Snažno nevrijeme pogodilo Kaštela
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Snažno nevrijeme pogodilo Kaštela
Polomilo mi sve pome , satralo tikvice , ubilo Boga u njima
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/snazno-nevrijeme-pogodilo-kastela-krupna-tuca-nesmiljeno-udarala-po-vozilima-jadranska-magistrala-pretvorila-se-u-bijelu-cestu-1027559
Nema aviona i odma ovo a ovo ja u životu nisan vidija ovako a kaže stari da je to dok nisu došli avioni bilo svake godine.
Sve satralo čoviče.
Elementarna nepogoda.
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/snazno-nevrijeme-pogodilo-kastela-krupna-tuca-nesmiljeno-udarala-po-vozilima-jadranska-magistrala-pretvorila-se-u-bijelu-cestu-1027559
Nema aviona i odma ovo a ovo ja u životu nisan vidija ovako a kaže stari da je to dok nisu došli avioni bilo svake godine.
Sve satralo čoviče.
Elementarna nepogoda.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Snažno nevrijeme pogodilo Kaštela
Lako za pome, sto mi je s yodom.
Valjda je bio na sigurnom, u kakvoj cvrstoj teretani:)
dijagram-
2015-08-09
a u kojim je yoda, pa dobio je i on barem koji rikoset od ovog kod vas, nije daleko.RayMabus wrote:Nije kod njega palo nego ode kod mene , donja Kaštela , ovaj dio prema Trogiru tj aerodromu. Nema aviona , ne razbivaju oblake. Sve satralo. Dica se igraju , pa snig a sutra prvi dan lita. Svašta.dijagram wrote:Lako za pome, sto mi je s yodom.
doista neobicno za vas kraj, al bilo je vruce, prosao jucer od dubrovnika pored po ac
bas je bila sparina
dijagram-
2015-08-09
Nije Split. Samo donja Kaštela i Trogir. Oko aerodroma. Nema aviona da razbijaju oblake a isti dolaze iz pravca Drniša jer je tu planinski lanac prema Zagori manji pa iz tog pravca oblaci dođu na jug.
Ma satralo sve.
Ma satralo sve.
2014-04-11
Znaci, po maslinovo ulje do zadra, ako i tamo ne otrese.RayMabus wrote:Nije Split. Samo donja Kaštela i Trogir. Oko aerodroma. Nema aviona da razbijaju oblake a isti dolaze iz pravca Drniša jer je tu planinski lanac prema Zagori manji pa iz tog pravca oblaci dođu na jug.
Ma satralo sve.
dijagram-
2015-08-09
Daleko je berba maslina. Ja ih iman dosta pa me nije briga. Iman za sebe.dijagram wrote:Znaci, po maslinovo ulje do zadra, ako i tamo ne otrese.RayMabus wrote:Nije Split. Samo donja Kaštela i Trogir. Oko aerodroma. Nema aviona da razbijaju oblake a isti dolaze iz pravca Drniša jer je tu planinski lanac prema Zagori manji pa iz tog pravca oblaci dođu na jug.
Ma satralo sve.
2014-04-11
sud svita pogodio favele kastila na prvi dan lita
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dijagram wrote:Lako za pome, sto mi je s yodom.
Samo da nije bidan iša trčati...Valjda nije, nema karantene još...:)
darth_vader-
2014-04-17
Longi doma stoj, vidiš da si u pravu...letu meci, tučnjave na sve strane pa još i tuča...a lipo si im svima govorija...
darth_vader-
2014-04-17
Zbunjen sam, nekako mi stoji da on stoji u kastela, gomilica, hrpica ili koji vec kastel:)jasambrend wrote:dijagram wrote:Lako za pome, sto mi je s yodom.
Samo da nije bidan iša trčati...Valjda nije, nema karantene još...:)
A on gracko dite, isplita
dijagram-
2015-08-09
Ovo je Iknar kaznio Kaštela radi Longija i njegove Galaktičke pederacije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
RayMabus wrote:Polomilo mi sve pome , satralo tikvice , ubilo Boga u njima
Sve satralo čoviče.
Elementarna nepogoda.
Po zasluzi..zato jer si izdao muski rod..kaznilo te glavno vijece GF-a
Guest- Guest
Legendovich wrote:RayMabus wrote:Polomilo mi sve pome , satralo tikvice , ubilo Boga u njima
Sve satralo čoviče.
Elementarna nepogoda.
Po zasluzi..zato jer si izdao muski rod..kaznilo te glavno vijece GF-a
Nema šta drugo bit.Longi je zaslužan,inače,pričaju mi kolege kako u Splitu kišica u Solinu malo jači pljusak a Kaštela satrao led,ne vidim šta bi to moglo drugo bit već kazna za Longija.
Eto mu sad pomidore.
2015-07-23
A jest baš me previše kaznilo. Malo zatuklo onih par poma i tikvica koje san posadija eksperimentalno a i ovo je dio eksperimenta. Prije će kaznit županiju kad ovi dođu tražit odštetu za elementarnu nepogodu. Mene boli kurac. Imat ću manje i maslina brat a ionako nemam za koga pa mi još bolje da se ne moran mučit.סמאל wrote:Ovo je Iknar kaznio Kaštela radi Longija i njegove Galaktičke pederacije.
2014-04-11
Trča je vanka, da zayebe mjere i državu po 100-ti put :)RayMabus wrote:Polomilo mi sve pome , satralo tikvice , ubilo Boga u njima
Sve satralo čoviče.
Elementarna nepogoda.
Mene je već kaznilo sa emancipacijom. To mi je dovoljna kazna za cilu ovu inkarnaciju. Više kazne mi od toga ne triba jer je oni ludonja gori zna kakvi san i da neću prić priko nečega šta ne valja nego ću svima kosti polomit dok ne bude po mome il neče nikako.
Sad je nikako. Čekamo da se totalno raspadne natalitet i sve ode u tri pičke materine. Vjerovatno neću imat dice al će mi zadovoljstvo bit gledati kako Rim gori.
Neki ratovi očito i nisu da mi pobjedimo nego da se neprijatelja uništi.
Sad je nikako. Čekamo da se totalno raspadne natalitet i sve ode u tri pičke materine. Vjerovatno neću imat dice al će mi zadovoljstvo bit gledati kako Rim gori.
Neki ratovi očito i nisu da mi pobjedimo nego da se neprijatelja uništi.
2014-04-11
Čovik može biti toliko tvrdoglav da sebe sjebe jer ne želi pristati na nešto šta zna da ne funkcionira. Ono mi milimetra odstupanja.
Al jedno je kad on sebe sjebe a sistem preživi a drugo kad to isto napravi a pred kraj života gleda kako taj isti sistem nestaje u plamenu.
To znači da je on ( čovjek koji nije dao ni milimetra neistini i nefunkcionalnosti ) pobjedio.
Nije to pirova pobjeda jer taj čovjek je besmrtno biće.
Umrijet će sretan i ispunjen.
Al jedno je kad on sebe sjebe a sistem preživi a drugo kad to isto napravi a pred kraj života gleda kako taj isti sistem nestaje u plamenu.
To znači da je on ( čovjek koji nije dao ni milimetra neistini i nefunkcionalnosti ) pobjedio.
Nije to pirova pobjeda jer taj čovjek je besmrtno biće.
Umrijet će sretan i ispunjen.
2014-04-11
Moj Longaže,dobro pamti,meroriraj,screeanshotaj što sad pišemo,jer ću te podsjetit za koju godinu.
Svijet neće izgorit,već će se transformirat i biti će onakav kao što sam ti proteklih godina opisivao,a ova corona i nadolazeća kriza samo će pogodovat i ubrzat ono što je zacrtano.
Na razvalinama ovog sistema,nastat će mnogo bolji,onakav kakvog su još u 17 st. prosvjetitelji arhitektirali.
Kao znak dobre volje i vjerodostojnosti,nekako mi dođe da potopim onaj vaš scientološki brod,da uvidiš ozbiljnost i težinu značaja Novog Svjetskog Poretka.
Svijet neće izgorit,već će se transformirat i biti će onakav kao što sam ti proteklih godina opisivao,a ova corona i nadolazeća kriza samo će pogodovat i ubrzat ono što je zacrtano.
Na razvalinama ovog sistema,nastat će mnogo bolji,onakav kakvog su još u 17 st. prosvjetitelji arhitektirali.
Kao znak dobre volje i vjerodostojnosti,nekako mi dođe da potopim onaj vaš scientološki brod,da uvidiš ozbiljnost i težinu značaja Novog Svjetskog Poretka.
2015-07-23
Ti misliš da sam ja na scientološkom brodu ?
Smiješno.
Smiješno.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SNAŽNO NEVRIJEME POTOPILO ISTRU
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
» Užasno me pogodilo
» Moguće olujno nevrijeme
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
» Užasno me pogodilo
» Moguće olujno nevrijeme
Page 1 of 2