SNAŽNO NEVRIJEME POTOPILO ISTRU
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SNAŽNO NEVRIJEME POTOPILO ISTRU
I meni se potrefilo. Danas putujem u Liku. I ondje ostajemo jedno 5-6 dana. Leglo mi ko kec na desetku. Da se malo odmorim od gužvi,vrućine,turizma i Kosova.Noor wrote:nemam nekretninu na obali, pa gdje mi se ćefne, kako kada...ali sad radno boravim u poreču, pa mi je ljeta i mora čisto dovoljnocatabbath wrote:Noor di ljetuješ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je to!Noor wrote:
mogao bi biti onaj Marx
2014-04-22
a je, godi malo se maknuti iz kolotečine...jastreb wrote:I meni se potrefilo. Danas putujem u Liku. I ondje ostajemo jedno 5-6 dana. Leglo mi ko kec na desetku. Da se malo odmorim od gužvi,vrućine,turizma i Kosova.Noor wrote:nemam nekretninu na obali, pa gdje mi se ćefne, kako kada...ali sad radno boravim u poreču, pa mi je ljeta i mora čisto dovoljnocatabbath wrote:Noor di ljetuješ?
gdje ćete biti smješteni? mislim u solo režiji ili vam firma daje smještaj?
Guest- Guest
kad se sjetim koliko se samo interesirao za dobrovoljno služenje vojnog roka..ihjastreb wrote:To je to!Noor wrote:
mogao bi biti onaj Marx
Guest- Guest
U centru turizma. Tamo je sad još veći mravinjak nego kod mene u Puli.Noor wrote:nemam nekretninu na obali, pa gdje mi se ćefne, kako kada...ali sad radno boravim u poreču, pa mi je ljeta i mora čisto dovoljnocatabbath wrote:Noor di ljetuješ?
catabbath-
2015-08-22
U kući vlasnika. Mijenjamo krov. Smještaj i hranu osigurava vlasnik kuće. Inače Vlah.Noor wrote:a je, godi malo se maknuti iz kolotečine...jastreb wrote:I meni se potrefilo. Danas putujem u Liku. I ondje ostajemo jedno 5-6 dana. Leglo mi ko kec na desetku. Da se malo odmorim od gužvi,vrućine,turizma i Kosova.Noor wrote:nemam nekretninu na obali, pa gdje mi se ćefne, kako kada...ali sad radno boravim u poreču, pa mi je ljeta i mora čisto dovoljnocatabbath wrote:Noor di ljetuješ?
2014-04-22
istina, gužva je strašna, evo, što se tiče kupovine namirnica, svi su navalili u Lidl, lanac koji poznaju...ne daj bože ući tamo, redovi na svim blagajnama su po 10 metara, prolivenih sokova, zgnječenog voća po podu, dječica cvile zbog čekanja, umorna i pospana...kažem, bolje zaobići.catabbath wrote:U centru turizma. Tamo je sad još veći mravinjak nego kod mene u Puli.Noor wrote:nemam nekretninu na obali, pa gdje mi se ćefne, kako kada...ali sad radno boravim u poreču, pa mi je ljeta i mora čisto dovoljnocatabbath wrote:Noor di ljetuješ?
parking naći je lutrija...neki dan je bio i onaj šou s rusom na rivi, kad se nepropisno parkirao, pa mu pauk došao po auto....
Guest- Guest
e, tako je najbolje, a ako je i neka gazdarica dobra, bit će klope kako Bog zapovijedajastreb wrote:U kući vlasnika. Mijenjamo krov. Smještaj i hranu osigurava vlasnik kuće. Inače Vlah.Noor wrote:a je, godi malo se maknuti iz kolotečine...jastreb wrote:I meni se potrefilo. Danas putujem u Liku. I ondje ostajemo jedno 5-6 dana. Leglo mi ko kec na desetku. Da se malo odmorim od gužvi,vrućine,turizma i Kosova.Noor wrote:nemam nekretninu na obali, pa gdje mi se ćefne, kako kada...ali sad radno boravim u poreču, pa mi je ljeta i mora čisto dovoljnocatabbath wrote:Noor di ljetuješ?
Guest- Guest
Noor wrote:
parking naći je lutrija...neki dan je bio i onaj šou s rusom na rivi, kad se nepropisno parkirao, pa mu pauk došao po auto....
A da, pohlepjlni paukaši mislili zaraditi a sad ode zarada od sezone :)
catabbath-
2015-08-22
ma, koliko sam shvatila, lik je parkirao na invalidacatabbath wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
Je ali po zakonu ti smiju dignuti auto samo ako ometaš promet inače ti moraju nalinepiti kaznu. Ali odvođenje košta puno više pa su ovi mislili loviti u mutnom kao inače.
a ne, nisi u pravu.."Pravilnikom o uvjetima i načinu obavljanja poslova nadzora nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila te uvjetima za obavljanje poslova premještanja nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila" dozvoljeno je premještanje nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila, što i sam naziv pravilnika govori.catabbath wrote:Je ali po zakonu ti smiju dignuti auto samo ako ometaš promet inače ti moraju nalinepiti kaznu. Ali odvođenje košta puno više pa su ovi mislili loviti u mutnom kao inače.
Lik je parkirao na mjestu za invalida...
Guest- Guest
Nije srbin .Noor wrote:zašto misliš da nije? ko će ga znat...jastreb wrote:I onda meni kažete da nemam smisla za šalu??!!Noor wrote:nemam pojma..neki krajiški srbin kaže da je, vidim jako voli ove prekodrincemetilda wrote:Noor wrote:
ponedjeljak je, pa su namčorasti
bravo za vas vrijedne
ne valja biti namčorast.. nikad više.. rekao bi Gavran
sva sam ponosna što smo tako vrijedni.. da je cijela Croatia takva ni irska nam ne bi bila do koljena..
nego čekam čardak efendiju.. zanimljiv lik.. ne znam budi li se prije podne i vozi li porše... znaš li ti nešto više o njemu?
a nadam se da će doći još koji put
Pa taj "Čardakefendija" je sve samo ne Srbin.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Uz dosadne prodavače krafni po plažama,još dosadnije bukere koji vrebaju ljude za krstarenja brodom,ti paučnjaci spadaju također u sive eminencije hrvatskog turizma.catabbath wrote:Noor wrote:
Vrebaju iz zasjede kao pravi paukovi ne bi li napravili neku normu.
Od sve te sezonske snage,najviše mi se dopadaju mirne i skromne cure koje na benzinskim pumpama peru stakla. Uvijek im dozvolim da operu stakla,pa makar bila potpuno čista i uvijek im dam 5-10 kuna.
Kad čujem da se neki nervozni bedak na njih izdire i tjera ih,najradije bih izašo iz auta i popljuvao mu šofer šajbu.
2014-04-22
tko je da je...odličan jeSexual Tyrannosaurus wrote:Nije srbin .Noor wrote:zašto misliš da nije? ko će ga znat...jastreb wrote:I onda meni kažete da nemam smisla za šalu??!!Noor wrote:nemam pojma..neki krajiški srbin kaže da je, vidim jako voli ove prekodrincemetilda wrote:
ne valja biti namčorast.. nikad više.. rekao bi Gavran
sva sam ponosna što smo tako vrijedni.. da je cijela Croatia takva ni irska nam ne bi bila do koljena..
nego čekam čardak efendiju.. zanimljiv lik.. ne znam budi li se prije podne i vozi li porše... znaš li ti nešto više o njemu?
Guest- Guest
ne bi taj ni tada dao da mu je operu, hehejastreb wrote:Uz dosadne prodavače krafni po plažama,još dosadnije bukere koji vrebaju ljude za krstarenja brodom,ti paučnjaci spadaju također u sive eminencije hrvatskog turizma.catabbath wrote:Noor wrote:
Vrebaju iz zasjede kao pravi paukovi ne bi li napravili neku normu.
Od sve te sezonske snage,najviše mi se dopadaju mirne i skromne cure koje na benzinskim pumpama peru stakla. Uvijek im dozvolim da operu stakla,pa makar bila potpuno čista i uvijek im dam 5-10 kuna.
Kad čujem da se neki nervozni bedak na njih izdire i tjera ih,najradije bih izašo iz auta i popljuvao mu šofer šajbu.
Guest- Guest
Ooooo,ima tu još svega.
Tako npr.mrzim kad Šipci ispred lokala postave dva-tri konobara koji cijeli dan stoje uz put i agresivno navlače prolaznike. Isto i kad navedeni bacaju kuglice sladoleda na par metara razdaljine u usta kolegi.
Tu su i enormno skupe cijene sladoleda. Kuglica od 8-10 Kuna.
A u trgovini za 8 Kuna kupiš cijelu kutiju.
Tako npr.mrzim kad Šipci ispred lokala postave dva-tri konobara koji cijeli dan stoje uz put i agresivno navlače prolaznike. Isto i kad navedeni bacaju kuglice sladoleda na par metara razdaljine u usta kolegi.
Tu su i enormno skupe cijene sladoleda. Kuglica od 8-10 Kuna.
A u trgovini za 8 Kuna kupiš cijelu kutiju.
2014-04-22
jastreb wrote: Ooooo,ima tu još svega.
Tako npr.mrzim kad Šipci ispred lokala postave dva-tri konobara koji cijeli dan stoje uz put i agresivno navlače prolaznike.
a, viđam i to, al ne znam čiji je restoran...uglavno napadni su i neugodni.
Guest- Guest
Upravo zato ne može biti srbin.Noor wrote:tko je da je...odličan jeSexual Tyrannosaurus wrote:Nije srbin .Noor wrote:zašto misliš da nije? ko će ga znat...jastreb wrote:I onda meni kažete da nemam smisla za šalu??!!Noor wrote:
nemam pojma..neki krajiški srbin kaže da je, vidim jako voli ove prekodrince
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
ahaha, eno, stigo je, prizvali gaSexual Tyrannosaurus wrote:Upravo zato ne može biti srbin.Noor wrote:tko je da je...odličan jeSexual Tyrannosaurus wrote:Nije srbin .Noor wrote:zašto misliš da nije? ko će ga znat...jastreb wrote:
I onda meni kažete da nemam smisla za šalu??!!
Guest- Guest
Noor wrote:ahaha, eno, stigo je, prizvali gaSexual Tyrannosaurus wrote:Upravo zato ne može biti srbin.Noor wrote:tko je da je...odličan jeSexual Tyrannosaurus wrote:Nije srbin .Noor wrote:
zašto misliš da nije? ko će ga znat...
ignoriše me ...
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Snažno nevrijeme pogodilo Kaštela
» Zadar potop
» Potopilo klošare
» Moguće olujno nevrijeme
» CROBAROMETAR Spašavanje Agrokora potopilo Plenkovića i vladu
» Zadar potop
» Potopilo klošare