Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
Jebozovna mi pomalo pa joj opraštam sve zablude...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Za grobno mjesto se plaća najamnina i ne porez. Nemoš ne plaćati je. Nako dvije opomene nemaš više ni groba ni pokopanih.prckov wrote:nego kad smo vec kod nekretnina treba nabit porez I na grobno mjesto
Ja zato ocu da me spale i raspu pepeo po moru. Da imam osjecaj da se konacno mogu zavuci bas svakoj sirotici u gace.
:D
darth_vader-
2014-04-17
ja sam srbin ali to ti dođe na isto, inače ustaškinjo nemoj bre da se čudiš, mi srbi svi ovako razmišljamo i samo čekamo da se opet opustita pa da vas izdominišemo ko 45 i 91!kaja wrote:Bokte budalečardak efendija wrote:za čelo je samo kokarda!Eroo wrote:Može i u oko, inače je za čelo...Gnječ wrote:ja bi ovo nekako mi zapelo za oko.
efendija, ajd izadi iz ormara pa da svet vidi da nisi vuk nego mor bit udba
2014-04-19
čardak efendija wrote:ja sam srbin ali to ti dođe na istokaja wrote:Bokte budalečardak efendija wrote:za čelo je samo kokarda!Eroo wrote:Može i u oko, inače je za čelo...Gnječ wrote: ja bi ovo nekako mi zapelo za oko.
Last edited by kaja on 11/8/2017, 18:23; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
, udba, vuk, max, neki kostarika..već sam svašta ovde bio ali sve ću da budem samo da budete srbi, želim da nas je glupih srba što više da ne budem usamljen, nekako mi lakše i bolje se osećam kad su oko mene svi glupi a to možete biti samo ako postanete srbi!prckov wrote:efendija, ajd izadi iz ormara pa da svet vidi da nisi vuk nego mor bit udba
Ok, aj reci koji si?čardak efendija wrote:, udba, vuk, max, neki kostarika..već sam svašta ovde bio ali sve ću da budem samo da budete srbi, želim da nas je glupih srba što više da ne budem usamljen, nekako mi lakše i bolje se osećam kad su oko mene svi glupi a to možete biti samo ako postanete srbi!prckov wrote:efendija, ajd izadi iz ormara pa da svet vidi da nisi vuk nego mor bit udba
2015-08-15
Kako li se zvao onaj od jastreba, sto je glumio antifašistu..
2015-08-15
ma ti si efendija umesto kalifačardak efendija wrote:, udba, vuk, max, neki kostarika..već sam svašta ovde bio ali sve ću da budem samo da budete srbi, želim da nas je glupih srba što više da ne budem usamljen, nekako mi lakše i bolje se osećam kad su oko mene svi glupi a to možete biti samo ako postanete srbi!prckov wrote:efendija, ajd izadi iz ormara pa da svet vidi da nisi vuk nego mor bit udba
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
čardak efendija, srbin iz krajine, rođen sam u štali pa su me kao i sve srbe stavili u svinjac, zato stalno pravimo svinjarije!kaja wrote:Ok, aj reci koji si?čardak efendija wrote:, udba, vuk, max, neki kostarika..već sam svašta ovde bio ali sve ću da budem samo da budete srbi, želim da nas je glupih srba što više da ne budem usamljen, nekako mi lakše i bolje se osećam kad su oko mene svi glupi a to možete biti samo ako postanete srbi!prckov wrote:efendija, ajd izadi iz ormara pa da svet vidi da nisi vuk nego mor bit udba
ništa bre ne kužim , ovo umesto kužim a ovo drugo neprckov wrote:ma ti si efendija umesto kalifačardak efendija wrote:, udba, vuk, max, neki kostarika..već sam svašta ovde bio ali sve ću da budem samo da budete srbi, želim da nas je glupih srba što više da ne budem usamljen, nekako mi lakše i bolje se osećam kad su oko mene svi glupi a to možete biti samo ako postanete srbi!prckov wrote:efendija, ajd izadi iz ormara pa da svet vidi da nisi vuk nego mor bit udba
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Daj ne seri budalo Haha ... nije vuk ipak..
2015-08-15
jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Za grobno mjesto se plaća najamnina i ne porez. Nemoš ne plaćati je. Nako dvije opomene nemaš više ni groba ni pokopanih.prckov wrote:nego kad smo vec kod nekretnina treba nabit porez I na grobno mjesto
Ja zato ocu da me spale i raspu pepeo po moru. Da imam osjecaj da se konacno mogu zavuci bas svakoj sirotici u gace.
:D
stavljaj ovakve stvari na korpus, robe :^^
onda si iznogudčardak efendija wrote:ništa bre ne kužim , ovo umesto kužim a ovo drugo neprckov wrote:ma ti si efendija umesto kalifačardak efendija wrote:, udba, vuk, max, neki kostarika..već sam svašta ovde bio ali sve ću da budem samo da budete srbi, želim da nas je glupih srba što više da ne budem usamljen, nekako mi lakše i bolje se osećam kad su oko mene svi glupi a to možete biti samo ako postanete srbi!prckov wrote:efendija, ajd izadi iz ormara pa da svet vidi da nisi vuk nego mor bit udba
2014-04-19
e sad idem da probam to staviti na avatar ako uspem i ako nije komplicirano, hvala ustašoprckov wrote:onda si iznogudčardak efendija wrote:ništa bre ne kužim , ovo umesto kužim a ovo drugo neprckov wrote:ma ti si efendija umesto kalifačardak efendija wrote:, udba, vuk, max, neki kostarika..već sam svašta ovde bio ali sve ću da budem samo da budete srbi, želim da nas je glupih srba što više da ne budem usamljen, nekako mi lakše i bolje se osećam kad su oko mene svi glupi a to možete biti samo ako postanete srbi!prckov wrote:efendija, ajd izadi iz ormara pa da svet vidi da nisi vuk nego mor bit udba
2017-08-05
ma ja sam ti prvoborac samo sam zameno kapu radi bre mrak a bre uzbunačardak efendija wrote:e sad idem da probam to staviti na avatar ako uspem i ako nije komplicirano, hvala ustašoprckov wrote:onda si iznogudčardak efendija wrote:ništa bre ne kužim , ovo umesto kužim a ovo drugo neprckov wrote:ma ti si efendija umesto kalifačardak efendija wrote:
, udba, vuk, max, neki kostarika..već sam svašta ovde bio ali sve ću da budem samo da budete srbi, želim da nas je glupih srba što više da ne budem usamljen, nekako mi lakše i bolje se osećam kad su oko mene svi glupi a to možete biti samo ako postanete srbi!
razumes
2014-04-19
razumem ali se moram jako skoncetrisati na to!prckov wrote:ma ja sam ti prvoborac samo sam zameno kapu radi bre mrak a bre uzbunačardak efendija wrote:e sad idem da probam to staviti na avatar ako uspem i ako nije komplicirano, hvala ustašoprckov wrote:onda si iznogudčardak efendija wrote:ništa bre ne kužim , ovo umesto kužim a ovo drugo neprckov wrote:
ma ti si efendija umesto kalifa
razumes
2017-08-05
moram na spavanac pustim si bre onu "djiha djiha cetr tocka dva cetnika kruta" da bre spavam ko covekčardak efendija wrote:razumem ali se moram jako skoncetrisati na to!prckov wrote:ma ja sam ti prvoborac samo sam zameno kapu radi bre mrak a bre uzbunačardak efendija wrote:e sad idem da probam to staviti na avatar ako uspem i ako nije komplicirano, hvala ustašoprckov wrote:onda si iznogudčardak efendija wrote:
ništa bre ne kužim , ovo umesto kužim a ovo drugo ne
razumes
laku noc zemo
2014-04-19
ajde prijatno u krevetu :)prckov wrote:moram na spavanac pustim si bre onu "djiha djiha cetr tocka dva cetnika kruta" da bre spavam ko covekčardak efendija wrote:razumem ali se moram jako skoncetrisati na to!prckov wrote:ma ja sam ti prvoborac samo sam zameno kapu radi bre mrak a bre uzbunačardak efendija wrote:e sad idem da probam to staviti na avatar ako uspem i ako nije komplicirano, hvala ustašoprckov wrote:
onda si iznogud
razumes
laku noc zemo
2017-08-05
država tj. vlast to radi zato što može, a može sve što joj se dopustikic wrote:kao prvo:
- cilj poreza je podvaliti nešto i s time pravni naglasak, objedinjuju se neke naknade, ali se uvlače pod pravo vlasništva a to je nedopustivo
- kao drugo, zašto je progresivno oporezovanje bogataša nešto što bi ljudi željeli
- kao treće, zašto se država ima igrati stavljanja neiskorištenog stambenog prostora u funkciju, tržište to radi samo od sebe
ako ovaj zakon gazi na prste većem broju ljudi, onda možda i Hrvati konačno otkriju demokraciju
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Gazi 95% ljudi po prstima..da se ta masa trgne i sjuri ove gore u picku materinu,bilo bi najpametnije...Neve wrote:država tj. vlast to radi zato što može, a može sve što joj se dopustikic wrote:kao prvo:
- cilj poreza je podvaliti nešto i s time pravni naglasak, objedinjuju se neke naknade, ali se uvlače pod pravo vlasništva a to je nedopustivo
- kao drugo, zašto je progresivno oporezovanje bogataša nešto što bi ljudi željeli
- kao treće, zašto se država ima igrati stavljanja neiskorištenog stambenog prostora u funkciju, tržište to radi samo od sebe
ako ovaj zakon gazi na prste većem broju ljudi, onda možda i Hrvati konačno otkriju demokraciju
Guest- Guest
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» NU2: Bucka drži slovo naciji
» Njonjo i hulja Jandroković drži slovo
» Notorni ološ i kleptoman Vrdoljak drži slovo
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
» Njonjo i hulja Jandroković drži slovo
» Notorni ološ i kleptoman Vrdoljak drži slovo
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
Page 5 of 14