"Ti'š meni sa ženon plesat..."
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Ti'š meni sa ženon plesat..."
metilda wrote:Noor wrote:ma hrana mi je na zadnjem mjestu, ajd ono u noći kad dođe nešto na žlicu, kakav paprikaš ili sarma, to mi paše nakon svega..a kolače i inače jedem jako rijetkometilda wrote:Noor wrote:ja volim, al samo zbog plesaRegoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
ja ne volim plesat u svatovima, al voli jest i ćakulat.. sad me čekaju jedni u nedjelju.. već se veselim tortama... i dobrom društvu...
onda si ti neka sitna ženica a ne ovakva stina s genima kamenim kao ja...
164-165 sam, al se ne dam
Guest- Guest
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:ma hrana mi je na zadnjem mjestu, ajd ono u noći kad dođe nešto na žlicu, kakav paprikaš ili sarma, to mi paše nakon svega..a kolače i inače jedem jako rijetkometilda wrote:Noor wrote:
ja volim, al samo zbog plesa
ja ne volim plesat u svatovima, al voli jest i ćakulat.. sad me čekaju jedni u nedjelju.. već se veselim tortama... i dobrom društvu...
blago tebi .. ja 178 i ne mogu proć neprimijećeno
Guest- Guest
nije to ništa previše, još i štiklu smiješmetilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:ma hrana mi je na zadnjem mjestu, ajd ono u noći kad dođe nešto na žlicu, kakav paprikaš ili sarma, to mi paše nakon svega..a kolače i inače jedem jako rijetkometilda wrote:
blago tebi .. ja 178 i ne mogu proć neprimijećeno
Guest- Guest
Pijem i filozofiram sa pijancima,a onda me eventualno neka povuče u kolo.Noor wrote:daj ne zezaj, ja baš volim
pa kako se zabavljaš onda? pričom uz pićence? :)
No brzo odmaglim.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Meni kao kršćaninu neugodno
» Dovedite te pse meni...
» Kineski 'meni' na OI
» Nes ti meni glasat.....
» Meni kao kršćaninu neugodno
» Dovedite te pse meni...
» Kineski 'meni' na OI
» Nes ti meni glasat.....
Page 3 of 3