SNAŽNO NEVRIJEME POTOPILO ISTRU
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SNAŽNO NEVRIJEME POTOPILO ISTRU
pa i meni logično a vidi onog ćubaku šta sere!jastreb wrote:Pa ako je Istra vekovna srpska zemlja,onda bi bilo logično da vole Srbiju.čardak efendija wrote:uh dobro je, bitno da ih ne kažnjava što sve više vole srbiju!jastreb wrote:Ma nisu. Ali u posljednje vrijeme Gospa kažnjava Istrijane ,jer ne vole Hrvatsku.Noor wrote:jedno je činjenica, u istri su ljetne oluje dosta česta pojava
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
jel to ono sa klintom istvudom neki film, počeo sam da ga gledam ali nisam mogao da podnesem toliko ljubavi pa sam odusto!metilda wrote:čardak efendija wrote:evo me, nije valjda da sam vama ustašama drag!!! valjda moji krajišnici neće ovo da videmetilda wrote:lijepo ste popratili moj topic.. ali ako se na njemu ne oglasi čardak efendija sve je niš, trulo, propalo, smrdi od repa... pozdrav čardak efendiji ma gdje sada bio...
o lepoto moja, taman da pomislim kako ću da umrem na jednoj od ćuprija medison okruga
2017-08-05
razoružan sammetilda wrote:čardak efendija wrote:jesi ustaškinja ali sam slab na ovakve rečimetilda wrote:Noor wrote:nemam pojma..neki krajiški srbin kaže da je, vidim jako voli ove prekodrincemetilda wrote:
ne valja biti namčorast.. nikad više.. rekao bi Gavran
sva sam ponosna što smo tako vrijedni.. da je cijela Croatia takva ni irska nam ne bi bila do koljena..
nego čekam čardak efendiju.. zanimljiv lik.. ne znam budi li se prije podne i vozi li porše... znaš li ti nešto više o njemu?
a nadam se da će doći još koji put
probudio mi zanimaciju jer je uzeo nick s brojnikom čardak..
nadam se da će doći.. nadam se da ga ne privlače samo mlade djeve...
jesi krajišnik ali ove reči osnažiše moje srculence
2017-08-05
čardak efendija wrote:jel to ono sa klintom istvudom neki film, počeo sam da ga gledam ali nisam mogao da podnesem toliko ljubavi pa sam odusto!metilda wrote:čardak efendija wrote:evo me, nije valjda da sam vama ustašama drag!!! valjda moji krajišnici neće ovo da videmetilda wrote:lijepo ste popratili moj topic.. ali ako se na njemu ne oglasi čardak efendija sve je niš, trulo, propalo, smrdi od repa... pozdrav čardak efendiji ma gdje sada bio...
o lepoto moja, taman da pomislim kako ću da umrem na jednoj od ćuprija medison okruga
je, milo moje, vidim da si bio nedavno u bioskopu.. sad kad smo razmenili ove lepe besede ti možeš svojim a ja ću da svojim putem pođem
srećan ti put!
Guest- Guest
hvala ti ustaškinjometilda wrote:čardak efendija wrote:jel to ono sa klintom istvudom neki film, počeo sam da ga gledam ali nisam mogao da podnesem toliko ljubavi pa sam odusto!metilda wrote:čardak efendija wrote:evo me, nije valjda da sam vama ustašama drag!!! valjda moji krajišnici neće ovo da videmetilda wrote:lijepo ste popratili moj topic.. ali ako se na njemu ne oglasi čardak efendija sve je niš, trulo, propalo, smrdi od repa... pozdrav čardak efendiji ma gdje sada bio...
je, milo moje, vidim da si bio nedavno u bioskopu.. sad kad smo razmenili ove lepe besede ti možeš svojim a ja ću da svojim putem pođem
srećan ti put!
zaboravio sam napisati da sam ovo čardak jer sam video da je to ovde jako popularno, čardak ovo, čardak ono, čardak vamo, čardak tamo...pa pomislih da je zgodno jer želim da budem i ja popularan iako sam srbin!
2017-08-05
Krivo .Povampireni proktokatoličeni srbi koji nisu svjesni činjenice da pripadaju odabranom,nebeskom narodu Serba.čardak efendija wrote:jesam i a vi ste svi katolički srbi ustašo!Sexual Tyrannosaurus wrote:Nije srbin .Noor wrote:zašto misliš da nije? ko će ga znat...jastreb wrote:I onda meni kažete da nemam smisla za šalu??!!Noor wrote:
nemam pojma..neki krajiški srbin kaže da je, vidim jako voli ove prekodrince
a nadam se da će doći još koji put
Pa taj "Čardakefendija" je sve samo ne Srbin.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
čardak efendija wrote:hvala ti ustaškinjometilda wrote:čardak efendija wrote:jel to ono sa klintom istvudom neki film, počeo sam da ga gledam ali nisam mogao da podnesem toliko ljubavi pa sam odusto!metilda wrote:čardak efendija wrote:
evo me, nije valjda da sam vama ustašama drag!!! valjda moji krajišnici neće ovo da vide
srećan ti put!
zaboravio sam napisati da sam ovo čardak jer sam video da je to ovde jako popularno, čardak ovo, čardak ono, čardak vamo, čardak tamo...pa pomislih da je zgodno jer želim da budem i ja popularan iako sam srbin!
dobro, krajišniče.. malo sam pogriješila, mislila sam da si ti moj dobri znanac sa iskona pa sam te bombardirala miloštama.. samo ti slobodno piši.. hrvatski političari imaju više razumijevanja za četnike nego za svoj narod
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Snažno nevrijeme pogodilo Kaštela
» Zadar potop
» Potopilo klošare
» Moguće olujno nevrijeme
» CROBAROMETAR Spašavanje Agrokora potopilo Plenkovića i vladu
» Zadar potop
» Potopilo klošare
» Moguće olujno nevrijeme
» CROBAROMETAR Spašavanje Agrokora potopilo Plenkovića i vladu