Dovedite te pse meni...
Page 1 of 1
Dovedite te pse meni...
https://m.vecernji.hr/vijesti/dragana-haines-david-alexanda-kotey-el-shafee-elsheikh-islamska-drzava-1225585
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dovedite te pse meni...
..a sto bi im tek kaja radila..ona je nabrijana i kad je normalna...
2015-09-08
:) a što će joj tako puno, 6 sativuksadinare wrote:..a sto bi im tek kaja radila..ona je nabrijana i kad je normalna...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...pa cuj od dlake na tjemenu do nokta na noznom palcu dug je put...kaja wrote::) a što će joj tako puno, 6 sativuksadinare wrote:..a sto bi im tek kaja radila..ona je nabrijana i kad je normalna...
2015-09-08
There's something in the saying that a woman needs a little more time...kaja wrote::) a što će joj tako puno, 6 sativuksadinare wrote:..a sto bi im tek kaja radila..ona je nabrijana i kad je normalna...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ma to doktora naći i ansteziologa, veliš mu laku noć i probudi se bez nogu, ruku, pimpeka i bubrega.vuksadinare wrote:...pa cuj od dlake na tjemenu do nokta na noznom palcu dug je put...kaja wrote::) a što će joj tako puno, 6 sativuksadinare wrote:..a sto bi im tek kaja radila..ona je nabrijana i kad je normalna...
kad se probudi izvezeš ga na kolicama ispred , baciš van i veliš možeš natrag na ratište, sretan put!
viš super ideja, tako bi mučitelje životinja
Last edited by kaja on 10/2/2018, 15:43; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
kaja wrote:ma to doktora naći i ansteziologa, veliš mu laku noć i probudi se bez nogu, ruku, pimpeka i bubrega.vuksadinare wrote:...pa cuj od dlake na tjemenu do nokta na noznom palcu dug je put...kaja wrote::) a što će joj tako puno, 6 sativuksadinare wrote:..a sto bi im tek kaja radila..ona je nabrijana i kad je normalna...
kad se probudi izvezeš ga na kolicama ispred , baciš van i veliš možeš natrag na ratište, sretan put!
Guest- Guest
šta nije, i dodaš mu oruzje, aj uhvati ga ako možešpismejker wrote:kaja wrote:ma to doktora naći i ansteziologa, veliš mu laku noć i probudi se bez nogu, ruku, pimpeka i bubrega.vuksadinare wrote:...pa cuj od dlake na tjemenu do nokta na noznom palcu dug je put...kaja wrote::) a što će joj tako puno, 6 sativuksadinare wrote:..a sto bi im tek kaja radila..ona je nabrijana i kad je normalna...
2015-08-15
hahahahaha..bas me nasmija dobro...kaja wrote:šta nije, i dodaš mu oruzje, aj uhvati ga ako možešpismejker wrote:kaja wrote:ma to doktora naći i ansteziologa, veliš mu laku noć i probudi se bez nogu, ruku, pimpeka i bubrega.vuksadinare wrote:...pa cuj od dlake na tjemenu do nokta na noznom palcu dug je put...kaja wrote:
:) a što će joj tako puno, 6 sati
Guest- Guest
Ta bioloska masa se moze pametnije upotrijebiti. Drzati ih za uzgoj. Organi, krv... Zasto to samo baciti?
omni-
2014-04-12
Interesantno kako ti dzihadisti smatraju predaju sramotom i ne cijene onog koji se predaju a sami se predali..dakle u biti kukavice koje su trazile nacin da nekog masakriraju i divljaju pa ga nasli u radikalnom islamu...a papcine na kvadratkad ih gledas kad su se predali izgledaju ko popisani sa izgovorom 'nisam ja majke mi'
2015-09-08
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» TITO:Dovedite mi te male Zelene
» Meni kao kršćaninu neugodno
» "Gazda plaže" u Selcu za Index: Dovedite mi te koji se žale
» Nes ti meni glasat.....
» TITO:Dovedite mi te male Zelene
» Meni kao kršćaninu neugodno
» "Gazda plaže" u Selcu za Index: Dovedite mi te koji se žale
» Nes ti meni glasat.....
Page 1 of 1