"Ti'š meni sa ženon plesat..."
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Ti'š meni sa ženon plesat..."
Osuđeni je 58-godišnjak na sudu ispričao kako je te večeri mladoženji prigovorio što na večeri sviraju ‘cajke’ jer je on invalid Domovinskog rata, zbog čega mu ta glazba smeta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I meni smetaju šargije,pa opet neću na svadbi reći da mi to smeta,nego ću otići van.jastreb wrote: Osuđeni je 58-godišnjak na sudu ispričao kako je te večeri mladoženji prigovorio što na večeri sviraju ‘cajke’ jer je on invalid Domovinskog rata, zbog čega mu ta glazba smeta.
2014-04-22
Šargije!
Ne znam kako to netko može slušati.
pa to je užas nad užasima.
Ne znam kako to netko može slušati.
pa to je užas nad užasima.
2014-04-22
Šargije nisu narodnjaci, šargije su izvorna narodna glazba.
Sam postupak je teška glupost jer je uloga mlade da ju svi u svatovih okrenu. Na plesnom podiju, naravno.
Komercijala. Mara i Lole i slične bedastoće.Regoč wrote:Šargije nisu narodnjaci, šargije su izvorna narodna glazba.
2014-04-22
To su novokomponovane ili narodnjaci, slažem se. Evo za one koji to, srećom po sebe, nikada nisu čuli da se upoznaju.jastreb wrote:Komercijala. Mara i Lole i slične bedastoće.Regoč wrote:Šargije nisu narodnjaci, šargije su izvorna narodna glazba.
dijagram wrote:mrzim svadbe i slicne budalastine
Najveca muka koju mi netko moze prirediti je pozvati me na svadbu. Najidealnije bi bilo da se mogu poslati pare i da me se ostavi na miru. Mislim nacelno to i mozes napraviti....ali ono... napizdi se uvijek netko.
Guest- Guest
Kao da sam ja ovo napisao.MaximusDecimusMiridije wrote:dijagram wrote:mrzim svadbe i slicne budalastine
Najveca muka koju mi netko moze prirediti je pozvati me na svadbu. Najidealnije bi bilo da se mogu poslati pare i da me se ostavi na miru. Mislim nacelno to i mozes napraviti....ali ono... napizdi se uvijek netko.
Pogodio si moje misli u centralu.
Ono kad idu tobože po mladu,pa dovedu neku babetinu,pa se svi smiju(a uopće ništa nije smiješno),pa kad mlada baca cvijeće,pa kad režu tortu,pa ono kad krenu sa srcedrapajućim pjesmama i sl.
Pa ono kad bi otišao ća,a neugodno ti je otić prvi.
2014-04-22
Ja sam na svakakvim svadbama bio. Uvjerljivo najludja je bila svojevremeno u hercegovini. Sve je bilo stvarno lijepo mora se priznati jer su se ljudi trudili i to. I taman kad je dosao moment da je otprilike pristojno ici kuci neki tip izvadio pistolj,pucao u plafon i upucao konobara na platformi. Usere svima vecer.
A Metkovic ko Metkovic ima nevjerojatno dosadne svadbe rijesene od svakog iznenadjenja ili nedaj boze ugode gostima. Svaki put isti kurac...prvo svi okupljanje...pa urlanje i kreveljenje do crkve. Onda svi u crkvu i onda debilni komentari...."Ivice reci ti sta hoces ali trudna mlada nebi trebala biti u bijelome" i ostala sranja....i onda ili Adria ili jedan nevjerojatno los salon jednog debila odmah pokraj nje. Ili u Gabelu jedan salon (jos i najljepsi). I onda uvijek isto...iste pjesme, ista spiza....rasprave s ljudima. I onda dodje ta blazena torta...njih dvoje obidju stolove i bjezi doma.
A Metkovic ko Metkovic ima nevjerojatno dosadne svadbe rijesene od svakog iznenadjenja ili nedaj boze ugode gostima. Svaki put isti kurac...prvo svi okupljanje...pa urlanje i kreveljenje do crkve. Onda svi u crkvu i onda debilni komentari...."Ivice reci ti sta hoces ali trudna mlada nebi trebala biti u bijelome" i ostala sranja....i onda ili Adria ili jedan nevjerojatno los salon jednog debila odmah pokraj nje. Ili u Gabelu jedan salon (jos i najljepsi). I onda uvijek isto...iste pjesme, ista spiza....rasprave s ljudima. I onda dodje ta blazena torta...njih dvoje obidju stolove i bjezi doma.
Guest- Guest
Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
poudavao i poženio što si imao?Regoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
Guest- Guest
Da.Noor wrote:poudavao i poženio što si imao?Regoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
uh, volila bi da sam i ja s tim gotova :/Regoč wrote:Da.Noor wrote:poudavao i poženio što si imao?Regoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
al, nisam ni počela
Guest- Guest
ja volim, al samo zbog plesaRegoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
Guest- Guest
Noor wrote:ja volim, al samo zbog plesaRegoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
Ja mrzim ples.
2014-04-22
daj ne zezaj, ja baš volim
pa kako se zabavljaš onda? pričom uz pićence? :)
pa kako se zabavljaš onda? pričom uz pićence? :)
Guest- Guest
Noor wrote:ja volim, al samo zbog plesaRegoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
ja ne volim plesat u svatovima, al voli jest i ćakulat.. sad me čekaju jedni u nedjelju.. već se veselim tortama... i dobrom društvu...
Guest- Guest
ma hrana mi je na zadnjem mjestu, ajd ono u noći kad dođe nešto na žlicu, kakav paprikaš ili sarma, to mi paše nakon svega..a kolače i inače jedem jako rijetkometilda wrote:Noor wrote:ja volim, al samo zbog plesaRegoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
ja ne volim plesat u svatovima, al voli jest i ćakulat.. sad me čekaju jedni u nedjelju.. već se veselim tortama... i dobrom društvu...
Guest- Guest
Noor wrote:ma hrana mi je na zadnjem mjestu, ajd ono u noći kad dođe nešto na žlicu, kakav paprikaš ili sarma, to mi paše nakon svega..a kolače i inače jedem jako rijetkometilda wrote:Noor wrote:ja volim, al samo zbog plesaRegoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
onda si ti neka sitna ženica a ne ovakva stina s genima kamenim kao ja...
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:ma hrana mi je na zadnjem mjestu, ajd ono u noći kad dođe nešto na žlicu, kakav paprikaš ili sarma, to mi paše nakon svega..a kolače i inače jedem jako rijetkometilda wrote:Noor wrote:ja volim, al samo zbog plesaRegoč wrote:Meni su svatovi dobri, volim ih pohoditi, osobito otkako sam se riešil svojih. Ti su mi pojeli živacah!
onda si ti neka sitna ženica a ne ovakva stina s genima kamenim kao ja...
164-165 sam, al se ne dam
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Meni kao kršćaninu neugodno
» Dovedite te pse meni...
» Kineski 'meni' na OI
» Nes ti meni glasat.....
» Meni kao kršćaninu neugodno
» Dovedite te pse meni...
» Kineski 'meni' na OI
» Nes ti meni glasat.....
Page 2 of 3