnih u nebesima jer oni su prva linija i provoditelji grabezi za neke,
i nemoj mi reci da je spekuliranje postena rabota
opca pomama i besmisao, pa koji ce kurac nekomu 100 milijardi i visepismejker wrote:Danas i nemozes drugacije..ili grabis,ili nemas nista...bas kako je i drustvo podijeljeno na one koji imaju i nemaju..jos ima malo izmeju onih,naovaj ili onaj nacin izigravaju "srednju klasu"..ali to je gotovo izumrijelo...
Da dojdete zivjeti u svabiju shvatili bi..imas samo velike,malih nema,i oni koji rade za velike..sve ostalo su frizeraji,doneri,tu i tamo koji drogerimarktovi,i to je to...
cista opsjednutost i bolest mozga
konkretno 230 milijardi ojrova godisnje samo od poreza...tko zna??Leviathan2 wrote:opca pomama i besmisao, pa koji ce kurac nekomu 100 milijardi i visepismejker wrote:Danas i nemozes drugacije..ili grabis,ili nemas nista...bas kako je i drustvo podijeljeno na one koji imaju i nemaju..jos ima malo izmeju onih,naovaj ili onaj nacin izigravaju "srednju klasu"..ali to je gotovo izumrijelo...
Da dojdete zivjeti u svabiju shvatili bi..imas samo velike,malih nema,i oni koji rade za velike..sve ostalo su frizeraji,doneri,tu i tamo koji drogerimarktovi,i to je to...
cista opsjednutost i bolest mozga
Guest- Guest
triny je sve to stekla poštenim radomLeviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno.
jebiga, ljudi zarade za 3 generacije al im nije dosta, jedostavno prokletsvo u njima i protiv toga se ne moze,
Guest- Guest
Sad je na prvoj temi 10,959, ako ti otvoriš trebalo bi biti 10, 960...a neće. Ne radi to ni za registrirane korisnike.kic wrote:Eroo wrote:Prestalo registriranje otvaranja nakon 10,000. Od tada se upisuju samo moja otvaranja. Provjereno!kic wrote:
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Eroo wrote:Sad je na prvoj temi 10,959, ako ti otvoriš trebalo bi biti 10, 960...a neće. Ne radi to ni za registrirane korisnike.kic wrote:Eroo wrote:Prestalo registriranje otvaranja nakon 10,000. Od tada se upisuju samo moja otvaranja. Provjereno!kic wrote:
evo sad otišao na Mars: curiosity vol II, s 10.962, na 10.963 nakon što sam izašao..
Je. Imaš li neki prioritet ili ti to kao obični korisnik?kic wrote:Eroo wrote:Sad je na prvoj temi 10,959, ako ti otvoriš trebalo bi biti 10, 960...a neće. Ne radi to ni za registrirane korisnike.kic wrote:Eroo wrote:Prestalo registriranje otvaranja nakon 10,000. Od tada se upisuju samo moja otvaranja. Provjereno!kic wrote:
evo sad otišao na Mars: curiosity vol II, s 10.962, na 10.963 nakon što sam izašao..
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Eroo wrote:
Je. Imaš li neki prioritet ili ti to kao obični korisnik?
Broji se, ali samo ako si registriran. Upravo sam provjerio.
Guest- Guest
Eroo wrote:Je. Imaš li neki prioritet ili ti to kao obični korisnik?kic wrote:Eroo wrote:Sad je na prvoj temi 10,959, ako ti otvoriš trebalo bi biti 10, 960...a neće. Ne radi to ni za registrirane korisnike.kic wrote:Eroo wrote:Prestalo registriranje otvaranja nakon 10,000. Od tada se upisuju samo moja otvaranja. Provjereno!kic wrote:
ne znam, zar moram sad s alterom ić vidit? XD
ma trini je sitna riba, i vjerujem da nije dosla do svojieh para manipulacijomNoor wrote:triny je sve to stekla poštenim radomLeviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno.
al inace se moze dobra lova zaradit i postenijem radom
evo, firma s kojom povremeno suradjujem
vlasnik godisnje ima oko 10 miliona eura profita, i ne zakida ni mulja nikoga, firmu otvorio njegov otac, on je dogradio i rasirio i sad ce sin i kcerka preuzeti, oboje izuzetno dragi i posteni ljudi, s tim da pomazu donacijama poboljsati uvjete u svojem kraju, imaju jahtu helikopter i dvije obiteljske kuce, kad pogledas, normala ljudi, omiljeni medju obicnijem svijetom u okolici, isli u normalnu skolu sa djecom iz okolice i dosta kolega iz skole radi kod njih, kad ih sretnes na ulici nicim se ne izdvajaju
nema preseravanja kao kod nasih novopecenih bogatasa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije, nije kicov izrazaj, vise mi lici na trea ili cak vucinu, mozda je i iknar geyjastreb wrote:Čardak Efendija?kic wrote:
Ne znam šta ti smatraš spekuliranjem.Leviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno.
u biti bez spekulacija na trzistu bi bilo puno manje takovih, zato su i place menagera i slicnih u nebesima jer oni su prva linija i provoditelji grabezi za neke,
Ako je to način da se zaradi više, zašto ne bi bilo pošteno.
Trinity-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:Eroo wrote:
Je. Imaš li neki prioritet ili ti to kao obični korisnik?
Broji se, ali samo ako si registriran. Upravo sam provjerio.
Registriran i ulogiran na forum, da ne bi bilo zabune.
Guest- Guest
U svakom slucaju nije nepostena.Triny wrote:Ne znam šta ti smatraš spekuliranjem.Leviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno.
dijagram-
2015-08-09
Ja nemam ništa od toga ali se ne bih bunila ni da imam.Noor wrote:triny je sve to stekla poštenim radomLeviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno.
Niti bih kome šta poklonila.
Trinity-
2014-04-17
ja mislim da je Vučina. IJG nije 100%.Leviathan2 wrote:nije, nije kicov izrazaj, vise mi lici na trea ili cak vucinu, mozda je i iknar geyjastreb wrote:Čardak Efendija?kic wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
spekulacija kao spekulacija nije nepostena, medjutim akoti kreiras lazne uvjete da svoju spekulaciju ostvaris onda je nepostena a to je danas normaTriny wrote:Ne znam šta ti smatraš spekuliranjem.Leviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno.
poštenoTriny wrote:Ja nemam ništa od toga ali se ne bih bunila ni da imam.Noor wrote:triny je sve to stekla poštenim radomLeviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:
prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,
Guest- Guest
zas ne,Triny wrote:Ja nemam ništa od toga ali se ne bih bunila ni da imam.Noor wrote:triny je sve to stekla poštenim radomLeviathan2 wrote:zato jer vecina tih koji to imaju su to ugrabiliTriny wrote:Zašto bi bio grabež imati vilu, jahtu, avion...?Leviathan2 wrote:
prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,
zamisli, to ne boli