ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aps

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Aps - Page 2 Empty Re: Aps

Post by Eroo 19/8/2017, 14:38

Čudno mi je da bi "stari" radio što je radio bez znanja politike. 
Ne izručiš pojedincu državu na pijat, bez "kontrolnog mehanizma".
Treba vidjeti koji premijeri i predsjednici su "mu" to omogućili.
O tome se šuti i to vas može zabrinjavati.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/8/2017, 14:40

Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Noor wrote:
Sabina Spielrein wrote:... za vikend, kažu.
Već su nekoliko puta odgađali, ali sad je navodno to to, Todorić ide u aps.
huh...ako mi znamo, zna i on, nekako ne vjerujem da će ih doma čekati scratch

Stari hoće.
Žrtveno janje?

Strategija žrtve.
Misliš "vlasnika" žrtve?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 19/8/2017, 14:48

Sve vlasti i svi premijeri su s njim bili u dealu, promjena se dogodila kad je otišao ruski čovjek i došao američki, za premijera.
Fondovi koji namjeravaju rastrančirati Ag isplanirali su to pomno i na vrijeme, zakoni su se izmišljali doslovno preko noći, nazivajući se lex, međutim sa sličnim lex procesima u EU imaju malo toga zajedničkog.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 19/8/2017, 14:50

Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Noor wrote:
huh...ako mi znamo, zna i on, nekako ne vjerujem da će ih doma čekati scratch

Stari hoće.
Žrtveno janje?

Strategija žrtve.
Misliš "vlasnika" žrtve?

Mislim, recimo, potpisao je lex eto pun povjerenja, odjednom shvatio kako su ga izgrali i nisu zapravo željeli spasiti Ag, već ga pokrasti, time mu nanijeli nesagledivu štetu, duševne boli, bla.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 19/8/2017, 14:51

Tako će i to što ga hapse ukomponirati u politički progon.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/8/2017, 14:52

Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Stari hoće.
Žrtveno janje?

Strategija žrtve.
Misliš "vlasnika" žrtve?

Mislim, recimo, potpisao je lex eto pun povjerenja, odjednom shvatio kako su ga izgrali i nisu zapravo željeli spasiti Ag, već ga pokrasti, time mu nanijeli nesagledivu štetu, duševne boli, bla.
Pa zato i rekoh da je žrtveno janje...iliti, revolucija jede svoju djecu. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 19/8/2017, 14:54

Sabina Spielrein wrote:
pismejker wrote:
Sabina Spielrein wrote:
pismejker wrote:Nis oficijelno na mrezi

:facepalm
sto se snebivas..??Ovako bez link se svodi sam ona pljuckanje,daleko od toga da branim Todorica,pas mu guzicu poharo,ali svakako nisam za lov na vjestice bez ikakvih utmeljenih cinjenica..
po pravilima foruma bi se ovakva tema trebala lockati..

Ali hajde...Kmetje se bar moze radovati necemu.. :cleanteeth

Tematika je itekako kompleksna i baš na ovom forumu se vidjelo koliko je mogućnosti bilo da stvar krene u jednom ili u drugom pravcu, dok se nije uokvirio stvarni naum Vlade/Amerikanaca, što i zašto će učiniti što će već učiniti s Ag.

Naravno da se dotiče krivog poslovanja dotičnog, međutim bi se to dogodilo uskoro čak i da je imao valjana izvješća, kad Ameri nešto žele, oni to i dobiju.

Građani su jako, jako dugo maltretirani, kulminacija je sadašnje stanje u kojem država de facto subverzivno ratuje protiv tih istih građana, međutim to ne bi mogli, da ih pak ti isti nisu birali.
Je li Todorić crni vrag, a svi drugi anđeli, naravno da nije, ali služi svrsi političara i relativnom otpuštanju frustracije onih koje si nazvao kmetjem.
Slazem se..No Kmetjem nazivam sve one koji ne koriste mozak,nego glasaju bespamenit za bilo koju politicku opciju,lijevu ili desnu,koja ih napose i smatra neukim i tutlekastima,i na njihovoj naivnosti gradi svoje imperije...
etoc...ako rekoh neko zlo,slobodno opleti... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 19/8/2017, 14:54

Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Žrtveno janje?

Strategija žrtve.
Misliš "vlasnika" žrtve?

Namjerno :) Napisala sam koja je strategija, znao je odmah što radi.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/8/2017, 15:07

Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Strategija žrtve.
Misliš "vlasnika" žrtve?

Naravno da je znao. Svi znaju šta to znači, kad se prihvate  nekog nečednog posla.
Nisam nikad propitkivao takve ljude zašto su se takvog posla prihvatili, jer se mi je gadilo...
Bivalo mi ih je i žao...ponekad, da...s druge strane sam si mislio, ma jebi se, da prostiš na izrazu. :)
Sam sam par puta bio u prilici da odlučno odbijem nezarađene nagrade, jer mi je bilo jasno kuda to vodi- doslovce u robstvo.
I inače mi novac (posebno nezarađen) nikad nije bio važna stavka u životu...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/8/2017, 15:11

PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno. 
         Nije sramota pošteno raditi i pošteno zaraditi,  nisam protiv toga. Dapače.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/8/2017, 15:35

Sabina Spielrein wrote:Sve vlasti i svi premijeri su s njim bili u dealu, promjena se dogodila kad je otišao ruski čovjek i došao američki, za premijera.
Fondovi koji namjeravaju rastrančirati Ag isplanirali su to pomno i na vrijeme, zakoni su se izmišljali doslovno preko noći, nazivajući se lex, međutim sa sličnim lex procesima u EU imaju malo toga zajedničkog.
A-ha, sad su ovi što su bili "ruski igrači" neurozni...Koka sa zlatnim jajima zamijenila kokošinjac. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 19/8/2017, 15:37

Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Misliš "vlasnika" žrtve?

Naravno da je znao. Svi znaju šta to znači, kad se prihvate  nekog nečednog posla.
Nisam nikad propitkivao takve ljude zašto su se takvog posla prihvatili, jer se mi je gadilo...
Bivalo mi ih je i žao...ponekad, da...s druge strane sam si mislio, ma jebi se, da prostiš na izrazu. :)
Sam sam par puta bio u prilici da odlučno odbijem nezarađene nagrade, jer mi je bilo jasno kuda to vodi- doslovce u robstvo.
meni je pred 10 godina bio ponuđen apartman u vlasništvo, na čiovu...samo da kao nadzor proguram gradnju od desetak njih do uporabne dozvole.
naravno da mi nije palo na pamet..ni za apartman, ni za lovu.
eno ih gule i dan danas :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 19/8/2017, 15:39

PS2: Ako ostane samo na 'apšenju "starog" niste ništa učinili..."Stari" bi u tom slučaju bio samo pokriće. Slična priča kao što je bila neutralizacija "hercegovačke mafije", koja je bila minorna u poređenju s pravom mafijom, što su kasnija događanja i potvrdila.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/8/2017, 15:41

Noor wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Eroo wrote:
Sabina Spielrein wrote:

meni je pred 10 godina bio ponuđen apartman u vlasništvo, na čiovu...samo da kao nadzor proguram gradnju od desetak njih do uporabne dozvole.
naravno da mi nije palo na pamet..ni za apartman, ni za lovu.
eno ih gule i dan danas :P
B-)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/8/2017, 16:23

Sabina Spielrein wrote:Sve vlasti i svi premijeri su s njim bili u dealu, promjena se dogodila kad je otišao ruski čovjek i došao američki, za premijera.

Sjaši Murta da uzjaši Kurta... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/8/2017, 17:19

Eroo wrote:PS: ...vila ovdje, vila tamo, jahta, privatni avijon itd...sve je to, kao što vidite, prolazno. 
         Nije sramota pošteno raditi i pošteno zaraditi,  nisam protiv toga. Dapače.
prika, moda je danas grabez, posten rad je za budale i relikte, ako me razumijes,
jebiga, ljudi zarade za 3 generacije al im nije dosta, jedostavno prokletsvo u njima i protiv toga se ne moze,
oni to ne vide kao nesto negativno nego grizu sa jos vecim apetitom

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/8/2017, 17:25

Eroo wrote:PS2: Ako ostane samo na 'apšenju "starog" niste ništa učinili..."Stari" bi u tom slučaju bio samo pokriće. Slična priča kao što je bila neutralizacija "hercegovačke mafije", koja je bila minorna u poređenju s pravom mafijom, što su kasnija događanja i potvrdila.
uapsice starog i smjestiti ga u neki delux apartman na remetincu da  kao odguli mjesec dva a onda ce mu hrvatska morati platiti za dusevne boli i za otimanje imovine, jer u biti njemu nije na vratu neka kriminalna radnja nego neplacanje kredita i obveza sto nema blage veze sa drzavom nego to trebaju odradit sudovi i potrazitelji, ovako su mu oduzeli imovinu a nisu ga razvlastili, on je jos uvijek vlasnik agrokora
ekipa dobrih advokata ce mu istjerat par milijardi eura ciste love koju ce hrvatski gradjani platiti radi politickih igara
al neka, cardak ekipa su pravi hrvati pa ih treba podrzati
sve ce to narod pozlatit

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by ljubo1212 19/8/2017, 17:26

što mu je omogućeno omogućeno je prije, nakon jakovine, sve kasnije ne...
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 19/8/2017, 17:27

na čiovu ljetuje jedan koji je imao nadzor, ne guli ništa, ima 1/1
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 19/8/2017, 17:30

ljubo1212 wrote:na čiovu ljetuje jedan koji je imao nadzor, ne guli ništa, ima 1/1
imao je nadzor, al tko zna čega...nije sve crno
a ovaj "moj", provjerila sam..odgulio je, sad može jope.
i bude.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 19/8/2017, 17:32

kruha i igara

ajmo bacit todorića lavovima da se ne piše o milijardama koje će država platit ne radi todorića nego jer je plenki preuzeo todorićevu firmu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top