Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
Ja sam najpošteniji ja nemam ništa. Osim ono malo jada u vikendicama.
Guest- Guest
Malo poduzetnika i radnika a veliki porez na dobit, prihode , PDV. Ugušili su ih i oni dalje ne mogu a bandi treba jos. Jer banda je kao Krvopije koje sišu krv dok ne puknu. I onda su se dosjetili , malo radnika ali puno nekretnina u vlasništvu ( jer ovdje su ljudi ulagali u zidove) ajmo tu opeljesiti..pismejker wrote:Lešinari jebeni cekaju da Mlađ otperja van,starci ostanu,ostare i pomru,a ovi vani odluce da nece se vracati inece placati poorez i onda drzava stavi sapu na to ili za sitnis koji tutne u ruke nasljednicima,uzme im Nekretninu...
tko ih ne zna..pasimguzicepoharo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to nema veze, nisu samo javne osobe porezni obveznici. ako imaš razliku između svojih vidljivih prihoda i vrijednosti imovine, oni smatraju da si negdje porez utajio i krenu s češljanjem...kic wrote:Noor wrote:kic wrote:Eroo wrote:kic wrote:kao prvo:
- cilj poreza je podvaliti nešto i s time pravni naglasak, objedinjuju se neke naknade, ali se uvlače pod pravo vlasništva a to je nedopustivo
- kao drugo, zašto je progresivno oporezovanje bogataša nešto što bi ljudi željeli
- kao treće, zašto se država ima igrati stavljanja neiskorištenog stambenog prostora u funkciju, tržište to radi samo od sebe
Moja frizerka ima 5 frizeraja i tri nekretnine od po milijun eura. Razmisli o ovome ...
Mislim, od čijih je usta odvajala, jeldqa. A-ha, sve po zakonu...
ček ček ček, ti imaš svoju frizerku?
a zašto zarada mora bit po zakonu? možda joj je neki prosac poklonio jahtu, ona je sredila i prodala za duplu cijenu, onda te pare uložila u dionice, dobila dividende, sve to dok je tebi pravila afroo zurku što joj je bila kamuflaža na putu sreće i blagostanja
je, al sve to mora dokazati (porijeklo), kao i to da je porez platila, a ako ne uspije odrežu joj porez po tablicama za procjenu vrijednosti
zašto bi išta morala dokazivati? nije ona javna ličnost? zaradila je i pustite je na miru, je li ubila nekog? ako je i imate dokaze uzmite joj sve.. ovako je samo redovno šišanje ovaca..
Guest- Guest
kaja wrote:Malo poduzetnika i radnika a veliki porez na dobit, prihode , PDV. Ugušili su ih i oni dalje ne mogu a bandi treba jos. Jer banda je kao Krvopije koje sišu krv dok ne puknu. I onda su se dosjetili , malo radnika ali puno nekretnina u vlasništvu ( jer ovdje su ljudi ulagali u zidove) ajmo tu opeljesiti..pismejker wrote:Lešinari jebeni cekaju da Mlađ otperja van,starci ostanu,ostare i pomru,a ovi vani odluce da nece se vracati inece placati poorez i onda drzava stavi sapu na to ili za sitnis koji tutne u ruke nasljednicima,uzme im Nekretninu...
tko ih ne zna..pasimguzicepoharo..
doslovno pootimati...yuga jeste pala u ghovna,bas radi toga,jer je dijelila sakom i kapom kredite za kuce i stanove,cije su kamate i rate bile nistavne..ljudi su znali kovoriti potkraj 80tih,,eto placam jos kredit za kucu mjesecno u visini kutije cigareta....
najvise se nekretnina izgreadilo tijekom 60tih i 70tih godina..doslovno je najsiromasniji lik,sa svojim poslom,primjer susjed limar u secerani zena i 4voro djece,uspio sagradti kucu prizemnicu i ziviti i otplacivati je...dakel platio je punu cijenu i porez,...
Guest- Guest
pismejker wrote:pismejker wrote:uffff,kako ja sa neukima imam posela...
Treba se zapitati zasto Vlast hoce to preimenovati u POREZ??
Dakle,da bi dosla u poziciju nametanja vlastite moci odlucivanja nad Privatnom nekretninom..Da bi Vlasnika stavila u poziciju Podstanara ili Najmoprimca...
Da bi,ako ovaj ne plati 3 rate poreza,karikiram,po Atsilinom ljubljenom Hanžekovicu poslali dopis o izvlastenju ,odnosno oduzimanju Privatne Nekretnine..
TO po sadasnjem zakonu o Komunalnoj naknadi,nije moguce sprovesti,dakle,oduzeti nekretninu..
Dakle,isto kao i sto se tice RTV Pristojbe,nije se moglo ici na oduzimanje nekretnina,nego samo pokretnina,a uvodjenjem u kategortiju Poreza,ode ti kutja na bubanj,ako ne mozes ili ne placas RTVu tlaku..
Razmisljajte malo u dubinu,ne samo strugati po povrsini...
Onaj koji namjenski sagradi kuce za iznajmljivanje ili zgrade,taj nek i placa porez,jer se tu generira profit..
SVE OSTALO,mora ostati Komunalna naknada,ili bute u drugo jgeneraciji cesali guzice i cudili se kako ste ostali bez svojih kutja..
shvatit će hrvati znaš kada? kada Sava poteče uzvodno.
Guest- Guest
Gnječ wrote:pismejker wrote:pismejker wrote:uffff,kako ja sa neukima imam posela...
Dakle,da bi dosla u poziciju nametanja vlastite moci odlucivanja nad Privatnom nekretninom..Da bi Vlasnika stavila u poziciju Podstanara ili Najmoprimca...
Da bi,ako ovaj ne plati 3 rate poreza,karikiram,po Atsilinom ljubljenom Hanžekovicu poslali dopis o izvlastenju ,odnosno oduzimanju Privatne Nekretnine..
TO po sadasnjem zakonu o Komunalnoj naknadi,nije moguce sprovesti,dakle,oduzeti nekretninu..
Dakle,isto kao i sto se tice RTV Pristojbe,nije se moglo ici na oduzimanje nekretnina,nego samo pokretnina,a uvodjenjem u kategortiju Poreza,ode ti kutja na bubanj,ako ne mozes ili ne placas RTVu tlaku..
Onaj koji namjenski sagradi kuce za iznajmljivanje ili zgrade,taj nek i placa porez,jer se tu generira profit..
SVE OSTALO,mora ostati Komunalna naknada,ili bute u drugo jgeneraciji cesali guzice i cudili se kako ste ostali bez svojih kutja..
Tja...a štoš... jedng dana im mozda i dosadi izigravat ilakeje svojih politickih miljenika,i pocnu misliti na bliznje svoje..
Guest- Guest
pismejker wrote:Gnječ wrote:pismejker wrote:pismejker wrote:uffff,kako ja sa neukima imam posela...
Tja...a štoš... jedng dana im mozda i dosadi izigravat ilakeje svojih politickih miljenika,i pocnu misliti na bliznje svoje..
to je Čardak.
Guest- Guest
ti si neki bogati mađar čim toliko stenješ i zbog same najave poreza, verovatno si političar ili neki mafiozo koji se naklepao svega i svačega!asilovski wrote:Dramatično oj mamu ti jebem kupljenu kurvetino izdajnička
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Pravo komunistički, tko ima treba mu otet ili oplest porezom. Najbolje prolaze gologuzi bez kuće bez stana bez zemlje.
Ovi što imaju to im je palo s neba, dar božji, ni slučajno to nije nešto što su gradili cijeli život,odricali se koječega i krvavo to plačali.
Ovi što imaju to im je palo s neba, dar božji, ni slučajno to nije nešto što su gradili cijeli život,odricali se koječega i krvavo to plačali.
je ali će i lopovi najebati, tako su i rvati najebali na blajburgu jer je među njima bilo čuvara logora iz jasenovca!danni1 wrote:Pravo komunistički, tko ima treba mu otet ili oplest porezom. Najbolje prolaze gologuzi bez kuće bez stana bez zemlje.
2017-08-05
danni1 wrote:Pravo komunistički, tko ima treba mu otet ili oplest porezom. Najbolje prolaze gologuzi bez kuće bez stana bez zemlje.
yahh..!!! ljudi moraju shvatiti da ce zivotima morati braniti svoje Nekretnine i ostalo...
Tako je bilo i u Americi,pa je danas tamo Privatno Vlasnistvo Svetinja..
Guest- Guest
porez na nekretnine treba ukinut u cijelom svijetu. Dom ne smije bit oporezovan niti smije doc u situaciju da ovisi o drzavi.
2014-04-19
1. Dakic wrote:kao prvo:
- cilj poreza je podvaliti nešto i s time pravni naglasak, objedinjuju se neke naknade, ali se uvlače pod pravo vlasništva a to je nedopustivo
- kao drugo, zašto je progresivno oporezovanje bogataša nešto što bi ljudi željeli
- kao treće, zašto se država ima igrati stavljanja neiskorištenog stambenog prostora u funkciju, tržište to radi samo od sebe
2. Po uzoru na neke skandinavske zemlje, zasto ne, no to ovdje nije cilj ni svrha
3. Ima vise razloga, ali to ovdje nije slucaj
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
lelee ovo je raj za nas krajišnike, meni samo neku pušketinu običnu stavili pod glavu kad sam se rodio a gledaj bre ovo, ovo je raj za novorođenu nejač!!Gnječ wrote:poslužite se...
2017-08-05
:)čardak efendija wrote:lelee ovo je raj za nas krajišnike, meni samo neku pušketinu običnu stavili pod glavu kad sam se rodio a gledaj bre ovo, ovo je raj za novorođenu nejač!!Gnječ wrote:poslužite se...
2015-08-15
ja bi ovo nekako mi zapelo za oko.
Remington’s XM2010 Army Sniper System Now In Stores
Confirmed examples of the Remington XM2010 Enhanced Sniper Rifle have made their way to stores. Remington has been hinting and teasing about this for some time now, that they would be making the XM2010 commercially available, and the resulting package is more than anyone could have hoped for.
Being a sniper system it includes more than just a rifle. It includes one Enhanced Sniper Rifle chambered in .300 Winchester Magnum, effective out to 1,500 yards, one Leupold MKIV ERT 6.5-20x riflescope with an H-58 reticle and Badger Ordnance rings, a five-round detachable magazine, a Harris bipod, and lastly, an Advanced Armament Corp. (AAC) TiTAN suppressor and quick-detach muzzle break combo. All this comes packed in not one, but two cases, one soft inside one hard, which also include a deployment kit and a cleaning kit.
All this can be yours for the low, low price of just $17,000. That’s not a typo, opening bids start at $17,000 and that’s at the low end, with other shops pricing them at $18,000. (The optics and the can alone are worth about $4,000.)
That does not include the $200 tax stamp for the suppressor.
Other specifications of the XM2010 are that it weighs 12.1 pounds, is 46.5 inches long without the suppressor and 52 inches long with, has a totally free-floated 22-inch barrel and quad-railed handguard, has a completely adjustable buttstock and it uses AR-15 grips and trigger guards.
Obviously the exclusivity here is the XM2010’s major selling point. This is the rifle the US Army’s snipers use, and these examples are contract overruns of that very exclusive contract. (Let’s hope they’re overruns and not the rifles that are unable to meet the military’s 1 MOA or less at 200 yards requirement. Don’t worry, we’re joking, they’re guaranteed accurate.)
But you could do a whole lot for $17,000 (plus $200 for the tax stamp), not the least of which is make a comparable rifle with easily seven grand left over. Don’t take this the wrong way, the XM2010 is a phenomenally beautiful rifle, we’re especially glad that something this modern is getting into the hands of our troops. We just hope the military isn’t spending $17,000 a piece on these, either.
That being said, we think one of these would spruce up the Guns.com office. Like a motivational poster. One that motivates out to 1,500 yards.
Remington’s XM2010 Army Sniper System Now In Stores
Confirmed examples of the Remington XM2010 Enhanced Sniper Rifle have made their way to stores. Remington has been hinting and teasing about this for some time now, that they would be making the XM2010 commercially available, and the resulting package is more than anyone could have hoped for.
Being a sniper system it includes more than just a rifle. It includes one Enhanced Sniper Rifle chambered in .300 Winchester Magnum, effective out to 1,500 yards, one Leupold MKIV ERT 6.5-20x riflescope with an H-58 reticle and Badger Ordnance rings, a five-round detachable magazine, a Harris bipod, and lastly, an Advanced Armament Corp. (AAC) TiTAN suppressor and quick-detach muzzle break combo. All this comes packed in not one, but two cases, one soft inside one hard, which also include a deployment kit and a cleaning kit.
All this can be yours for the low, low price of just $17,000. That’s not a typo, opening bids start at $17,000 and that’s at the low end, with other shops pricing them at $18,000. (The optics and the can alone are worth about $4,000.)
That does not include the $200 tax stamp for the suppressor.
Other specifications of the XM2010 are that it weighs 12.1 pounds, is 46.5 inches long without the suppressor and 52 inches long with, has a totally free-floated 22-inch barrel and quad-railed handguard, has a completely adjustable buttstock and it uses AR-15 grips and trigger guards.
Obviously the exclusivity here is the XM2010’s major selling point. This is the rifle the US Army’s snipers use, and these examples are contract overruns of that very exclusive contract. (Let’s hope they’re overruns and not the rifles that are unable to meet the military’s 1 MOA or less at 200 yards requirement. Don’t worry, we’re joking, they’re guaranteed accurate.)
But you could do a whole lot for $17,000 (plus $200 for the tax stamp), not the least of which is make a comparable rifle with easily seven grand left over. Don’t take this the wrong way, the XM2010 is a phenomenally beautiful rifle, we’re especially glad that something this modern is getting into the hands of our troops. We just hope the military isn’t spending $17,000 a piece on these, either.
That being said, we think one of these would spruce up the Guns.com office. Like a motivational poster. One that motivates out to 1,500 yards.
Guest- Guest
Može i u oko, inače je za čelo...Gnječ wrote:ja bi ovo nekako mi zapelo za oko.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
za čelo je samo kokarda!Eroo wrote:Može i u oko, inače je za čelo...Gnječ wrote:ja bi ovo nekako mi zapelo za oko.
2017-08-05
Bokte budalečardak efendija wrote:za čelo je samo kokarda!Eroo wrote:Može i u oko, inače je za čelo...Gnječ wrote:ja bi ovo nekako mi zapelo za oko.
2015-08-15
Jebozovna mi pomalo pa joj opraštam sve zablude...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» NU2: Bucka drži slovo naciji
» Njonjo i hulja Jandroković drži slovo
» Notorni ološ i kleptoman Vrdoljak drži slovo
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
» Njonjo i hulja Jandroković drži slovo
» Notorni ološ i kleptoman Vrdoljak drži slovo
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
Page 4 of 14