Nes ti meni glasat.....
Page 1 of 1
Nes ti meni glasat.....
http://www.vecernji.hr/borilacki-sport/uzivo-miocic-protiv-izazivaca-overeem-prvi-put-brani-pojas-svjetskog-prvaka-1112695
2014-04-14
Re: Nes ti meni glasat.....
To ti ja ne priznajem za boks.
Zna se što je boks. Plemenita vještina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:To ti ja ne priznajem za boks.
Jastrebe to je MMA, a ne boks. :)
Boks si imao sinoc, Brook v. Golovkin, odlicna borba, Golovkin strasan borac.
Guest- Guest
mhhhh...plemenito nekom njusku razbijati,ili obratno???
meni je ovo plemenito,..
http://www.dtm.com/de/termine-2016
jucer,prva dva mjesta bembure....
Guest- Guest
bogomdani wrote:meni je ovo plemenito,..
http://www.dtm.com/de/termine-2016
jucer,prva dva mjesta bembure....
Uff bome
Brain32-
2014-04-15
Ne trolaj, na Nurburgringu sam i ja bil, dok se jos vozil GP Europe.
Plemenita je vjestina jer se ovi zalijevaju sampanjcem i hostesama, pa sjednu za upravljac, malo voze, pa se opet zalijevaju sampanjcem i hostesama...to nije sport 90% masine i 10% ljudskog faktora greske.
Borci treniraju spartanski, dva puta dnevno, cijeli zivot i ulaze u ring/oktagon tipovima koje bi ti zaobisao zaobilaznicom da cujes da su u gradu.
Plemenita je vjestina jer se ovi zalijevaju sampanjcem i hostesama, pa sjednu za upravljac, malo voze, pa se opet zalijevaju sampanjcem i hostesama...to nije sport 90% masine i 10% ljudskog faktora greske.
Borci treniraju spartanski, dva puta dnevno, cijeli zivot i ulaze u ring/oktagon tipovima koje bi ti zaobisao zaobilaznicom da cujes da su u gradu.
Guest- Guest
Gledao, dugo nije bilo tako dobre borbe.kolerik wrote:jastreb wrote:To ti ja ne priznajem za boks.
Jastrebe to je MMA, a ne boks. :)
Boks si imao sinoc, Brook v. Golovkin, odlicna borba, Golovkin strasan borac.
Stara skola , bez milosti.
dijagram-
2015-08-09
Ako misliš da je stroj tešak ~1200kg snage motora 500KS+ samo tako cijedit na stazi onda u velikoj mjeri ne znaš o čemu govoriš.kolerik wrote:to nije sport 90% masine i 10% ljudskog faktora greske.
Što se MMA tiče malo mi se UFC zgadio jer se pucaju sa svim i svačim a kad se netko zamjeri organizaciji onda se kao testira, mafija.
Brain32-
2014-04-15
bil si kao gledatelj,kao i milijuni drugihkolerik wrote:Ne trolaj, na Nurburgringu sam i ja bil, dok se jos vozil GP Europe.
Vozaci bolida F1,ili ovih nabrijanih utrka,u bransi se nazivaju piloti..Znas zasto?Eto zato,jer psihofizicki moraju biti poput pilota borbenih aviona-to ne moze svatko postici..a sampanjci i hostese,naravno da idu u pravom stilu,zas ne??
Tu mashinu od 500-1000 konja,treba ZNATI voziti..
Evo ti primjer kod BMW-a,Auti iznad 3000 kubika UGLAvnom IMAJU AUTOMATSKE MJENJACE,jerbo su PREJAKI za kontrolu prosjecnog vozaca,dakako mos ti naruciti tiptronic ili manualni standardni,ali tu vec treba iskustva..
Moja vremesna bembura E90 530i,ima 272 piesa,i stroj je jako tezak za upravljanje,ako ga stavis u sportski mod..to znaci,da elektronika ne dopusta snizavanje broja obrtaja ispod 3000-3500 obrtaja,ne znam tocno..a takva voznja znaci stalno driftanje i izgleda kao voznja po ledu..
dakle,tih 100% masine,zna jako mali broj ljudi ukrotiti,i voziti na najvisim rezultatima...ne ubrajam sminkere koji imaju auto eto da bi ga pokazali..
Za fizicki fajt,treba samo prilicno rano uebati mozag djetetu,i shopati ga mesurinom,jajima i hormonima...TO moze svatko postici..
Guest- Guest
E90 je serija 3, ti imaš E60bogomdani wrote:
Moja vremesna bembura E90 530i,ima 272 piesa,i stroj je jako tezak za upravljanje,ako ga stavis u sportski mod..to znaci,da elektronika ne dopusta snizavanje broja obrtaja ispod 3000-3500 obrtaja,ne znam tocno..a takva voznja znaci stalno driftanje i izgleda kao voznja po ledu..
dakle,tih 100% masine,zna jako mali broj ljudi ukrotiti,i voziti na najvisim rezultatima...ne ubrajam sminkere koji imaju auto eto da bi ga pokazali..
Za fizicki fajt,treba samo prilicno rano uebati mozag djetetu,i shopati ga mesurinom,jajima i hormonima...TO moze svatko postici..
Sport mode inače samo mijenja poziciju senzora gas pedale pa imaš bolji odaziv motora na stiskanje i kod automatika drži u brzini po zavojima i kad pustiš gas umjesto da zašalta u višu kao djed on drži i čeka da ga izvučeš i rokneš po gasu pa da možeš poletit. Naravno tu je još i krući ovjes i upravljanje.
Plesanje guzice po mojem iskustvu DCS sasvim solidno kontrolira a kod mene je na 330nm i malo više okretnog momenta a lakši sam (e46 320cd) stvarno me lijepo izvukao iz govana kad sam se zaigrao na lošoj podlozi...sreća da taj dan nisam ugasio DCS
Brain32-
2014-04-15
kolerik wrote:BRAVO STIPE!!!!
Naravno BRAVO
nego ima li snimka cilog meča ( tj te prve runde )
neda mi se sad tražiti
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
2014-04-14
Legenda je lik..faca. ;-)
2014-04-12
Razbio mu pycku Clevelandski ustaša...abraham wrote:
Dvorana nije ovako skandirala Stipe, Stipe od Mesića u Australiji '92.
2014-04-15
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Još malo pa će i Bernardić glasat za HDZ
» Jandroković će za Škoru glasat?!
» MOST ce glasat za smjenu Barisica,pocetak kraja vlasti HDZ/MOST?
» Ipak nista od veta za Finsku.Za ulazak Finske u NATO glasat ce veleposlanici
» Još malo pa će i Bernardić glasat za HDZ
» Jandroković će za Škoru glasat?!
» MOST ce glasat za smjenu Barisica,pocetak kraja vlasti HDZ/MOST?
» Ipak nista od veta za Finsku.Za ulazak Finske u NATO glasat ce veleposlanici
Page 1 of 1