Kineski 'meni' na OI
Page 1 of 1
Kineski 'meni' na OI
http://www.vecernji.hr/sport/foto-nitko-ne-moze-vjerovati-da-su-ovo-dobivali-za-jelo-danima-placem-svaki-dan-1561714
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kineski 'meni' na OI
..je kaj bi vi?..odojka,janka...dobit ces sismisa,stakora,zohara,pesa...
2015-09-08
suljo bi to sve pred bratom sijem polizao i uskliknuo..'bratska kineska kuhinja je velicanstvena i moze jos repete i recepte'
2015-09-08
pa međunarodni olimpijski odbor bi ih za to trebao debelo sankcionirati
prehrana sportaša je izuzetno važna, a ovi im daju napoj
prehrana sportaša je izuzetno važna, a ovi im daju napoj
Tako im izgleda novo normalno. Koji kurac su uopce isli tamo. Trebali su svi bojkotirati igre.
Guest- Guest
nije privlacno po zapadnim standardima ova kokos? izgleda bolesno
olimpijski odbori zemalja sudionica ne nose svoju hranu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
msm da je to neka riba, samo smotana pa oblikom baca na pilića...debotoijusto wrote:
uglavnom su dobro prošli...
mogli su dobit šišmiše...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
točno, već sam to rekla bezbroj putaGnječ wrote:Tako im izgleda novo normalno. Koji kurac su uopce isli tamo. Trebali su svi bojkotirati igre.
jeble ih medalje
ringo bu se zrtvoval za sve..on naime obozava kinu pa nema prepreke da slisti sve ove 'obilate' i 'fine' porcije
2015-09-08
moguce... uglavnom je pojela pola umaka ( vidi se trag kolicine ) pola kumpe i oglodala rekao bi svinjuT. wrote:msm da je to neka riba, samo smotana pa oblikom baca na pilića...debotoijusto wrote:
uglavnom su dobro prošli...
mogli su dobit šišmiše...
dengsiaoping je jeo samo rizu i nedjeljom nudle usuvo pa se nije zalio po twitteru
2014-04-12
Sve je to zasmetalo legendarnom ruskom biatloncu Aleksandru Tihonovu (75), osvajaču četiri zlatne medalje na Igrama. "Odsjekao bih Vasnecovoj jezik za takve pritužbe. Na Olimpijskim igrama 1980. živjeli smo u Americi kao u zatvoru i nitko se nije žalio. Unosi nemir svojim pritužbama. Te probleme u timu morate rješavati, a ne žaliti se na internetu. Zbog nje je raspoloženje u timu na najnižem nivou", rekao je za Sport24
ako se dobro spominjem bilo je obrnuto , USijanci su pokusali na sve nacine promovirat vrijednosti i dobra koja posjedovali a "putini" su budnim okom nadzirali svaki njihov pokret
tihanov je senilan ili bezobrazan
2014-04-12
ma rus kenja, rusija zbog debilnog zapadnog pritiska postaje kineski satelit , pa moraju lajati vau vau kako gazde u Pekinug kažu.
inače lipo je vidjeti kako kinezi guze ove degenerirane zapadnjake, malo sa lošom hranom i analnim testiranjem radi prehlade..
fora je što dobro guze novinare i australce, svi zanimljivo novinari(te bolesni australci) to zagovaraju, dok ne dođe netko još luđi od njih i zabije im štapić u dupe da registrira da možda imaju trag prehlade u sebi
inače lipo je vidjeti kako kinezi guze ove degenerirane zapadnjake, malo sa lošom hranom i analnim testiranjem radi prehlade..
fora je što dobro guze novinare i australce, svi zanimljivo novinari(te bolesni australci) to zagovaraju, dok ne dođe netko još luđi od njih i zabije im štapić u dupe da registrira da možda imaju trag prehlade u sebi
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Meni kao kršćaninu neugodno
» Nes ti meni glasat.....
» Dovedite te pse meni...
» Meni je ovo vijest stoljeća
» Meni kao kršćaninu neugodno
» Nes ti meni glasat.....
» Dovedite te pse meni...
» Meni je ovo vijest stoljeća
Page 1 of 1