ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Potopilo klošare

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Potopilo klošare Empty Potopilo klošare

Post by RayMabus 17/4/2016, 15:24

Alojzije Stepinac biće proglašen za sveca uprkos protivljenju SPC i bez obzira na to šta će o njegovom liku i delu zaključiti pravoslavno-katolička komisija.

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sramota-stepinac-svetac-uprkos-borbi-spc-odlucio-vatikan/wygsrvq
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Potopilo klošare Empty Re: Potopilo klošare

Post by L'âme 17/4/2016, 15:31

Gosti mogu iskazat misljenje,ali na pristojan nacin. O kuci odlucuju samo ukucani.
;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/4/2016, 15:50

slutim opet nosanje kostiju...
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto 17/4/2016, 15:51

debotoijusto wrote:slutim opet nosanje kostiju...
lol! baš sam pomislio slično.Sad će i Hrvati nosati mošti,kao Srbi od cara Lazara.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/4/2016, 15:55

Iknarov svjedok wrote:
lol! baš sam pomislio slično.Sad će i Hrvati nosati mošti,kao Srbi od cara Lazara.
jok on je opet mislio na srbe..oni ce recimo sa nekakvog stocnog groblja izabrat manje kosti i odnjet u gradinu kod jasenovxa i rec da su te kosti izbadili iz nekakve jame na grmeu u kojoj su ustase ubile i bacile 111.111 srbe grmeca i okolice
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/4/2016, 16:01

vuksadinare wrote:
Iknarov svjedok wrote:
jok on je opet mislio na srbe..oni ce recimo sa nekakvog stocnog groblja izabrat manje kosti i odnjet u gradinu kod jasenovxa i rec da su te kosti izbadili iz nekakve jame na grmeu u kojoj su ustase ubile i bacile 111.111 srbe grmeca i okolice
mda...bas sam to mislio
na ovom forumu ti 24/h mislis o srbima
da sad idem potraziti jedan tvoj upis gdje nema srba u nekom kontekstu bio bi to pravi gubitak vremena
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/4/2016, 16:15

debotoijusto wrote:
vuksadinare wrote:
Iknarov svjedok wrote:
mda...bas sam to mislio
na ovom forumu ti 24/h mislis o srbima
da sad idem potraziti jedan tvoj upis gdje nema srba u nekom konne tekstu bio bi to pravi gubitak vremena
ne nasjedaj nacpropagandu pojedinaca ovdje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 17/4/2016, 16:16

vatikan opet genocidiše nejač

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 17/4/2016, 17:35

Gdje je mutavi pizdon da nam opet soli pamet o tome kako smo popušili i u vatikanu i da nema šanse da AS bude proglašen za svetca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/4/2016, 18:18

A još jučer sam jednog forumaša upozoravao da papu ne zove "Sranjo" i da ne pise kako ga "treba priklati kao svinju". Tema odmah do ove. Nije jedini da se tako izražavao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 18:25

Osim Jastreba koliko widim baš i nema nekih wjernika na forumu tako da mu nije nitko zamjerio to. Da bi wrijeđao nečije religijske osjećaje netko prwo mora biti wjernik. Uglawnom smo swi owdje hebiwjetri. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/4/2016, 18:38

Bez obzira, sad ce hvalospjevi sa svih strana. Tesko licemjerje ili kratko pamcenje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/4/2016, 18:46

Pa i u -daleku ali prijateljsku Australiju, J. Ameriku ......pa i u Canadu

Letiće svetac, u prvoj poslovnoj klasi,  za okupiti  u duhu sve raspršene medju narodima
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 18:46

Ja bi nešto i komentira al mi slućaj Stepinća nikad nije bio nešto prewiše zanimljiw.

Čim je ona neka Židowka upozorila SĆP da se o Stepinću swe zna i da je arhiwirano i da ne izmišljaju weć mi je dosta toga bilo jasno. AKo tko zna nešto o tim stwarima onda su to Židowi.

S druge strane owaj slučaj je zanimljwiji u širem kontekstu jer postoji mit da je KC surađiwala sa fašizom i nazizmom tj ok ono spašawali su owe i to jer su antikomunisti i to kad je bio kraj rata no u suštini mit je da je KC bila na dobrom glasu kod fašista i nazista za wrijeme ww2.

Papa je za wrijeme tj čak i prije ww2 rekao da Talijani sliče na Arape i te dole i na to je Mussolini popizdio ......mislim samo jedan podatak koji dosta toga gowori o KĆ onima koji je žele proglasiti rasističkom i slično.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/4/2016, 18:50

polako, 
vrlo je bitno ko je izdao informaciju, 
kako je isti shvatio,
i da li je dobro shavatio i sta mu je receno.
ako se to realizuje,
stepinac ce biti visi i deblji  bedem od raskola 1o54 !
nije donos vatikana prema a.s. izlovani odnos prema
srpskom narodu i spc, vec se to ujedno odnos prema
celom ortodoxnom svetu. a odnos hrvata prema
aktuelnom papi fantastican je presek vernosti crkvi.
jer, mrznju prema srbima, stavljaju ispored ljubavi
prema crkvi.
sto se nas tice, zamolite zapad, da vam dozvoli, 
da solo napdnete srbe, da vam ne msetaju,
da vas ne stopiraju u tom vasem naumu.
a sta je odlucio vatikan, zazancemo u direktnom kontaktu,
ako je uopste odlucio, bilo sta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 18:53

pizzon wrote:
ako se to realizuje,
celom ortodoxnom svetu.
Potopilo klošare 0,,19192704_303,00

Zajednički nastup trojice visokih kršćanskih duhovnika na Lezbosu daje ovom posjetu ekumensko značenje. Doprinosi li to jasnijoj percepciji glasa kršćanske crkve u svijetu?
Naravno da je i to jedan od ciljeva susreta. Glas kršćanske crkve bi bio još jasniji kada bi ovdje bio i predstavnik evangeličke crkve. Prisutnost trojice duhovnika može se tumačiti dvojako. Jedni u ovom posjetu vide simbol podjele kršćanskog svijeta, koja slabi riječ Božju o jedinstvu i miru na svijetu. Drugi u ovom posjetu vide šansu da se nadiđe dogmatsko nejedinstvo i spremnost da se demonstrira suradnja na načelima „ekumenske socijalne etike“. Tema ima dovoljno: ljudsko dostojanstvo, izbjeglička kriza, pravedna raspodjela dobara, vjerska sloboda, zaštita životne sredine i druge.

Za razliku od Grčke pravoslavne crkve, Bugarska pravoslavna crkva, na primjer, val izbjeglica smatra „invazijom“. Kakav je zapravo stav pravoslavlja prema izbjeglicama koje su uglavnom muslimanske vjere?
U povijesti je bilo vremena u kojima je pravoslavna crkva, u tijesnoj suradnji s političkom silom, čak pružala i oružani otpor „invaziji“ drugih vjera. Tako je bilo za vrijeme avarske opsade Konstantinopola u ranom srednjem vijeku. Crkva se, međutim, nikada nije plašila takozvanih „inovjeraca“.
Ovo što se danas događa nije „invazija“, već prisilna seoba stanovništva zbog oružanih sukoba; tim ljudima je ostanak u domovini postao nemoguć. To nije "invazija" koja zahtijeva otpor, već humanitarna kriza koja traži našu pozornost. Pravoslavna crkva nema drugog izbora osim da pokaže ljubav i solidarnost s izbjeglicama. I to čini crkva – kao institucija koja organizira narodne kuhinje i druge humanitarne aktivnosti, ali i angažiranjem vjernika (kao što su umirovljenice i drugi žitelji Lezbosa koji se brinu o izbjeglicama). S vjerskoga gledišta izbjeglica je, neovisno o vjeri i etničkoj pripadnosti, slika Isusa. Onaj tko ignorira ili prezire izbjeglice, ignorira i samog Isusa. Svako drugo ponašanje se okreće protiv crkve, kršćanske vjere i naposljetku i protiv pravoslavlja. Rasizam, netolerancija i izopćavanje su apsolutno strani pravoslavnom kršćanskom moralu.

http://www.dw.com/hr/izbjeglice-imaju-podr%C5%A1ku-kr%C5%A1%C4%87anskih-crkava/a-19192747
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ucka 17/4/2016, 18:56

pizzon wrote:polako, 
vrlo je bitno ko je izdao informaciju, 
kako je isti shvatio,
i da li je dobro shavatio i sta mu je receno.
ako se to realizuje,
celom ortodoxnom svetu. a odnos hrvata prema
aktuelnom papi fantastican je presek vernosti crkvi.
jer, mrznju prema srbima, stavljaju ispored ljubavi
prema crkvi.
sto se nas tice, zamolite zapad, da vam dozvoli, 
da solo napdnete srbe, da vam ne msetaju,
da vas ne stopiraju u tom vasem naumu.
a sta je odlucio vatikan, zazancemo u direktnom kontaktu,
ako je uopste odlucio, bilo sta.

A koga boli qurac sta misli SPC-a.Ja osobno ne mrzim nijednog Srbina. Samo cetnike.
Ucka
Ucka

Male
2016-02-15

Back to top Go down

Post by Ucka 17/4/2016, 19:00

RayMabus wrote:Ja bi nešto i komentira al mi slućaj Stepinća nikad nije bio nešto prewiše zanimljiw.

Čim je ona neka Židowka upozorila SĆP da se o Stepinću swe zna i da je arhiwirano i da ne izmišljaju weć mi je dosta toga bilo jasno. AKo tko zna nešto o tim stwarima onda su to Židowi.

S druge strane owaj slučaj je zanimljwiji u širem kontekstu jer postoji mit da je KC surađiwala sa fašizom i nazizmom tj ok ono spašawali su owe i to jer su antikomunisti i to kad je bio kraj rata no u suštini mit je da je KC bila na dobrom glasu kod fašista i nazista za wrijeme ww2.

Papa je za wrijeme tj čak i prije ww2 rekao da Talijani sliče na Arape i te dole i na to je Mussolini popizdio ......mislim samo jedan podatak koji dosta toga gowori o KĆ onima koji je žele proglasiti rasističkom i slično.

Zidovi jos i danas lupaju glavom o zid kad se mole. Valjda se i jos danas kaju.Oni su sto se tice religije, Isusa, svoje napravili.Nije da se svaki dan nekoga pribija na kriz.
Ucka
Ucka

Male
2016-02-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 19:01

Jedini raskol koji će bit Pizzon je u vašim glawama.

Sad SĆP mora objasnit swe šta je tumačila .....Stepinač jede djeći oči i tako te stwari ....šta li su weć swe napričali o istome.

Mogu nastawit sa time al ih nitko neče hebawat nula posto.

Samo sebi jamu kopaju al realno ghownima i je mjesto u jami.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/4/2016, 19:12

Starhemberg wrote:A još jučer sam jednog forumaša upozoravao da papu ne zove "Sranjo" i da ne pise kako ga "treba priklati kao svinju". Tema odmah do ove. Nije jedini da se tako izražavao.

Katolik se može ne slagati s Papom, može biti i jako ljut i ogorčen, ali na takav način se izražavati o njemu nema pravo...tj.ima jedino ako se odriče katoličanstva...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics